2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Oo süper ben sadece bakma aşamasındayım kafamdaki belli, balık düşünüyorum,
Birkaç kere denedim, girip alıp çıkarım herhalde kafama yatan olursa :))

Normalde de mağazaya girdiğimde denemeden alıyorum sıkıntıya gelemiyorum maalesef :) olmasam bende kesinlikle diktiririm, hem senin yakın olduğu için nazında geçer şanslısın sen
Bakalım nazım geccek miBence ne istediğini bilince gelinlik konusu kolay halledilebilir,begenmediğin yerine müdahale edebilirsin☺️

Oo süper ben sadece bakma aşamasındayım kafamdaki belli, balık düşünüyorum,
Birkaç kere denedim, girip alıp çıkarım herhalde kafama yatan olursa :))

Normalde de mağazaya girdiğimde denemeden alıyorum sıkıntıya gelemiyorum maalesef :) olmasam bende kesinlikle diktiririm, hem senin yakın olduğu için nazında geçer şanslısın sen
Olovem bende balık düşünüyorum ama benim dışımdaki bütün yakınlarım beni balıktan vazgeçirmeye çalışıyor hayatında bi kere kabarık giyme sansın var onda da kabarık bak diyorlar bende balık modellerin daha zarif olduğunu düşünüyorum kararsız kaldım sana bu konuda fikir veren oldu mu :110:

Olovem bende balık düşünüyorum ama benim dışımdaki bütün yakınlarım beni balıktan vazgeçirmeye çalışıyor hayatında bi kere kabarık giyme sansın var onda da kabarık bak diyorlar bende balık modellerin daha zarif olduğunu düşünüyorum kararsız kaldım sana bu konuda fikir veren oldu mu :110:

Şöyle söyleyim kime istediğim modeli göstersem bu ne böyle abiye gibi diyorlar ama benim hiç umrumda değil, çünkü ben öyle istiyorum ve dediğin gibi zarif durduğunu düşünüyorum bazen bende diyorum Prenses üstü taşlı adliyim falan ama benim normalde tarzım da öyledir kimse bende yadırgamaz bence emin ol giyecek olan sensin mutluysan içinde bence kimsenin söylediğine kulak asma :))

Ki istediğim pronovias ledurne glamour barquilla diango belki sana da ilham verir ama ben hiç kabarık düşünmedim öyle diyim ki boyumda uzun değil topuklular sağolasın :)))

Üzerimde çok fazla baskı var dayanabilir miyim bilmiyorum görcez bakalım :KK57:

Çok güzelmiş canım benim de istediğim model bu hiç gelinlik bakmadım daha ama pronoviasın pahalı olduğunu biliyorum sen diktirmeyi mi düşünüyorsun alacak mısın ??
image.png

Çok güzelmiş canım benim de istediğim model bu hiç gelinlik bakmadım daha ama pronoviasın pahalı olduğunu biliyorum sen diktirmeyi mi düşünüyorsun alacak mısın ??Eki Görüntüle 1677923

Kesinlikle çok şıkkk bayıldım bence davandan vazgeçme Arkandayım :)

Yok diktirmem ya ruhum sıkılıyor benim bişeyleri beklerken, alırım birde zaten vakit kalmadı diktirmem için :(
Alında bende senin gönderdiğin fotonun komple kollarının dantelli olanınınşstşyorum ama hiçbiyerde bulamıyorum model olarak

Bende hiç rastlamadım öylesine ama bi fikir olarak uzun kollu istiyorsan bu modelde dirseğe kadar uzun eldivenler kullanabilirsin tatlım o da çok şık durur hatta belki tamamen uzun kollu olmasından daha şık bile durabilir olegcassini de öyle uzun eldivenler var senin düğün ne zamandı nerde yapacaksınız belli mi ?? Direniyorum bakalım yakınlarıma :KK50:

Bende hiç rastlamadım öylesine ama bi fikir olarak uzun kollu istiyorsan bu modelde dirseğe kadar uzun eldivenler kullanabilirsin tatlım o da çok şık durur hatta belki tamamen uzun kollu olmasından daha şık bile durabilir olegcassini de öyle uzun eldivenler var senin düğün ne zamandı nerde yapacaksınız belli mi ?? Direniyorum bakalım yakınlarıma :KK50:

Olegcassini de de güzel modeller var o nerde satılıyor ki Ankara'da var mı bildiğin, bizimkisi nisanda olucak yer bakıyoruz bu haftasonu belli olucak inşallah, kokteyl yapıcaz biz hep hayalimde kır düğünü :( nisan ayında hava Ankara'da malüm:(

Olegcassini armadanın 2. Binasında var canım alt katta ordan bakabilirsin bende kır düğünü istiyordum benim de mayısta olacak güvenemedim :KK43: düğün yeri olarak nereyi düşünüyorsunuz

Olegcassini armadanın 2. Binasında var canım alt katta ordan bakabilirsin bende kır düğünü istiyordum benim de mayısta olacak güvenemedim :KK43: düğün yeri olarak nereyi düşünüyorsunuz

Benim isteğim mirador fakat orası da çok Fiyat verdi,
Risa park, pembe köşk, beyaz ev ve cadde hare aklımızdakiler, bunlar arasından eleme yapıcaz bakalım
Wonders Nasıl bilemedim aklımda kaldı Oray'a bakıcam yarın artık

Pembe Köşk'ün salonlarını çok beğendim tatlım gittiğimizde aşırı ilgililerdi hiç bir yerde böyle ilgi ile karşılaşmadık valla diğerlerine bakma fırsatım olmadı cadde hare de çok uzak gözüktü gözümüze mirador nerde ??

Pembe Köşk'ün salonlarını çok beğendim tatlım gittiğimizde aşırı ilgililerdi hiç bir yerde böyle ilgi ile karşılaşmadık valla diğerlerine bakma fırsatım olmadı cadde hare de çok uzak gözüktü gözümüze mirador nerde ??

Oda incekte tedin ilerisinde, işin Aslı pembe köşke gitmedim fakat ilgilerinden kaynaklı onu listeme aldım tabi salonları için birde :) seninki merkezi tabii :))

Mirador a baktım da senle gerçekten zevklerimiz benziyor :KK50: buranın dışarı mekanı çok güzel ama incek temmuzda bile soğuk olabilen bir yer dışarıda yapmayı düşünmüyorsunuz umarım :KK20: ne kadar fiyat verdiler merak ettim Çayyolu Wishes da aynı tarz bi yer bakmanı şiddetle tavsiye ederim bizim hafta içi olacak nişanlım Malatyalı 2 düğün yapacağız buradaki hafta içi olacak işime de geliyor çünkü hafta içi olunca baya indirim yapıyorlar:KK71:

Mirador a baktım da senle gerçekten zevklerimiz benziyor :KK50: buranın dışarı mekanı çok güzel ama incek temmuzda bile soğuk olabilen bir yer dışarıda yapmayı düşünmüyorsunuz umarım :KK20: ne kadar fiyat verdiler merak ettim Çayyolu Wishes da aynı tarz bi yer bakmanı şiddetle tavsiye ederim bizim hafta içi olacak nişanlım Malatyalı 2 düğün yapacağız buradaki hafta içi olacak işime de geliyor çünkü hafta içi olunca baya indirim yapıyorlar:KK71:

Oray'a da bakayım, mirador da biz kahvaltıya gitmiştik Cidden güzel bir yer ama oranın sandalye ve masaları yokmuş düğün için, yemek için 70 lira fiyat verdi tavuk için süsleme ve sandalyeler için de 5 fiyat istiyor, ki orkestra falan var daha ,
Dışarda yapamam da nikah sadece dışarda olabilir gazebo falan koyuyorlar ya o olur aonra içerde kokteyl uzun sürmüyormuş zaten :)
Gülme ama ben eğlenceyi kınaya sakladım Ve ankaralı bi sanatçı getirmek istiyorum ehehe, onlarda maşallahları var yani :)

Yok ya eğlenceli olur gerçekten Ankaralıyız galiba :KK66: aslında benimki de kınadan bozma düğün olacak yada düğünden bozma kına pasta kesiminden sonra gelinliği çıkarıp hop bindallı tefler kına taçlar filan gelenlerde bi karmaşa yaratacağım tabi şimdi bu düğünmüydü kınamıydı diye ama zaten iki yerde olacağı için ayrıca kına yapamam :KK64:Wishes garden da hafta sonu beyaz et menü 80 tl diye hatırlıyorum ama içinde orkestra foto süsleme ve hostes vardı orkestradan emin Değilim ama vardı sanırım yaa oranın da dışarı nikah için çok güzel bi yeri var sutünlü kendini efesde nikah yapıyormuşsun gibi hissedersin ücretliydi nikah ama konuşmak lazım tabi, baya reklamlarını yaptım bana bedavaya yapmaları lazım aslında :KK70::KK70:

Yok ya eğlenceli olur gerçekten Ankaralıyız galiba :KK66: aslında benimki de kınadan bozma düğün olacak yada düğünden bozma kına pasta kesiminden sonra gelinliği çıkarıp hop bindallı tefler kına taçlar filan gelenlerde bi karmaşa yaratacağım tabi şimdi bu düğünmüydü kınamıydı diye ama zaten iki yerde olacağı için ayrıca kına yapamam :KK64:Wishes garden da hafta sonu beyaz et menü 80 tl diye hatırlıyorum ama içinde orkestra foto süsleme ve hostes vardı orkestradan emin Değilim ama vardı sanırım yaa oranın da dışarı nikah için çok güzel bi yeri var sutünlü kendini efesde nikah yapıyormuşsun gibi hissedersin ücretliydi nikah ama konuşmak lazım tabi, baya reklamlarını yaptım bana bedavaya yapmaları lazım aslında :KK70::KK70:

Ahahahahah sesimizi duy wishes :)

Senin 2 düğün olucak ne güzel , gelinliğine 2 tane etek diktirebşlşrsin masraf olur tabi ama biri Prenses biri balık, diğer düğününde altını değiştiriverirsin :)))

En güzeli de ne biliyormusun annemin mekanın ismini bi türlü söyleyemeyişi vişi diyor başta biraz düzelttim sonra baktım olmuyor bıraktım hem böyle çok sempatik duruyor :KK54: gelinliği diktirmeyi riske atamıyorum yaa hayal gücüm biraz zayıf ortaya hiç bedenime uymayan birsey çıkar diye korkuyorum birazda panik var tabi :KK17:o yüzden ilk başta hazırlara bakcam olur da hiç beğenemezsem en son ihtimal dikim

Canım Pronoviasa baktın mı hiç fiyatlar nerelerde geziyor :KK39:

Canım Pronoviasa baktın mı hiç fiyatlar nerelerde geziyor :KK39:

Canım sene başında arkadaşım için gittik, 5 ile yukarı şeklinde devam ediyor, keşke outleti falan olsa, yada kiralık ne güzel olur :( ben düğün için verilen her paraya acıyorum işin Aslı bana çok gereksiz geliyor,
Bide seninki mayısta olucak gerçi ama Bala'yı için fikriniz var mı

Back