- Emoji Skoru
- 1.996
- Puanlar
- 133
Hadi yaaa nişan falan war ama dimiben evlenemiyorum
hala mezun olamadı benim eşek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaaa nişan falan war ama dimiben evlenemiyorum
hala mezun olamadı benim eşek
Yok tatşım herşeyi onun mezunyeti olsun sonra demiştik ama dediğim gibi maalesef olamadı mezun..Hadi yaaa nişan falan war ama dimi
Hayırlısı olsun canımYok tatşım herşeyi onun mezunyeti olsun sonra demiştik ama dediğim gibi maalesef olamadı mezun..
ben de öyle diyorum artık..hayırlısı olsun inşallahHayırlısı olsun canım
Teşekkürlerben de öyle diyorum artık..hayırlısı olsun inşallah
Allah sizin gönlünüze göre versin :)
bence olur senin düğünün senin kınan neticede ne olacak kimerhaba kızlaarr:) Bende Ankara Gelini olacağım Allah izin verirse ilk sayfadan son sayfaya kadar yazdıklarınızı tek tek okudum , benimde eylülde söz nişan birarada olacak Allah izin verirse... şimdi size sormak istediğim kızlar ben kınada -kına yakılırken bile bindallı giymek istemiyorum sizce abes kaçar mı, onun yerine kırmızı bir abiye giyerim.... olmaz mı sizce?
Kına yakılırken bildiğim kadarıyla zatenbindallı giyiniyor zaten canım ... Kına da ilk önce abiye ile çıkarsın.. Ya da direkt bindallı ile çıkarsınmerhaba kızlaarr:) Bende Ankara Gelini olacağım Allah izin verirse ilk sayfadan son sayfaya kadar yazdıklarınızı tek tek okudum , benimde eylülde söz nişan birarada olacak Allah izin verirse... şimdi size sormak istediğim kızlar ben kınada -kına yakılırken bile bindallı giymek istemiyorum sizce abes kaçar mı, onun yerine kırmızı bir abiye giyerim.... olmaz mı sizce?
Novee heyecan war mı heyecankızlar merhaba.tüm asamaları tamamladık.pazar günü düğünüm.çok heyecanlıyım =)=)=)=)
Merhaba, ben de Ankarali olacagim, dugun eylulde. Beyaz esyalarimizi ve mobilyalarimizi alacagiz, nerden almali sizce. Düğün yaklastikca panikliyorum.
Hayırlı olsunnn tam tarih ne zamanSon 136 gün kaldı
Samsung un televizyonlarını beğeniyorumm..beyaz eşya almadım henüzeveeet kızlar beyaz eşyalar nereden alınmalı bana da yardımcı olur musunuzzz? samsung nasıl en pahalısı o galiba?
Sonunda hasta olduuuum
Hayırlı olsun cnm eylül yine daha warmıs yineMerhaba, ben de Ankarali olacagim, dugun eylulde. Beyaz esyalarimizi ve mobilyalarimizi alacagiz, nerden almali sizce. Düğün yaklastikca panikliyorum.