• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Canım Gölbaşı mekanları fiyatları çok pahalı kişi başı 80 120 tl yemekli fiyatları var genellikle mekanların

Yalan söylemeyim orası hiç aklıma gelmedi fiyatta almadım, güzelse konuşayım var mı başka bildiğin yerler varsa ajandama ekleyeyim beraber bakmış fikri alışverişi yapmış oluruz
Bende yüksekten uçtuğumun farkındayım hangi parayla olacaksa artık , o mükemmelliyetçilik bende de var maalesef başa bela :D yine gölbaşında Akalın dediler ama yorumlara baktım sadece mekan çok güzel ses düzeni ve ışıklandırması kötüymüş pahalıymış da değmez diyor yorumlar :) gölbaşında Köşk diye bi yere gitmiştik oranın terasında küçük bi salondu kır olmadı madem teras olsun ;) gelinlik bende diktirmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum öncesinde bi hazırlara bakarım içime sinmezse diktirme yoluna başvururum gibi aslında pronoviasın bi modelini çok beğendim eğer dikim diyorsan o markanın modellerine bakabilirsin çok zarif duruyor :)

Bende yüksekten uçtuğumun farkındayım hangi parayla olacaksa artık , o mükemmelliyetçilik bende de var maalesef başa bela :KK70: yine gölbaşında Akalın dediler ama yorumlara baktım sadece mekan çok güzel ses düzeni ve ışıklandırması kötüymüş pahalıymış da değmez diyor yorumlar :) gölbaşında Köşk diye bi yere gitmiştik oranın terasında küçük bi salondu kır olmadı madem teras olsun :KK66: gelinlik bende diktirmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum öncesinde bi hazırlara bakarım içime sinmezse diktirme yoluna başvururum gibi aslında pronoviasın bi modelini çok beğendim eğer dikim diyorsan o markanın modellerine bakabilirsin çok zarif duruyor :)

Ay konudan konuya atla ol gibi olduk ama ayıp ettin modeli belli bile şimdiden glamour balık modeli istiyorum, alcanardı hayalim ama balık istiyorum artık:KK200:

Bu arada Akalın'da çok yakın bi arkadaşım yaptı tanıdıkla indirimli yapmıştı ama 2 yıl oldu, Gölbaşı bana çok uzak geliyor ya bilmiyorumgüzel yerler varda ankara içinde de bir o kadar güzel yerler var,

Yalan söylemeyim orası hiç aklıma gelmedi fiyatta almadım, güzelse konuşayım var mı başka bildiğin yerler varsa ajandama ekleyeyim beraber bakmış fikri alışverişi yapmış oluruz
Ansenin üzerinde velo düğün salonu var bak mutlaka bak nisan sonuna kadar %30 indirim yazıyor ben orda küçük salonda bi düğüne gitmiştim o da çok güzeldi biraz küçük bi yer ama mekan çok aydınlık

Ansenin üzerinde velo düğün salonu var bak mutlaka bak nisan sonuna kadar %30 indirim yazıyor ben orda küçük salonda bi düğüne gitmiştim o da çok güzeldi biraz küçük bi yer ama mekan çok aydınlık

Benim arkadaşımın nişanı orda oldu onu da listeme alayım, başka gelin yok sanırım bizden başka :KK46:

Valla kızlar diyorum ya Ankara Konağı kır düğün bahçesi arti kına salonunu tuttuk 17 bine ama yeni açılmış mekan sırf bu yüzden sıkı bi pazarlıkla bu fiyata geldi artı kına düğün paketi bir olduğu için yoksa 30 bin fiyat çekiyorlar

Valla kızlar diyorum ya Ankara Konağı kır düğün bahçesi arti kına salonunu tuttuk 17 bine ama yeni açılmış mekan sırf bu yüzden sıkı bi pazarlıkla bu fiyata geldi artı kına düğün paketi bir olduğu için yoksa 30 bin fiyat çekiyorlar
Kaç kişilik tuttunuz Canım çok iyi fiyata gelmiş valla nerde orası??

Aynen ya internette demet yazıyor ama Yenimahalle'i desanırım fotoğraflar da hoşuma gitti ama fiyat yazmıyor menülerde içinde herşey dahil fiyat değil mi orkestra yemek süsleme falan .,?

Yenimahalle de canım Ankara Konağı 300 kişi düğün 100 kişi de kına için kokteyl menu ikisi de artı 40 kişi opsiyon tanıyor mekan fazlasıyla Prof. Vale dj orkestra gelin arabasi şoförü vs hersey dahil fiyatımız bu

Yenimahalle de canım Ankara Konağı 300 kişi düğün 100 kişi de kına için kokteyl menu ikisi de artı 40 kişi opsiyon tanıyor mekan fazlasıyla Prof. Vale dj orkestra gelin arabasi şoförü vs hersey dahil fiyatımız bu
Gerçekten çok iyiymiş düğünün ne Zaman tatlım

Tabi tabi gelin yolu sis volkan gösterisi canlı yayın sistemi Barkovizyon süsleme Vale orkestra dj sistemi gelin arabasi şoförü arti kokteyl menüsü isterseniz detaylı menu listemı de paylaşayım sizinle artı dugun icin 50 adet foto ve düğün cekimi aynı şekilde 50 adet kına fotoğrafı ve kına cekimi dahil fiyatimiz

Valla ben çok beğendim hayırlı uğurlu olsun en güzelini yapmışsın herşey için de kafan rahat olucak, diğer şeylere odaklanabilirsin artık :)

hangi ayda olucak diğer gelinlik falan hazır mı hepsi peki??

Yok kuzum haftaya nikah tarihimizi alıcaz inşallah aynı zamanda kına için abiye ve bindalli bakıcaz ha birde yine şirketle konusucaz balayı mızı da salon ayarlicak yurt dışı turlarını çok uygun ayarliyorlarmis salonda hostes ve seymenler hizmetimız var kına da Nedime hizmeti

:KK45::KK12::KK45::KK45::KK45:
Tabi tabi gelin yolu sis volkan gösterisi canlı yayın sistemi Barkovizyon süsleme Vale orkestra dj sistemi gelin arabasi şoförü arti kokteyl menüsü isterseniz detaylı menu listemı de paylaşayım sizinle artı dugun icin 50 adet foto ve düğün cekimi aynı şekilde 50 adet kına fotoğrafı ve kına cekimi dahil fiyatimiz
Aynen kafa rahat düğünün yakın tarihteyse mekan hakkındaki yorumlarını düğünden sonra paylaşırsan seviniriz listeye alalım :KK45:

Yani baya dolu dolu olacak ve cok uygun olacak ya halledilir hepsi ben büyük kısmını hallettim geriye gelinlik damatlık ev esya mobilya kaldı . Ha bu arada salonda yürüme dans provası yemek tadım organizasyon Şamdan görsel provası anlaşmalı kuaför leri está bay bayan gelin arabasi süslemesi yapılacak tabi fiyata dahil değil ama indirimleri ve eve kuaför gönderim hizmeti hatta inanabiliyomusunuz sahte nikah memuru var :))

Tabi ki paylaşırım ağustos ayında olacak insallah bütün detaylari yazarım :)

Back