- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yüksekten uçtuğumun farkındayım hangi parayla olacaksa artık , o mükemmelliyetçilik bende de var maalesef başa bela yine gölbaşında Akalın dediler ama yorumlara baktım sadece mekan çok güzel ses düzeni ve ışıklandırması kötüymüş pahalıymış da değmez diyor yorumlar :) gölbaşında Köşk diye bi yere gitmiştik oranın terasında küçük bi salondu kır olmadı madem teras olsun gelinlik bende diktirmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum öncesinde bi hazırlara bakarım içime sinmezse diktirme yoluna başvururum gibi aslında pronoviasın bi modelini çok beğendim eğer dikim diyorsan o markanın modellerine bakabilirsin çok zarif duruyor :)Yalan söylemeyim orası hiç aklıma gelmedi fiyatta almadım, güzelse konuşayım var mı başka bildiğin yerler varsa ajandama ekleyeyim beraber bakmış fikri alışverişi yapmış oluruz
Fark ettim sanırım parasızlığın gözü kör olsunCanım Gölbaşı mekanları fiyatları çok pahalı kişi başı 80 120 tl yemekli fiyatları var genellikle mekanların
Bende yüksekten uçtuğumun farkındayım hangi parayla olacaksa artık , o mükemmelliyetçilik bende de var maalesef başa bela yine gölbaşında Akalın dediler ama yorumlara baktım sadece mekan çok güzel ses düzeni ve ışıklandırması kötüymüş pahalıymış da değmez diyor yorumlar :) gölbaşında Köşk diye bi yere gitmiştik oranın terasında küçük bi salondu kır olmadı madem teras olsun gelinlik bende diktirmeyi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum öncesinde bi hazırlara bakarım içime sinmezse diktirme yoluna başvururum gibi aslında pronoviasın bi modelini çok beğendim eğer dikim diyorsan o markanın modellerine bakabilirsin çok zarif duruyor :)
Ansenin üzerinde velo düğün salonu var bak mutlaka bak nisan sonuna kadar %30 indirim yazıyor ben orda küçük salonda bi düğüne gitmiştim o da çok güzeldi biraz küçük bi yer ama mekan çok aydınlıkYalan söylemeyim orası hiç aklıma gelmedi fiyatta almadım, güzelse konuşayım var mı başka bildiğin yerler varsa ajandama ekleyeyim beraber bakmış fikri alışverişi yapmış oluruz
Ansenin üzerinde velo düğün salonu var bak mutlaka bak nisan sonuna kadar %30 indirim yazıyor ben orda küçük salonda bi düğüne gitmiştim o da çok güzeldi biraz küçük bi yer ama mekan çok aydınlık
Yada bu saate pes etmiş olabilirlerBenim arkadaşımın nişanı orda oldu onu da listeme alayım, başka gelin yok sanırım bizden başka
Kaç kişilik tuttunuz Canım çok iyi fiyata gelmiş valla nerde orası??Valla kızlar diyorum ya Ankara Konağı kır düğün bahçesi arti kına salonunu tuttuk 17 bine ama yeni açılmış mekan sırf bu yüzden sıkı bi pazarlıkla bu fiyata geldi artı kına düğün paketi bir olduğu için yoksa 30 bin fiyat çekiyorlar
Valla kızlar diyorum ya Ankara Konağı kır düğün bahçesi arti kına salonunu tuttuk 17 bine ama yeni açılmış mekan sırf bu yüzden sıkı bi pazarlıkla bu fiyata geldi artı kına düğün paketi bir olduğu için yoksa 30 bin fiyat çekiyorlar
Gerçekten çok iyiymiş düğünün ne Zaman tatlımYenimahalle de canım Ankara Konağı 300 kişi düğün 100 kişi de kına için kokteyl menu ikisi de artı 40 kişi opsiyon tanıyor mekan fazlasıyla Prof. Vale dj orkestra gelin arabasi şoförü vs hersey dahil fiyatımız bu
Yenimahalle de canım Ankara Konağı 300 kişi düğün 100 kişi de kına için kokteyl menu ikisi de artı 40 kişi opsiyon tanıyor mekan fazlasıyla Prof. Vale dj orkestra gelin arabasi şoförü vs hersey dahil fiyatımız bu
Ağustosta canım :)
Aynen kafa rahat düğünün yakın tarihteyse mekan hakkındaki yorumlarını düğünden sonra paylaşırsan seviniriz listeye alalımTabi tabi gelin yolu sis volkan gösterisi canlı yayın sistemi Barkovizyon süsleme Vale orkestra dj sistemi gelin arabasi şoförü arti kokteyl menüsü isterseniz detaylı menu listemı de paylaşayım sizinle artı dugun icin 50 adet foto ve düğün cekimi aynı şekilde 50 adet kına fotoğrafı ve kına cekimi dahil fiyatimiz