en iyi nisan mayıs canım ondan sonra baya bi 2 katına kadar çıkıyo fiyatlar :)Düğünü hangi mevsim yapmalı salonların en ucuz olduğu döneme denk getirebilsek keşke ne çok kış ne çok yaş ^^
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en iyi nisan mayıs canım ondan sonra baya bi 2 katına kadar çıkıyo fiyatlar :)Düğünü hangi mevsim yapmalı salonların en ucuz olduğu döneme denk getirebilsek keşke ne çok kış ne çok yaş ^^
Bende batikent teyim la mode nerdeydi ki ya
Düşündüğünüz nişanı biraz anlatabilirseniz yardımcı olabilirim.merhabalar, ben de 2016 eylül gelini olacağım inşallah :) ancak henüz nişanlanmadık nişan mekanları bakıyorum tavsiye ettiğiniz yerler var mı ?
Düşündüğünüz nişanı biraz anlatabilirseniz yardımcı olabilirim.
Yemekli davet, kokteyl, salon ya da bütçe hakkında birkaç açıklamada bulunursanız daha iyi olur.
Yok canım biz yarın Ankara Konağı var Yenimahallede orayı tutuyoruz inşallahMeydan avm nin en üst katı :) bende batıkentte oturuyorum orada mı olacak sizin düğün
Nisan ayında diye mi kaldırdın başka sebeplerden mi hayırlı olsun tatlım bizde ya mayıs sonu ya temmuz başı gibi düşündük malum araya bayram giriyor sizinki nerde olacak belli mi ? Vilayetler evine baktım şimdi orası Hakkı'nda Bilgin var mı paylaşırsan çok sevinirimBen Ankara'da nerdeyse tüm otel restaurant salon ve açık alanlardan fiyat teklifi aldım,
Kafana takılan varsa menülerle birlikte bilgi verebilirim
Hangi ay tarih belli mi
Benimki nisan gibi olucak kır düğünü konseptini üzülerek seçenekler arasında kaldırdım,
Nisan ayında diye mi kaldırdın başka sebeplerden mi hayırlı olsun tatlım bizde ya mayıs sonu ya temmuz başı gibi düşündük malum araya bayram giriyor sizinki nerde olacak belli mi ? Vilayetler evine baktım şimdi orası Hakkı'nda Bilgin var mı paylaşırsan çok sevinirim
Bende ilk defa bugün netten şöyle bi araştırayım dedim bana burayı çok önermişlerdi ama fiyatları pahalıymış iç işleri bakanlığına %15indirimleri oluyor diye duydum bi yerden ama tabi tanıdık bulmak gerekir fiyat alırsam burdan haberleşirizMaalesef nisan aylarında malum ankara biraz çetin geçiyor ondan kaynaklı yoksa hayalimdeki düğün kırda olmalıydı maalesef
İşim dolayısıyla yaza merhaba partisi orda olmuştu, bizim parti üst katında oldu. alt katında düğün hazırlıkları vardı mayıs ayıydı dışarıyı nikah için hazırlamışlar fakat göle karşı inanılmaz güzel bir yer ben çok beğendim, geldin gelmeden şipşak fotoğraf çekildik çünkü konsept Cidde'n güzeldi, neyse hemen kendimizi lobi de bulduk fiyat konuşmak için tavuklu menüler 75 ten başlıyordu oda 2015 fiyatı katalog verdiler, 105+kdv fiyatı görünce vazgeçmek zorunda kaldım, imkan olsa ciddi ciddi düşünürüm, yemekleri de eğlencesi de tatmin ediciydi görsel olarakta beğeneceğini düşünüyorum
Ama düğünü nişanlımla 2 mis yapıyoruz ve biraz zorlu bir süreç, o yüzden ince eleyip sık dokuyoruz, henüz netleşmedi karar aşamasındayız maalesef, siz gidip konuştunuz mu 2016 için yada başka yerlerle görüştünüz mü?
Bende ilk defa bugün netten şöyle bi araştırayım dedim bana burayı çok önermişlerdi ama fiyatları pahalıymış iç işleri bakanlığına %15indirimleri oluyor diye duydum bi yerden ama tabi tanıdık bulmak gerekir fiyat alırsam burdan haberleşiriz
bence düğünde en önemli olan 2 şey aydınlık ferah bi mekan olması ve orkestrası bunlara bakmak lazım yemek bile bunlardan sonra geliyor bence insanların aklında ya ne eğlendik diye kalıyor hep bi de spica plaza diye bi yer söylediler orası Hakkı'nda bilgin var mı ??senin aklında nereler var ?? Bizde kısıtlı bi bütçe ile yapacağız
Bende dediklerine bakayım :) spicaya baktım şimdi 2 salonu var biri baya beyaz aydınlık duruyor insanlarda güzel yorumlar yazmış genelde organizasyonu çok beğenmişler Konya yolunda metropolitan otel var Orayı biliyor musun peki???Aydınlık konusunda kesinlikle haklısın ona bende katılıyorum birde tanıdı olunca çok hızlı ilerleyebiliyorsun, öyle bir imkanın varsa çok güzel olur' spicayı bi arkadaşım söyledi 2. Kez senden duydum ama uzak diye çok ilgilenmedim ajandama yazdım fiyat için Arıcaktım, yarın arayayım akıl ayken, yazayım buraya da, cadde hareyi düşünüyoruz, tabi imkanım olsa Akman rönesansta yaparım bi düğüne katılmıştım güzeldi, fakat olmayınca olmuyor pembe Köşk olabilir, birde Çankaya tarafında otel var baktığımız onlar olabilir
Bende dediklerine bakayım :) spicaya baktım şimdi 2 salonu var biri baya beyaz aydınlık duruyor insanlarda güzel yorumlar yazmış genelde organizasyonu çok beğenmişler Konya yolunda metropolitan otel var Orayı biliyor musun peki???