dün spariş verdim ekoldugmesi diye bir siteden rulman şeklinde, biraz değişik olacak ama bizim için bi anlamı varBen gümüş kol düğmesi yaptırdım baş harflerimiz var
Baktım bu sitede gayet güzel canım, fiyatları da uygun. Ben gümüş yaptırdım 100 tl verdim. Harflilere baktım 50 tl ye geliyor kargo ile birlikte. Ama gümüş değil tabi, aklımda olsun bu sitededün spariş verdim ekoldugmesi diye bir siteden rulman şeklinde, biraz değişik olacak ama bizim için bi anlamı varbaş harflerimizi davetiyede kullandık OF oldu bunda kullanmayalım dedim.
sanayide tanışmıştık biz ikimiz de muhendisiz her ne kadar ben formasyon alıyor olsam da, rulman manidar oldu
ben spariş vermeden önce online destekten bi iki soru sormuştum. gorevli adam isterseniz %30 hediye ceki verebilirim dedi, 189tl lik ürün geldi 132tl ye. aklında bulunsun bişey alacak olursan önce destekten yaz belki hep böyle hediye ceki veriyorlardırBaktım bu sitede gayet güzel canım, fiyatları da uygun. Ben gümüş yaptırdım 100 tl verdim. Harflilere baktım 50 tl ye geliyor kargo ile birlikte. Ama gümüş değil tabi, aklımda olsun bu sitede
ben spariş vermeden önce online destekten bi iki soru sormuştum. gorevli adam isterseniz %30 hediye ceki verebilirim dedi, 189tl lik ürün geldi 132tl ye. aklında bulunsun bişey alacak olursan önce destekten yaz belki hep böyle hediye ceki veriyorlardır
cuma gece sparişi verdim ctsi sabah kargoya verildi denildi, sanırım pazartesi olur elimde.
birazdan da damat beyin gömlek ve papyonu halletmeye gidicez. takım elbise tamam, ayakkabı ve kol dügmesi de tamam. artık bi bitireydik alısverisleri, dügüne 20gün kaldı ya
sarardan alacagız canım. kol düğmeli ata yaka ve kırık beyaz, bir tek sarar satıyormuş. bunun icin de carsamba aksam kızılaya gidicez ama açıkcası su son olaylardan sonra batıkentten dışarı çıkmaya iyice korkuyorumÇOk saol canım bilgi verdiğin için. Ben de sana gömlek ve papyonla ilgili bilgi vereyim. Sarardan düşünürseniz internet satışı daha uygun. Ben bunu mağazaya söyledim mağaza müdürü o kadar indirim yapar alacaksanız denildi. % 30 daha uygundu. Eğer mağaza yapmazsa online alın vermeyin boş yere parayı.
doruk tatar fotoğraf var canım bende orda yaptırcam düğünüm 30 nisan benimde bi görüş istersenarkadaşlar ankarada bildiğiniz dış çekim yapabilecek klip hazırlayabilecek fotografcı varmı.cok acil lazım.hala ayarlayamadık.10 nisanda düğünüm
Benim nişanımda çekim yapan arkadaş çok iyiydi biz de klip yaptırdık düğüne de o gelicek kısmetse. Bana yaz istersen telini falan veririm. Mutluluklararkadaşlar ankarada bildiğiniz dış çekim yapabilecek klip hazırlayabilecek fotografcı varmı.cok acil lazım.hala ayarlayamadık.10 nisanda düğünüm
Kızlar ben de sadece gelin başı için bi kuafor arıyorum makyaj hariç. bana da cebeci, a.paşa. gop, tunalı, esat falan olabilir iyi bir kuafor oneriniz olursa çok mutlu olacağım
hoşgeldinnKizlar selam bende katildim araniza oncelikle herkese hayirli olsun hepimiz mutlu oluruz insallah benim dugunumde agustosta...dugun,kina ve tatili ayarladik.Bikac fikir edinmek istiyorum sizden.Kina kiyafetinde nerelere baktiniz ben bu hafta bakmaya baslicam ins.birde kinada dagitacagim hediyelerim var tipali kucuk siselere kolonya veya gulsuyu,kina,banyo tuzu,dudak parlaticisi hazirlayip uzerine etiket bastircam.yanina ayna,kucuk sekerler ve fiyata gore zil koyup keselerde hediyelikler yapmayi planliyorum sizce gereksiz fazlami hepsi hosuma gitti
arkadaşlar ankarada bildiğiniz dış çekim yapabilecek klip hazırlayabilecek fotografcı varmı.cok acil lazım.hala ayarlayamadık.10 nisanda düğünüm
doruk tatar fotoğraf var canım bende orda yaptırcam düğünüm 30 nisan benimde bi görüş istersen
Benim nişanımda çekim yapan arkadaş çok iyiydi biz de klip yaptırdık düğüne de o gelicek kısmetse. Bana yaz istersen telini falan veririm. Mutluluklar
doruk tatar fotoğraf var canım bende orda yaptırcam düğünüm 30 nisan benimde bi görüş istersen
Hoşgeldin:)benmde düğünm 15nisan olayın daha başındasın bence de çok şeye özenme önüne gecemez kendini mutsuz edersin bnde başta işte kalpli sabun yaptırıyım,kolonya yapıyım falan die inanlmaz hevesliydim sona dogru nikah şekeri bile istemiyorum dedm:)kendimizi üzmeye değmez kına gecen kaç kişi olur bilmiorm ama bz 100kişiyle başladık şimdi anneler çoştu 300kişi gelir diyolar nerdeyse yolda gördüklerini bile cagırıolar:))millete hediye yetiştrmek çok zor iş ve çok masraflı,ben yapmak isteyip yapmadıklarımı kardeşm ve yakın arkadşlarmda yapmayı düşünüyorum:)Kizlar selam bende katildim araniza oncelikle herkese hayirli olsun hepimiz mutlu oluruz insallah benim dugunumde agustosta...dugun,kina ve tatili ayarladik.Bikac fikir edinmek istiyorum sizden.Kina kiyafetinde nerelere baktiniz ben bu hafta bakmaya baslicam ins.birde kinada dagitacagim hediyelerim var tipali kucuk siselere kolonya veya gulsuyu,kina,banyo tuzu,dudak parlaticisi hazirlayip uzerine etiket bastircam.yanina ayna,kucuk sekerler ve fiyata gore zil koyup keselerde hediyelikler yapmayi planliyorum sizce gereksiz fazlami hepsi hosuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?