2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Bu arada ikinci çekimi düğünden sonra yaptır, gelinlik düğünde kirlensin, çekimde örtbas edilir, düğünden önce bir de temizletme işi çıkmasın sana

Bende fotoğraf çekiyorum canım haklısın kalitesiz işini yapan çok var ben uğraşırim yani bildiğim için sorun olmuyor ama herkes uğraşmaz tabi

Bu arada ikinci çekimi düğünden sonra yaptır, gelinlik düğünde kirlensin, çekimde örtbas edilir, düğünden önce bir de temizletme işi çıkmasın sana

Ya aslında fotoğrafçı tavsiye etti bizim tavsiyemiz düğün öncesi olur çünkü tüm çiftlerin düğünden sonra hevesi kalmıyor öncesi yapmak daha doğal olur dediler benim gönlümde de sonra yatıyor gelinliği kirletmek istemiyorum haklısın nasıl bir formül bulurum bilmiyorum aynı zamanda save Thé datee albümü de yapmak istiyorum düğünde sergilemek için falan olabilir bilemedim valla

Haklısın canım eğer Albüm yaptırırsak orada Albüm Örneklerine bakmamız lazım en azından. Ama kalıcılık olayını bilmiyorum pek normalde zaten Fotoğraflar çok uzun yıllar dayanıyor aslında. Bide şimdi ben fotoğrafçı değilim ilgilenebilir miyim onu düşündüm şimdi :)) fiyat farkı çok olmazsa 100 200 lira için uğraşmaya değmez zaten bakalım

Save the date aslında davetiye için yapılıyor. Aslında profesyonel makinesi olan birini bulsan yeterli olur bir iki foto için, düzenlemesini de arkadaşına falan yaptırırsın hatta kendin bile yaparsın :) Hevesi kalmamak ne demek yaaa :) evlenen sensin insanın hevesi kalmaz olur mu...

ya ben de çekim için kimseyi yormak istemedim. Ama çekecek arkadaşım o sırada Ankarada olmayabilir. Aslında planlarımda düğün gününü villlada geçirmek vardı. sanırım çekime gitcem sabah erkenden. oof off daha başak bulamadım yaaa...

25gün kaldı düğünümüze
2nisanda malum, çok az kaldı az çok tecrübe paylaşabilirim arkadaşlar.
önceliği eve verdik ve iyi de oldu doğrusu, artık evde herşey hazır (tv ve sehpa yok sadece), baya arkadaşlarımız ev görmeye geldiğinde misafir edip çay ikram edebiliyoruz
ev hallolunca kafa olarak daha rahat oluyormuş insan, nişanlım düğüne 1 ay kala ev hazır olsun diyordu ben erken buluyordum ama haklıymış en azından şimdi kafamız rahat.
evle ilgili bilgi ya da fikir almak isteyen olursa yardımcı olurum.
balayını geçen hafta hallettik, kıbrısa gidiyoruz 4gecelik. bugün de kına kıyafeti için ulustaydım, bindallı işi de tamam kına alışverişi de..
davetiye dağıtma işine başladık şimdi, bi de leyla biz davetiyeyi kendimiz tasarladık webde var kitaptasarımı diye bir siteden 450 kişilik düğüne 500 davetiye ve tecrübelerimle şunu söyleyebilirim ki ucu ucuna yetecek gibi, eğer bizim gibi arkadaşlara ayrı ailesine ayrı davetiye hazırlıyorsanız ve işyerinde kişi ayrımı yapmayacaksanız fazla davetiye bastırın derim. tabi dikkat edin bizim gibi tarih yazmayı unutmayın davetiyeye sonra oturup 500davetiyeye etiket bastırıp bi de onları kes yapıştırla uğraşmayın amaan nazar olsun bu da dedik ve başladık davetiyeleri düzeltmeye
şimdi geriye bi damatlık kaldı bi vakit bulup halledemedik o işi onu da inşallah bu hafta halledeceğiz. benim gelinlik de mart sonuna bitmiş olacak, nişanın öncesinde (14kasımda oldu nişan) 83kg iken şuan 75*76 kgyum. diyet yaptım mı malesef vaktim olmadı ama cidden bi şekilde koşuşturmacada gidiyormuş kilo o yuzden gelinlik son hafta teslim benim icin en dogrusu oldu.
tabi bi yandan da formasyona başlayınca kilo ister istemez gidiyor heryere yetişmeye çalışırken.
herşey bir yana eve gidip de o evin bize ait olduğunu hissetmek paha biçilemez
bi de gece baba ocağına dönmek olmasa

Allah nazarlardan korusun, darısı başımıza.. :) Ev işine katılıyorum, ben abarttım hatta, 1 nisanda taşınıyorum oraya, tek tek kutu açcam çamaşır yıkicam, kendi evimi kendim temizliceeemm.. Bunların hayaliyle yaşıyorum diyebilirim.. Gerçi ev şuan şap atılma kısmında ama hadi bakalım... Kaftanı ne kadara aldın? Ben o kısma hiç gelemedm

amin canım :)
biz 18 ocakta ev sahibinden anahtarı aldık, yaklaşık 2 ayda anca ev bitti :) ilk posta mutfak eşyalarını ben annem yengem yerleştirdik, sonra bi çeyiz çıkarma yaptık formasyon yuzunden 2 hafta ceyizler evde ortalıkta beni bekledi onlar da bu hafta yerleşti
çıkrıkçılar yokuşu mu ne diyorlar ya ulusta, şifon askılı elbise üstüne kadife kaftan gibi bişi 350tl ye yogun bi pazarlık sonucu anlaştık canım.çok detaylı olmamakla birlikte ölçümü aldılar, haftaya cuma teslim alıcam onu da.

Merhaba kızlarrr bende bursadan ankaraya geliceiim kısmetse düğünüm 16 ağustosta ama ailemi herşeyimi bırakıp ankaraya gitmek beni çok korkutuyor... Bunlar aklıma geldikçe çok üzülüyorumm.. Siz nasıl alıştınnız baska şehirden ankaraya gelen war mı aranızda

hoşgeldin
ben 1km öteye gelin gittiğim için hiç öyle bi durum yaşamıyorum canım. ama zor olsa gerek. bi de yıllardır zaten ailem şehir dışında olduğundan şuan üzüntü namına hiçbirşey yok bende, tam tersine oh be artık yalnız yaşamayacağım sevinci var

Ben de Ankara'dan Bursa'ya gideceğim canım kısmetse. Doğduğum büyüdüğüm okuduğum 25 yılımı geçirdiğim şehirden.. Nişanlımdan başka kimsemizin olmadığı Şehre gideceğim

Bense tamtersine belki alışırım ankaraya birde ankara eryaman da oturucaz heryere acayip uzak

Ben de Ankara'dan Bursa'ya gideceğim canım kısmetse. Doğduğum büyüdüğüm okuduğum 25 yılımı geçirdiğim şehirden.. Nişanlımdan başka kimsemizin olmadığı Şehre gideceğim
Benimde nişanlımdan baska kimse yok ankarada Sen bırsaya geliyorsun ben ankaraya gidiyorumm ne garip Bursa güzeldir ama çok kolay alışırsın

Bense tamtersine belki alışırım ankaraya birde ankara eryaman da oturucaz heryere acayip uzak
eryaman güzeldir ya bi 10 sene önce çok ıssızdı ama, ben de batıkentteyim. seviyorum buraları açıkçası merkezden uzak olmaktan da memnunum

Birde kızlar gelinliğinizi nerden aldınız vakko gelinliklere bakmaya gelicem bi ara ankaraya.. Bursa da vakkoweding yok maalesef

eryaman güzeldir ya bi 10 sene önce çok ıssızdı ama, ben de batıkentteyim. seviyorum buraları açıkçası merkezden uzak olmaktan da memnunum
Açıkcası bizim şuan tam olarak nerede oturacağımız belli değil.. Batıkent eryaman etrafı inşaat projelerine bakıyoruz ama projeler ya 1+1 war o da bizi korkutuyor kötüye kullanan insanlar olur diye sonuçta kimse istemez komşusunun bekar evi olmasını.... Ankarada da evler çok pahalı gerçekten

kiralık mı bakıyorsunuz?
eğer kiralıksa batıkent çakırlar bölgesinde bekar evi çok fazla var, çakırlar,mesutevler ve turgutözal yeni kurulan bölgeler, buralarda bekar çok,
batıkent eryaman arası 1+1ler zaten bekarlar icin agırlıklı olarak, ya da sehir dışı seyahati cok olanlar icin.
eryamanı cok detaylı bilmiyorum ama onun da yerleşik düzene geçmiş semtleri var diye duydum

Şuan eryaman da evimiz war o ev çok eski orda oturmak istemiyoruz.. Satılık ev bakıyoruz ama aile için ev bulamadım bi çok projeye baktım... Çakırlarda ki evlerede baktım 300 binden asağı değil biz maxımum 270 bin arıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…