- 15 Ekim 2012
- 737
- 259
- 323
SENİNKİ GENE İYİYMİŞ CANIM YA BİZ 300 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONUNA 500 TANE DAVETİYE BASTIRDIK NİŞANLIMIN ISRARIYLA EMİNİMKİ KALCAK ALLAHTAN DAVETİYECİ KALANI ALIRIM GERİ DEDİ BAKALIM SON DURUM NE OLCAK :)
Düğün kaç kişilik olucak canım bizde 300 tane bastırdı düğün 300 kişilik :))
Hayırlı olsun ne kadar fiyat verdi canım bende En güzel hikayrmle görüşüyorum ama net degilim ya
Biz bi arkadaşımınkini otelde yapmıştık. Gerçi 2 yıl olmuştur. 30 tl felan vermiştik yıldızda bi oteldi. Karacabey sanırım gelin hamamı paketi şeklinde yapıyordu. 1.000 tl idi fiyat diye hatırlıyorum, fiks yani kaç kişi gelirse gelsin o ücreti ödüyorsun. Benim 10 kişi felan olur o nedenle kişi başı 100e gelir bana pahalı gelmişti. Ama süsleme felan yapıyorlarmış. Bende de katılanlar kendi ücretini verecek ama 100 çok gelir insanlarada daha uygun bişi bakıcam. Alba otel aklımda olsun.Karacabey'i istiyorum, zaten herkes kendi parasını kendi verecek, kalabalık bir şey yapmayacağım için, gelenler hep arkadaşım, ablam iki tane de kuzenim var. Eltim,kayınvalidem, bir de komşumuz. yani toplamda 15 ya varıızzz ya yokuz. Daha gidip konuşamadım. Kendim hamama gittiğimde konuşcam :) Aslında oranın soğukluk kısmında göbek yok, havuz var çeşmeli. Yemekleri nasıl hazırlarız oraya bilemedim. Müzik olayı da var. Ben de nihak şekeri ve hamamda dağıtılacak şeylere bakıorum netten. Sen gidip konuşursan bi yerle bana haber ver. Acaba otelde mi yapsak demedi değil.
Alba Oteli aradım. 50 tl kişi başı ücreti kapatıyorlar hamamı 3 saatliğine. Kese masaj dahil değil. Geline 35-40 dklık masaj hediyemiz olur dedi. Müzik sistemi vs onlara ait ben de yemekleri ve hediyeleri hazırlayacağım. Ben de başkasından duymuştum burayı.Biz bi arkadaşımınkini otelde yapmıştık. Gerçi 2 yıl olmuştur. 30 tl felan vermiştik yıldızda bi oteldi. Karacabey sanırım gelin hamamı paketi şeklinde yapıyordu. 1.000 tl idi fiyat diye hatırlıyorum, fiks yani kaç kişi gelirse gelsin o ücreti ödüyorsun. Benim 10 kişi felan olur o nedenle kişi başı 100e gelir bana pahalı gelmişti. Ama süsleme felan yapıyorlarmış. Bende de katılanlar kendi ücretini verecek ama 100 çok gelir insanlarada daha uygun bişi bakıcam. Alba otel aklımda olsun.
Fotoğraf çekimini arkadaşıma yaptırtmaya karar verdim. Ben albüm vs istemiyorum. Digitalleri istiyorum sadece... 900-1000 gibi birşey istiyorlar. Benim ailem fotoğrafçı ama uzaktalarMekanı belirledim ama çekecek adam bulamıorum. Aslında düğün yerinin anlaşmalı fotoğrafçısını götürebilirim. 500 tl fiyat aldım ondan hiçbirşey yaptırmayacağım için
Cuma günü gelinlik denemeye gidiorum çoook heyecanlı ve şişmanım ahahahah
Ya haklısın tabi de, içime sinmiyor bir türlü bakalım... kişiyi bulursam süper olcak... Bu arada düğün takibi yapacak yerin de diğer gelinlere fiyatları 1600 , biz anlaşmalıyız diye 850, 300 de albümleri düşünce 500 tl oluyor. Dandik değil ama ailem kadar da iyi değiller..Canım sen bilirsin tabi, herkesin herşey için ayırdığı bütçe farklı oluyor. Ama nacizane bir gelin olarak tavsiyem fotoğrafçıya ver 1.000 -1.250 lira. Düğünden sonra elinde kalan tek şey fotoğraf. Ben mahalle fotoğrafçısına da sordum 750-800 fiyat verdiler. Profesyonel fotoğraf başka bişi, kuaförde arkadşaın çeksin yine ona ben de para vermedim ama bi dış çekim fotoğrafların olsun. Makyaja 750 vermiştin sanırım okudum:) Ben de 500 ü gözden çıkartım onun için vericem; ama fotoğraf ta para verilecek şeyler arasında. Bak ben mesela nikah şekerime 1,45 gibi bişeye yaptırdım lavanta şişe. Neler vardı halbuki ama gayet de içime sindi, çok ta hoş oldu, daha pahalısına gerek duymadım. sen bilirsin tabi ama pişman olma:)
Vallaha nişanım Antalya'da oldu Eylül'de. Haziranda diyetistenle 75.4'ten 71.9'a indim. Sayıları çook net hatırlıyorum. Sonra nasıl olduysa 1 ay öncesine kadar 76'ya çıktım. Bu sabah 71.8'dim. Dikkat ettiğim soylenemez. Bekar hayatı, koşturmaca, kayınvalidenin yağlı yemek tuzaklarıAy yazdıkça yazıyorum Nişanında 67 kg olan, nişan sonrası rehavet çöküp hoppp diye 2 ayda 73 kg'ya çıkan biriyim. 73 kg olduktan sonra 3 ayda 64 e düşmüş bir gelin olarak kilo verilir demek istiyorum. Düğünüme 1.5 ay kaldı ve hedefim 58 kg ile gelin olmak:) Gelinliğinin arkasını ipli al, büyük avanataj sağlar zayıflarsan.
Sabrı pesmeni aradım ne yazık ki benim düğün tarihimde doluymusfotoğrafçı sabri pesmen le anlaştım ben canım.
Sen albümü neden istemedin? Aslında albüm olayı bana sacma anlamsız geliyor hele ki profesyonel çekimlerin hazırlanan özel düğün albümleri. Sonrasında 50 fotoğrafın büyük boy baskısını alıp 3er tane falan hem ailelere verip hem kendimize güzel bir albüm hazirlayabiliriz gibi geliyor. Düğün albümü olayı sadece bana mi saçma geliyor diye merak ediyorum. Senin de yaptirmama sebebin bu mu?Ya benim 2 gün ayrı çekim olucak düğün günü çekecektir birde düğünde önce istediğimiz birgün komple bizi çekecekler album istemedim video da yok tüm fotoğrafların işlenmiş dijitalleri 2 bin dedi ben çekimlerini çok beğendim dediğin gibi çokta profesyoneller maalesef bu konuda hiç kısma yapamıyorum elimizde sadece fotoğraf kalacak ben ayrı kıyafetler göturup istediğim çekimi yaptiricam sanırım
Sen albümü neden istemedin? Aslında albüm olayı bana sacma anlamsız geliyor hele ki profesyonel çekimlerin hazırlanan özel düğün albümleri. Sonrasında 50 fotoğrafın büyük boy baskısını alıp 3er tane falan hem ailelere verip hem kendimize güzel bir albüm hazirlayabiliriz gibi geliyor. Düğün albümü olayı sadece bana mi saçma geliyor diye merak ediyorum. Senin de yaptirmama sebebin bu mu?
Benim gibi düşünenler de varmış mutlu oldum :)) çünkü ben ne desem sunu sacma buluyorum diye ailem hep bi tepki veriyor ben de acaba cidden yanlis mi dusunuyorum ya falan oluyorum aradaAynen canım ben öyle baskı albümlerini sevmiyorum kendim yaparım ondan daha güzel olur emin ol :)) boşuna para birde onların yaptırdığı albümleri ben daha uygun fiyata baskıcida yaptıririm eğer çok istersem yani işin aslı bana da saçma geliyor
Eger tarih yazaysa hepsi hemen hemen dolu bence elini çabuk tut indirim alabilirsin erken anlastiginiz da belki deBenim gibi düşünenler de varmış mutlu oldum :)) çünkü ben ne desem sunu sacma buluyorum diye ailem hep bi tepki veriyor ben de acaba cidden yanlis mi dusunuyorum ya falan oluyorum aradaben kimin o sekilde yapilan dugun albumune baksam sahsen sıkılıyorum. Yapmacik yapmacik cok guzelmis cok guzelmis demek zorunda kaliyorum ben de gorustugum fotoğrafçılarla bir de albumsuz hallerini konusuyum onlar için de fiyat aliyim aklımda bir iki yer var nisanlim ankaraya gelene kadar dolmazlarsa :))
Yaza ama tek başıma nasıl karar vercem gezsem bile bilmiyorum ya stüdyoların da biri bi yerde biri başka yerde falan. Ben tüm islerimi kendim hallediyorum desem yeri tabi birkaç arkadaşım da destek oluyor ama artık her isimde onları kosturmak da istemiyorum zaten birçoğu da çalışıyor o yüzden soyleyemiyorum. Bakalım artık gidebilirsem gitmeye calisirim canım çok sağol. Nisanlima gel diyorum ama ancak 10 gün sonra falan gelebilir. Kısmet diyorum artıkEger tarih yazaysa hepsi hemen hemen dolu bence elini çabuk tut indirim alabilirsin erken anlastiginiz da belki de
Yani benimde öyle canım bazı islere ben koşturmak zorundayım ama erkek genelde maddi durumuna bakıyor orta halli gerçekten işini iyi yapan içine sineni bulman gerek o gün hiçbir ayrıntıyı atlamamali mesela, tabi çokta para vermemek gerekYaza ama tek başıma nasıl karar vercem gezsem bile bilmiyorum ya stüdyoların da biri bi yerde biri başka yerde falan. Ben tüm islerimi kendim hallediyorum desem yeri tabi birkaç arkadaşım da destek oluyor ama artık her isimde onları kosturmak da istemiyorum zaten birçoğu da çalışıyor o yüzden soyleyemiyorum. Bakalım artık gidebilirsem gitmeye calisirim canım çok sağol. Nisanlima gel diyorum ama ancak 10 gün sonra falan gelebilir. Kısmet diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?