O zaman sana ah biz kadınlar demek istiyorum :)) o ne ki bendekinde hangi renk acaba bi gece de onun için uykusuz kalayim bari hehehehhYa aynen öyle yaptım benim içime çok komik gelcek ama bulasik makinasının yerlestirecegimiz yerler gri o sinmedi :))
Ya gri içini hem dar gösteriyor hemde kirli iç daraltıcı valla :)O zaman sana ah biz kadınlar demek istiyorum :)) o ne ki bendekinde hangi renk acaba bi gece de onun için uykusuz kalayim bari hehehehh
Ya gri içini hem dar gösteriyor hemde kirli iç daraltıcı valla :)
Kızlar herşeyimi 1 ay öncesinden falan tamamlıcam varya hiç bir şeyimi sona bırakmıcam Rabbim hayırlısını versin tabii kısmetse ama saçma sapan rüyalar görmeye başladımyok kuaför bulamıyorum falan ayyy sormayın herşeyimi erkenden tamamlıcam 1 ay kafam rahat uyuyup kalkıcam öyle olması gerekmiyor mu sizcede
Aynen öyle ana şeyleri tamamla zaten illa eksik çıkacak sonrasında beraber tamamlarsiniz eksik neyin var ??
Bu arada bu ankaradaki kar ne zaman durur :))
ben de senin gibiyim canım. 2nisanda düğünüm, evi tuttuk, yatak odası ve mutfak masası hariç mobilyalar tamam, beyaz eşya da tamam, sadece haftaya boya badana yaptırılcak, bi temizlik yaptırılcak sonra peyderpey eşyaları isteyeceğiz. plan marta uğraş kalmaması, halı ve perdeyi de en geç şubatta halletme planımız var.Kızlar herşeyimi 1 ay öncesinden falan tamamlıcam varya hiç bir şeyimi sona bırakmıcam Rabbim hayırlısını versin tabii kısmetse ama saçma sapan rüyalar görmeye başladımyok kuaför bulamıyorum falan ayyy sormayın herşeyimi erkenden tamamlıcam 1 ay kafam rahat uyuyup kalkıcam öyle olması gerekmiyor mu sizcede
Hepimizden önce sen kurtulcaksın:))bindallı işini bnde halledemedim,kına da abiye giycek miyim falan ona da karar veeremedm bakalımben de senin gibiyim canım. 2nisanda düğünüm, evi tuttuk, yatak odası ve mutfak masası hariç mobilyalar tamam, beyaz eşya da tamam, sadece haftaya boya badana yaptırılcak, bi temizlik yaptırılcak sonra peyderpey eşyaları isteyeceğiz. plan marta uğraş kalmaması, halı ve perdeyi de en geç şubatta halletme planımız var.
gelinlik, kına yeri, dügün salonu da tamam. bi damatlık bulamadık hala dert, bi davetiye seçemedik bi de kına icin bindallı falan..
bi de hep unuttugumuz balayı var
bi anda pat diye formasyon alma hakkı kazanınca baktık her aksam derste olmam lazım, bi anda halloldu herşey valla. resmen Allah yüzümüze baktıHepimizden önce sen kurtulcaksın:))bindallı işini bnde halledemedim,kına da abiye giycek miyim falan ona da karar veeremedm bakalım
15nisan:)bi anda pat diye formasyon alma hakkı kazanınca baktık her aksam derste olmam lazım, bi anda halloldu herşey valla. resmen Allah yüzümüze baktı
ben de abiye sevmiyorum, elbise tipi bindallı alıp işin icinden cıkma planım var bakalım
senin ne zaman dügün?
peşpeşeymişiz :)15nisan:)
biz istikbalden aldık canım benim teyzem kullanıyo çok memnun fermuarlı alezide var tavisye ederim :)kızlaaarrrr,yatak işini ne yaptınız??bugun istikbali gezdik..istikbal,işbir,doğtaş bunlar iyi diye duydum internette olumsuz yorumlar var :/ ne yapsam bilemedim
Teşekkr ederm cnm:)biz istikbalden aldık canım benim teyzem kullanıyo çok memnun fermuarlı alezide var tavisye ederim :)
şuan yok hepimiz ankara içi geliniyiz diye biliyorum valla benankaraya farklı sehirden gelin gelicek varmıı bende 2015 eylul sonu gelini oldum geldim ankaraya ne guzel hazırlıklar falan yapıyosunuz cok gecmedi ama insanın o anki heyecanı farklı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?