2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Yok canım henüz gitmedim ama öğreneyim yazarım sana ben fiyatlar nasıl ortalama kafana yattı mi

Yok canım henüz gitmedim ama öğreneyim yazarım sana ben fiyatlar nasıl ortalama kafana yattı mi

Ben bugün 4 gelinlikçi gezdim; ilki Zeynep Ekin: burdaki gelinliklerin fiyatı makuldü indirim varmış, 2.500 e felan vardı gayet ama benim beğendiğim olmadı. Personel de gayet nazik ve ilgiliydi bu arada.
Ikincisi Dremondu burda yüzde 30 indirim vardı etiket üzerinden ben iki tane gelinliği fena bulmadım, ama alacak kadar da beğenmedin. Biri 2.150 diğeri 3.000 di.
Üçüncüsü Dai burda hiçbir gelinliği beğenmedim kesimleri hiç bana göre değildi, işçilik felan ben çok hoşlanmadım. Özel dikimde başarılı olduklarını duymuştum ama demek hazır gelinlikte böyleler, gerçi zevk meselesi.
Son olarak Aysira'ya gittim. Burda üç gelinlik denedim. Birini gerçekteb sevdim alabilirim listeme aldığım ilk ve tek gelinlik bugün için. Yüzde on indirim varmış sonra geri dönüp tekrar sordum. 3.750 etiket fiyatıydı. İşte yüzde on düşecekler 3.400 e geliyor taksitli, nakitte 250 tl felan daha iniyorlar. Ama duvak ayrı Ücretlendiriliyor, taç da ekstra ücretli. El atma çiçeği ve kese veriyorlar sadece.

Canımmm

Ben aysiraya gidemedim bugün ya vakit kalmadı (
Bende daiye gittim en ilgilileri orasiydi gittikleri arasinda 2. Gidisim, modeller güzel önce model sectik sonra da denedim 3 bin civarında begendiklerim
Sonra miss defneye gittim orası da ilgilenmedi 3 tane denedim fotoğraf zaten çektirmek istedim ysakmis ne alaka anlamadım tamam bu kadar dediler içime hiç sinmedi bi daha gitmem oraya fiyatları da iyiydi aslında 2 bin ve üstü
Pierre Cardin e gittim ordada birsürü model denedim denediklerim 2016 modeli imiş 3.900 ama normalde indirimi vardı buraya da tekrar gitcem artik
Dreamon a gittim son kez de orda balık bi model beğendim dediğin gibi indirim var ve ne zaman biter belli olmaz elini çabuk tut dedi, cok sevimliydi kadin, tekrar gideceğim inşallah,

kızlarr düğünüme bir ay kaldı çok heyecanlıyım:)arada girip neler yazıyorsunuz diye bakıyorum ama sizin genelde seneye yazın düğünleriniz gelinlik falan bakıyorsunuz eğer hazırda beğenmiyorsanız diktirmek istiyorsanız benim araştırdığım ve bildiğim iki yer var ben kendimde diktiriyorum isterseniz söyleyebilirim,bu arada miss defnenin tunalı hilmideki şubesindeki adam ukala oldukça itici sürekli müşteri kaçırıyor diğer mağazalarını bilmiyorum ama denicekseniz tunalıdakine hiç gitmeyin

Olovem ne kadar fark ediyor işte, ben dainin gelinliklerini hiç beğenmedim mesela. Belki sen de aysirayı beğenmeyeceksin. Çok kişiye göre değişen bişi bence bu gelinlik işi. Yarın da mis Defne, pier cardin ve coco gelinliğe gidicem

Oranın sahibi var çok ilgili birde emine diye biri var çok sevimli sırf onlar için gitmiştim ama çok alakasız biri ilgilendi gen biriydi yönlendirme bile yapmadı miss Defne için bence kizilaydaki yerine git beni sor bilirler balık isteyen arkadaşım dün geldi diye :))

Ama kesinlikle doğru söylüyorsun ben sanırım diktiricem, hiç kafama göre bişey bulamıyorum, bende yarın olege gidicem inşallah bişiler çıkar nolur allahım allahım duy beni :))))

Canim öncelikle hayırlı olsun sende hersey bitmiştir şuanda beklemeden dimi, merak ettim paylaşılan sevinirim birde eşyayı falan ne yaptınız nerelerden aldınız beyaz eşya yada püf nokta varsa gözüne takılan bi dal tavsiye alabiliriz :))

Evet randevuyu Emine Hanım'dan aldım. Oleg cassiniye ben de gidicem, Hüsniye Modaevi, beyaz butik, pronovias, Vakko wedding bunlara da haftaya gidicem inşallah. Baya bi yer gezmiş olucam. Bi günde and çarşısına gideyim diyorum. Ben bi tane beğendim sadece; aysira da bi kız balık giymişti çok hoştu bak mutlaka.

Tamam bakayım oraya da

Bu arada böyle toplu olarak gelinlik satan büyük bi mağaza yok mu ya seçenekler çok az gittiğim yerde ulusal gittim orda denetmiyorlar bile and carsisida hep dikime yönlendiriyor çok secenek yok

Tamam bakayım oraya da

Bu arada böyle toplu olarak gelinlik satan büyük bi mağaza yok mu ya seçenekler çok az gittiğim yerde ulusal gittim orda denetmiyorlar bile and carsisida hep dikime yönlendiriyor çok secenek yok

Bugün dört gelinlikçi saha gezdim;
Ilki Oleg cassini ki hiç oluru olan gelinlik bulamadım. Modeller hiç güzel değildi.
Mis Defne ye gittim bi model fena değildi cidden ama A kesimdi ben yarı prenses istiyorum. Emine hanım çok tatlı biri ama sahibi olan bey allahım nasıl itici nasıl gıcık. Orayı da es geçtim. Ama Kızılay şubesine denk gelirse giderim belki.
Coco gelinlik te aşırı kalitesiz dikim gelinlikler orayı da sevmedim.
Pier cardin de ise cidden kaliteli gelinlikler var. Bikaç model hiç fena değildi belki bi kere daha bakarım.
Ya çok umutsuzluğa sürüklenicem sanki, gerçi bi favori gelinliğim var ama. Haftaya randevularım var yine bakalım ne olacak. Iki günde 30 gelinlik denemişimdir bu arada

teşekkür ederim canım:)herşey bitmedi aslında en yoğun tempo şu anki:)bir kere evinizi kesinlikle sıfır almayın biz kiracıyızama yeni eşyalara yeni ev olsun dedik iki haftadır evin temizliğinden çıkamıyoruz ayrıca evde daha önceden oturum olmadığı için problemler de çok oluyor, beyaz eşyaya karar verdik ama henüz almadık buzdolabı ve çamaşır makinem boch olucak bulaşık makinem arçelk, fırını bende bilmiyorum anksatre alıcam ama varsa fikriniz alabilirim:)mobilyaları da doğtaş ve kelebekten aldık biz çok sistemli aldık eşyalarımızı içime sinen oldu böylece nasıl yaptığımızı merak eden olursa paylaşırım:)

Canım motor güçleri de aynı. Ben de ona dikkat ediyorum. İç aksamlarında tek bi fark yok. Kalitesi çok iyi tek farkı model yükseldikçe göstergeler düğmeler değişiyo ve de renk. Bi onu aldım ben bi de dik elektrik süpürgesi aldım mutfakta el altında iyi oluyo diye. O da arzum.

Ya aynen napıcaz, dün bende gittim diktircem sanırım ben istediğim gibi bulamıyorum

Ya aynen napıcaz, dün bende gittim diktircem sanırım ben istediğim gibi bulamıyorum

Asla diktirmeyi düşünmüyorum ben ya; çok fazla kötü hikaye dinledim, hatta arkadaşlarımdan sıkıntı yaşayn çok oldu. Diktireceksen çok güvenilir bi yerde diktir canım: Ben aldım randevuları. Beyaz Butik, Henna, Diva, Aynur modaevi haftaya cumartesi deneyeceklerim. Bi de alabilirsem akaydan alıcam aradım ulaşamadım. Cumartesi bunları gezerim. Ben bi tane aysirada beğendim ya; elde var bir diyorum yani en azından:)

Bende olegde beğendim bi tane 3.800 fiyati cumartesi bende randevu alıcam belki onu alırım bakmaktan çok sıkıldım :))

pazar günü 4 çarşamba 2 gelinlikçi randevum var ama asıl pazar günü beklediğim var bi tane kesin o olacak gibime geliyo çok dolaşmadan halledicem sanırım

Kimle gidiyorsun canım damat görmesin diyenlerdenmisin :))
Damat görecek tabi ki canım olur mu öyle şey eskidenmis görmesinler :) arkadaşım ve nişanlımla gittik dai bellizze anda carsisini gezdik bakalım daha tam içime sinen olmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…