• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Merhabalar,
Ben de nisan sonu gibi evleniyorum kızlar:) aranıza yeni katıldım. Ben de ankarada pek çok mekan gezdim; bilgi edinmek isteyen olursa yardımcı olabilirim yani:)
Velo wedding, wishes garden, wishes terrace, wishes eryaman, spica, maydonoze, ankara konakları, muhteşem düğün salonu, batıpark, milena wishes, chef restorant, amade balo salonları aklıma gelen gezdiğim yerler.

Merhabalar,
Ben de nisan sonu gibi evleniyorum kızlar:) aranıza yeni katıldım. Ben de ankarada pek çok mekan gezdim; bilgi edinmek isteyen olursa yardımcı olabilirim yani:)
Velo wedding, wishes garden, wishes terrace, wishes eryaman, spica, maydonoze, ankara konakları, muhteşem düğün salonu, batıpark, milena wishes, chef restorant, amade balo salonları aklıma gelen gezdiğim yerler.

Hoşgeldin canım benim

Yer tuttunuz mu biZim yerler belli gelinlik telaşına düştük hepimiz ya :))

Hoşgeldin canım benim

Hoşgeldin canım benim

Merhaba Canım sana da hayırlı olsun düğün ne zamana nereyi tuttunuz

Hoşbuldum kızlar:)
Düğün nisan sonunda eryaman wishesa karar verdik biz. Çok ta içime sindi aslında. Hiç kolon olmayan tavan yüksekliği oldukça yüksek bi salon, çok ta şık. Gelin damadın merdivenden inmesi, alışveriş merkezinden ayrı girişi olması felan beni cezbetti. Mekan benim de belli yani:) Başka şehirde de düğünüm olacağından buradaki düğünün sonunda bindallı giyip kınamı da yapıcam. Dolayısıyla kına mekanı gibi bi derdim de yok.
Gelinliğe ben hiç bakmadım ya; fotoğrafçı arayışındayım şuan; bi yerle görüştüm. Makyajı da ayarladım randevu aldım şimdiden sözleştik. Kuaförde belli aslında sadece gidip ücret konuşucam. Gelinliğe aralık ortası gibi bakayım diyorum hem biraz zayıflarım:) 4o bedenim de şuan:S

Hoşbuldum kızlar:)
Düğün nisan sonunda eryaman wishesa karar verdik biz. Çok ta içime sindi aslında. Hiç kolon olmayan tavan yüksekliği oldukça yüksek bi salon, çok ta şık. Gelin damadın merdivenden inmesi, alışveriş merkezinden ayrı girişi olması felan beni cezbetti. Mekan benim de belli yani:) Başka şehirde de düğünüm olacağından buradaki düğünün sonunda bindallı giyip kınamı da yapıcam. Dolayısıyla kına mekanı gibi bi derdim de yok.
Gelinliğe ben hiç bakmadım ya; fotoğrafçı arayışındayım şuan; bi yerle görüştüm. Makyajı da ayarladım randevu aldım şimdiden sözleştik. Kuaförde belli aslında sadece gidip ücret konuşucam. Gelinliğe aralık ortası gibi bakayım diyorum hem biraz zayıflarım:) 4o bedenim de şuan:S

Tarih ne zamanın ?? Sen herşeyi halletmişsin maşallah :)) ev eşyaları falan alındı mı biz onlara da bakıyoruz ya nerde ne var hiç bilmiyorum :(( çok şık salona netten baktım da hayırlı olsun canımm

Tarih ne zamanın ?? Sen herşeyi halletmişsin maşallah :)) ev eşyaları falan alındı mı biz onlara da bakıyoruz ya nerde ne var hiç bilmiyorum :KK43:( çok şık salona netten baktım da hayırlı olsun canımm

5 ay var düğüne ve benimde yapılacak çok işim var aslında:( Mekan, makyaj, kuaför hallettim sadece; fotoğrafçı için de az çok fikir sahibi oldum. Haftaya nikah için gün alıcaz; onu da henüz almadık yani, ama onda bişey yok hallederiz hemen. Evi tutmadık henüz; ona bakıcaz ve ilk etapta sadece oturma odası ve yatak odası alıcam; 1 yıla kadar kendi evimize geçeceğimizden halı, perde salon takımı vs olayına hiç girmiycem yani. O açıdan şanslıyım daha az yapılacak işim var canım. Beyaz eşya siemens karar verdik model bakıcaz sadece. Bindallı satın almıycam bi arkadaştan ödünç alıcam. Sen gelinliğe bakmışsın bile pronoviasta beğendiklerin kaç tl idi canım?

5 ay var düğüne ve benimde yapılacak çok işim var aslında:KK43: Mekan, makyaj, kuaför hallettim sadece; fotoğrafçı için de az çok fikir sahibi oldum. Haftaya nikah için gün alıcaz; onu da henüz almadık yani, ama onda bişey yok hallederiz hemen. Evi tutmadık henüz; ona bakıcaz ve ilk etapta sadece oturma odası ve yatak odası alıcam; 1 yıla kadar kendi evimize geçeceğimizden halı, perde salon takımı vs olayına hiç girmiycem yani. O açıdan şanslıyım daha az yapılacak işim var canım. Beyaz eşya siemens karar verdik model bakıcaz sadece. Bindallı satın almıycam bi arkadaştan ödünç alıcam. Sen gelinliğe bakmışsın bile pronoviasta beğendiklerin kaç tl idi canım?

Benim beğendiklerim indirimli değildi 7 ortalama, :(
Bizde beyaz eşyayı Bosch düşünüyoruz bizim ev belli, düğün yeri belli kuaför foto belli, kına gecesi muamma bende bindallıya para vermek istemiyorum işin aslı şanslısın o konuda :))

Süreler aşağı yukarı aynı benimde 5 ayım kaldı ama Son dkkya kalsın istemiyorum hiçbirşey

Benim beğendiklerim indirimli değildi 7 ortalama, :KK43:
Bizde beyaz eşyayı Bosch düşünüyoruz bizim ev belli, düğün yeri belli kuaför foto belli, kına gecesi muamma bende bindallıya para vermek istemiyorum işin aslı şanslısın o konuda :))

Süreler aşağı yukarı aynı benimde 5 ayım kaldı ama Son dkkya kalsın istemiyorum hiçbirşey

Bindallı bulursun ya yakında evlenen tüm arkadaşlarına sor; komşu felan mutlaka birinde vardır. Ben oldukça rahat buldum. Kına tepsisi felan da ablamdan kalma vardı. Bi dağıtılacak kına ve kızların eline verilecek mum kaldı. Annem kınada var bi yere kaldırmıştım diyor. Belki onu bile almam, ama çok güzel püsküllü dağıtmalık kına gördüm dayanamaz alabilirim de:) Daha önümüzde zaman var benim ev bile belli değil düşün; ama geçici bakacağımız için çok önemsemiyorum. ben askı felan da yaptırıcam şu isim yazanlardan gelinlik ve damatlık için. bazı küçük detaylara başlasam aslında diyorum ben de; haftaya bikaçına başlarım belki. Anı defteri felan istiyorum mesela, kızlar için kına taçları, askı, konuşma balonları, fotoğraf için aksesuar vs. Bi silkelenip halletmek lazım hepsini.

Düğün plan defteri alıcam kendime not edicem herşeyi, ilk iş hepsini halledicem. Bi defter edin sen de herşeyi yaz.

Beni en çok düşündüren gelinlik aslında; inşallah onu da içime sinecek şekilde hallederim.

Bindallı bulursun ya yakında evlenen tüm arkadaşlarına sor; komşu felan mutlaka birinde vardır. Ben oldukça rahat buldum. Kına tepsisi felan da ablamdan kalma vardı. Bi dağıtılacak kına ve kızların eline verilecek mum kaldı. Annem kınada var bi yere kaldırmıştım diyor. Belki onu bile almam, ama çok güzel püsküllü dağıtmalık kına gördüm dayanamaz alabilirim de:) Daha önümüzde zaman var benim ev bile belli değil düşün; ama geçici bakacağımız için çok önemsemiyorum. ben askı felan da yaptırıcam şu isim yazanlardan gelinlik ve damatlık için. bazı küçük detaylara başlasam aslında diyorum ben de; haftaya bikaçına başlarım belki. Anı defteri felan istiyorum mesela, kızlar için kına taçları, askı, konuşma balonları, fotoğraf için aksesuar vs. Bi silkelenip halletmek lazım hepsini.

Düğün plan defteri alıcam kendime not edicem herşeyi, ilk iş hepsini halledicem. Bi defter edin sen de herşeyi yaz.

Beni en çok düşündüren gelinlik aslında; inşallah onu da içime sinecek şekilde hallederim.

Listenin en başına gelinliği ekleyebilirsin ben normalde girip denemeden alabilen biriyim tüm kıyafetlerimi, hiç böyle düşünmemiştim, zorlanabilirsin, içine sinmesi önemli çünkü,

Hediyelikler de şimdiden araştırıyorum bende farklı bişiler nikah için ayrı kına için ayrı hepsini düzenlemek lazım doğru söylüyorsun, değişik fikirler arıyorum bakalım

Merhabalar,

Hoşgeldin canım :) ankara konağı ve muhteşem düğün salonu için fikirlerin nelerdir benimde aklımda olan yerler bunlar, bi de tabi ki eryaman wishes ı hangi güne ve ne kadara tuttunuz acaba? :)

Hoşgeldin canım :) ankara konağı ve muhteşem düğün salonu için fikirlerin nelerdir benimde aklımda olan yerler bunlar, bi de tabi ki eryaman wishes ı hangi güne ve ne kadara tuttunuz acaba? :)

Ben muhteşem düğün salonunu hiç beğenmedim canım, çok arabesk bi yer geldi bana. Girişi güzel ama salonlar hiç nezih durmuyordu. Fikrin olsun muhteşem düğün salonu kokteyl menü için 200 kişi 6.000 tl demişti sanki orkestra içindeydi. Fiyatı uygundu yani. Küçük salonu veriyor.

Ankara konağı ona göre daha şık bi mekan ben onu beğenmiştim, ama benim sayım başka bi şehirde düğün olacağı için erkek tarafı oraya gelecek die 200 kişi. Büyük salonu vermiyorlar haliyle küçük salonda kötü değildi ama eh işte demiştim. Ama ankara konağı mı muhteşem mi dersen ankara konağı derim. Binası girişi felan gayet güzel. Ankara konağı da kokteyl menü 8.000 tl dedi. Orkestra dahildi die anımsıyorum yine.

Eryaman wishes için biz haftaiçi anlaştık nisan ayına, mayısta daha pahalıydı sorduk. 1.500 - 2000 tl fark ediyordu hatta. En asgari kokteyl menüsü için 200 kişi 5.000 tl dediler 2.000 tl de orkestra ücreti istediler. 7.000 tl ye denk geliyor. AMa sayınız fazla ise daha çok pazarlık şansınız olur sizin. gerçi aşırı pazarlık yapmıyorlar.

Kızlar dağıtmak için kınalarım da hazır:) Sizce bunları tül kese içine koymalı mıyım? Yoksa gerek yok mu, dış ambalajı güzel zaten bence. Kına tepsim de ablamdan kalma var zaten, kına kıyafeti de arkadaştan bulmuştum. Bi kızların ellerine mum olayını halledicem. Başka fikirler de bakıcam artık değişik.

Eklentiler

• 100_adet_minik_kalp_kutu_kina_1-600x600.jpg
    100_adet_minik_kalp_kutu_kina_1-600x600.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 39

Canım bu arada daha önceki mesajlarında doluluk oranını sormuşsun, cuma, cumartesi, pazar nisan ve mayıs için doluydu mesela, ama sen eylül düşünüyormuşsun belki yer vardır bilemiyorum. bu arada haftaiçi ve haftasonu için de fiyat farkı var, bilgin olsun.

Kızlar dağıtmak için kınalarım da hazır:) Sizce bunları tül kese içine koymalı mıyım? Yoksa gerek yok mu, dış ambalajı güzel zaten bence. Kına tepsim de ablamdan kalma var zaten, kına kıyafeti de arkadaştan bulmuştum. Bi kızların ellerine mum olayını halledicem. Başka fikirler de bakıcam artık değişik.

Canım bence hiç tülle kapatma çok güzeller, kına Hediyelikleri için el aynaları verebilirsin, bi Web sayfasında gördüm adedi 0.75 krş :)

Canım bu arada daha önceki mesajlarında doluluk oranını sormuşsun, cuma, cumartesi, pazar nisan ve mayıs için doluydu mesela, ama sen eylül düşünüyormuşsun belki yer vardır bilemiyorum. bu arada haftaiçi ve haftasonu için de fiyat farkı var, bilgin olsun.

Verdiğin detaylı bilgiler için çoook teşekkür ederim canım inşallah, bende bi An önce ayarlayabilirim :) :)

Canım bence hiç tülle kapatma çok güzeller, kına Hediyelikleri için el aynaları verebilirsin, bi Web sayfasında gördüm adedi 0.75 krş :)

Benim buradaki düğünümde nikah kına beraber olacak salonda; nikah şekeri vereceğim için başka hediyelik düşünmüyorum açıkcası. Kına dağıtıcam sadece. Belki diğer şehirdeki düğünüm için değişik bişiler düşünülebilir. Bencede tülle kapatmayım haklısın canım.
Mekan olayı için de umarım çözersin. Biz iki haftasonu gezdik ve hemen karar verdik. Gözün korkmasın yani, bikaç yer gezince az çok fikrin oluyor.

Kızlar hakikaten davetiye işini ne Zaman yapıyoruz bizim yer tarih saat belli, son dkkya bırakmasak mı

Selam kızlar, Mayıs'ta nikahım olacak ama hala yer gezmeye bile başlamadık. Boşuna mı panik oluyorum yoksa geç mi kaldık bilemiyorum. Kır nikahı istiyoruz, ama damat tarafı merkezde olsun herkes kolay ulaşım sağlasın diyor. Önerileriniz nedir? Kır nikahı için nerelere bakabiliriz?

Selam kızlar, Mayıs'ta nikahım olacak ama hala yer gezmeye bile başlamadık. Boşuna mı panik oluyorum yoksa geç mi kaldık bilemiyorum. Kır nikahı istiyoruz, ama damat tarafı merkezde olsun herkes kolay ulaşım sağlasın diyor. Önerileriniz nedir? Kır nikahı için nerelere bakabiliriz?

Selam canım, Çankaya mühye köyü ve İncek civarında kır düğünü için güzel yerler var fakat ulaşım açısından pek kolay sayılmaz. Siz semt olarak nerdesiniz belki ona göre yardımcı olabiliriz.

Back