• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

hayrlı olsun cnm :)ayarlamanın darısı bana inşallah :)Bu arada çıkma yıldönümümzde evlenmeyi çk istemiştk ama bize deil sana kısmetmiş 16sında evlenmek :)

Aa ne güzel :)) olsun 1 günle tutturmuşsunuz çok romantik bence :)) bende isterdim şahsen hem hediye derdi de olmaz ayrı ayrı bütçe için de iyi :p:p:KK71:

Olsu bittiye getirirsen aonra sıkıntı olabilir bu senin özel günün istediğin şeyi yapabilirsin nazın geçiyorsa şımarıklığa vur bişey diyemez bence sana :))
Demesin zaten bende böyle olsun istemezdim :KK43: surda sıkıntımı okusa acır tamam bıraktım seni nerde istiyorsan Git yaptır der herhalde o derece darlandım bu konudan :KK70:

Aa ne güzel :)) olsun 1 günle tutturmuşsunuz çok romantik bence :)) bende isterdim şahsen hem hediye derdi de olmaz ayrı ayrı bütçe için de iyi :p:p:KK71:
Kızlar bi erkeğin yürüteceği bi mantık bu yapmayın :KK70: benimde sadece ayın 20 si kısmı tutuyor ama ay tutmuyor sayılır mı :KK70::KK70:

Kızlar bi erkeğin yürüteceği bi mantık bu yapmayın :KK70: benimde sadece ayın 20 si kısmı tutuyor ama ay tutmuyor sayılır mı :KK70::KK70:

Ahahahahaha o sayılmıyor maalesef :-) ama çok mantıklı hediye almaktan bıktım çünküüü :)) bizimki de çakışmıyo :)) eyvah eyvah

Nclc sen yolunu bulmuşsun hala çakıştırma derdindesin olovem bizim de nclc den ders almamız lazım :KK5:

Ben memnunum sıkıntı yok, bu arada madame cocoda sa 50+50 indirim vardı ihtiyaç varsa uğrayın derim
Bi bakıyım yarın,her şey için teşekkr ederm bni baya bilgilendirdn ve gaza getrdn cnm:)iyi gecelr kızlar,inşallah gelinlik provalarınız güzel gecer yine haberleşiriz :))

Ben memnunum sıkıntı yok, bu arada madame cocoda sa 50+50 indirim vardı ihtiyaç varsa uğrayın derim
Senden çok güzel seyler duyuyorum bu gün:KK54: Bosch da da ankastre fırın ocak davlumbaz setleri 1200 den başlıyor biz baktık fena durmuyor ayrıca sanırım bu 3 lü seti alana bulaşık makinesi %10 indirimliymiş bu da benden gelsin :KK71:

Senden çok güzel seyler duyuyorum bu gün:KK54: Bosch da da ankastre fırın ocak davlumbaz setleri 1200 den başlıyor biz baktık fena durmuyor ayrıca sanırım bu 3 lü seti alana bulaşık makinesi %10 indirimliymiş bu da benden gelsin :KK71:

Aiy bizde Bosch istiyoruz ne zamana kadar geçerli ki iyiymiş dediğin kaçırmamak lazım fırsatı

O değilde gerçekten çok yaradı bu sohbet bize birsey yaptıkça yorumlaşalım yararlı oluyor bende kaçtım kızlar iyi geceler :KK68:

Aiy bizde Bosch istiyoruz ne zamana kadar geçerli ki iyiymiş dediğin kaçırmamak lazım fırsatı
Kasım sonuna kadar diye biliyorum bizim ev belli değil o yüzden ankastre almak istemedim şimdiden ama bi kampanya daha var kredi çektiriyor aylık 135 gibi bi rakama geliyor da hangi ürünlerde kaç ay taksit hangi banka inan bilmiyorum aklında bulunsun

Kasım sonuna kadar diye biliyorum bizim ev belli değil o yüzden ankastre almak istemedim şimdiden ama bi kampanya daha var kredi çektiriyor aylık 135 gibi bi rakama geliyor da hangi ürünlerde kaç ay taksit hangi banka inan bilmiyorum aklında bulunsun

Tamam Kızceler öptüm sizi

Evet Canım gittim 4 E kadar düşenler vardı ama istediğim modeller de indirim yok kös kös geri döndüm :KK43:( sen gitmedin heraldee
Yok tatlım cesaret edemedim ben ya şimdi bi model denerim pahalı gelir aklım kalır diye düşündüm hiç bakmadım artık kısmet

Back