- 15 Ekim 2012
- 737
- 259
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani kına hediyeliklerime ve nikah şekerlerine karar verdim 2 ay önce onların siparişini vercem instagramda anlaştım bi kızla bakalm ya az kalıyo gerçektenBen hepsını yapmaya başlıcam ya kendim yapıcım sanırım ıstedıklerımı başkasnın yapabılecegını düşünmüyorum
Kafanızda var mı bişiler, bence son zamanlar da o kadar saçma işle uğraşıcazki bunlara vakıt olmıcak
ben baktım oraya evin yakınında vardı çok kötü değil ama pekte iyi değil :)Kızlar gelinlik için akgül Plaza hem çok uygun hem çok çeşit var diyorlar bir de şimdi abiyr damatlık gelinlik 999 liraymış sizce nasıldır ki pazar günü bi gidelim dedik bizde
Hayırlı olsun,hoşgeldin :)) çoğu şeyi halletmişsin zaten...nikah başvurularını yılbaşından sonra başlıcak diye biliyorum ben ama aramakta fayda var tabi..elektrik süpürgesi işini bende araştırıcam bakalm,bişeye karar verirsem paylaşırım..kına hakkında kızlarla konuşmuştuk,gecmiş konuşmalardan fikir edinebilirsin ..kolay gelsn:))merhabaa,
ben de 2016 geliniyim :)
2 nisan düğün tarihimiz.
mobilya öneriniz var mı? buzdolabı arçelik, bulaşık ve çamasır makinesi elektrolux hallettik, gelinlikçiyi de hallettim bu hafta dikime başlanacak, düğün salonumuz da tamam, geriye ev bulma, eve göre mobilya ve fırın, tv ve kına kaldı. ha bi de damatlık
tabi bi de benim ayrıca eksiklerim var, elektrik süpürgesi ve ütü. ütüyü tefal kazanlı alacagım bütceme uygun olanından ama hala elektrik süpürgesine karar veremedim
bir curcunadır başladık inşallah herbişey yetişir, nikah işlemleri icin de yenimahalle belediyesi aralık15ten sonra telefon edin dediler, başvurular basladı mı diye soracagız. nişan 14kasımda olmuştu biz düğünle arada çok vakit var derken bi baktık aslında ucu ucuna yetişecek..
herkese kolay gelsin
Bugun sabah senin yazıyı okudum,kızılayda soysal işhanın üstünde zeynep ekin mi çk da emn deilim zeynepli bişey di görünce burası galiba dedim Ne kadr sacma bişeymiş o..tavrından dolayı kendi kaybetmiş resmen,bu arada bugun ben sıhhıyeye dogru bi yürüyüm dedim belki biliyosundur and çarşısına girdim çk güzel gelinlikler var ve bence uygundr da bi bak istersenKızlar akgül plazada gittim resmen ter kokuyor gelinlik katı berbattı yani kiralama satış yapıyorlarmış ama insan kuru temizleme yaptırmaz mi ya gelinlikler in tülleri falan yırtık cidden biraz göz gezdiriyim dedim inanin pazar satışı gibi bi ilgi direk 999 lira kampanya ayağı yapıyorlar sinir oldum zaten sırf kayinvalideme anlatmışlar gönlü kalmasın diye gittim gelinliği istediğim modeli gösterdim biz dikti ondan dedi aa süper var mı fotoğrafı dedim evet diyip benim elimdeki modeli gösteriyor kız bende özel dikim arşivinizi görebilir miyim dedim yok ama dikeriz yaaa gibi bi üslup kaçarak çıktık valla :) Kızılayda zeynep moda evi mi birseyi ismini tam hatırlamıyorum oraya girdik istedigime yakın bi gelinlik buldum ama o da içime sinmedi diyalog çok saçmaydı normalde denemek yasak dedi randevusu gittiğimiz icin diye düşündüm bende randevu mu almamız gerekiyo dedim Hayır randevuyla çalışmiyoruz dedi Saçmalığa bakın direk satmaya çalıştı bana bende sinirlendim resmen hemen imza attirip salak saçma benden başkasına gitmesin yapacak beğendim ama bakmak istiyorum dediğimde ukala bi davranışla kadın bana madem beğendin daha ne bakacaksin dedi tavrimi bozmadan malum ilk defa evleniyor um aklımda birsey kalsın istemiyorum gelinlik güzel muhtemelen bu olacak kolay gelsin diyip çıktım :)
canım and çarşısında 2 tanıdık gelinlikçi bulduk çarşamba günü oraya gidicez yüksek ihtimalle onu da size burdan yazıcam evet zeynep ekin :) resmen satış pazarlama işine girdiler valla yapacak birşey yok :) senınde dedıgın gibi kendileri kaybetti :)) işin güzel yanı benim adıma araştırdım Duygu gelinlikten genelde memnunlar annemin arkadaşının babası sahibi çıktı oranında :)Bugun sabah senin yazıyı okudum,kızılayda soysal işhanın üstünde zeynep ekin mi çk da emn deilim zeynepli bişey di görünce burası galiba dedim Ne kadr sacma bişeymiş o..tavrından dolayı kendi kaybetmiş resmen,bu arada bugun ben sıhhıyeye dogru bi yürüyüm dedim belki biliyosundur and çarşısına girdim çk güzel gelinlikler var ve bence uygundr da bi bak istersen
Kızlar benim toza aşırı alerjim var minnak da bir kedim kayınvalidemde bunu bildiği için Rainbow alıcam süpürgeni en iyisi o dedi kendisi de toza ve ufacık tüylere alerjisi olduğu için onu kullanıyormuş çok memnun hiç karışmadım araştırma gereği bile duymadım inanın fiyatları nedir ona bile bakmadan buraya yazdım valla :)Hayırlı olsun,hoşgeldin :)) çoğu şeyi halletmişsin zaten...nikah başvurularını yılbaşından sonra başlıcak diye biliyorum ben ama aramakta fayda var tabi..elektrik süpürgesi işini bende araştırıcam bakalm,bişeye karar verirsem paylaşırım..kına hakkında kızlarla konuşmuştuk,gecmiş konuşmalardan fikir edinebilirsin ..kolay gelsn:))
Bi elektrik aldm ben zaten and çarşısından,tanıdık birileri olunca her şey daha çok içine siniyo,güzel olmş hayrlı olsn şimdiden:)canım and çarşısında 2 tanıdık gelinlikçi bulduk çarşamba günü oraya gidicez yüksek ihtimalle onu da size burdan yazıcam evet zeynep ekin :) resmen satış pazarlama işine girdiler valla yapacak birşey yok :) senınde dedıgın gibi kendileri kaybetti :)) işin güzel yanı benim adıma araştırdım Duygu gelinlikten genelde memnunlar annemin arkadaşının babası sahibi çıktı oranında :)
Biz rainbow kullanıorz evde suyla çalışan bi model başka modelleri var mı bilmiorm ama bizim kullandığımz çk agır ve halıları başka parçasıyla temizliosn,ister istemez Çok yoruo...benden tavsiye alırken dikkat et bi dene,muhtemelen hafif modellerini de üretmişlerdr bizimki çk yeni deil :))Kızlar benim toza aşırı alerjim var minnak da bir kedim kayınvalidemde bunu bildiği için Rainbow alıcam süpürgeni en iyisi o dedi kendisi de toza ve ufacık tüylere alerjisi olduğu için onu kullanıyormuş çok memnun hiç karışmadım araştırma gereği bile duymadım inanın fiyatları nedir ona bile bakmadan buraya yazdım valla :)
Çok iyi:))hadi bakalminşallah bakalım bi arkadaş diktirmiş iş yerinde 5000 tl gelinliği 2500 e halletmişler :)
Kötülemiorum yanlış anlama,bnm kardeşleriminde alerjisi var gayet ii ve kaliteli bi marka :)Biz rainbow kullanıorz evde suyla çalışan bi model başka modelleri var mı bilmiorm ama bizim kullandığımz çk agır ve halıları başka parçasıyla temizliosn,ister istemez Çok yoruo...benden tavsiye alırken dikkat et bi dene,muhtemelen hafif modellerini de üretmişlerdr bizimki çk yeni deil :))
Her şeyi düşünmeye çlşmak çk zor:)bana da tavsiyede bulunan olursa yazıorum kenara,vakti gelince araştrrm artk:))ev tutmadan çk eşya işini düşünmemeye çlşıormya valla bilemiyorum ama yaklaşık 15 senedir kullanıyomuş bu 2.si herhalde pek merakta etmedim şuan odaklandığım düğün organizasyonu olduğu için eşya faslına geçmedim ben ama bakalım sıra orayada gelir :)
aynen ya bizim evdede rainbow war ama çok ağır halı için ayrı parke için ayrı yoruyo baya insanı tavsiye etmem canım ben arnica bora 5000 alıcam ama philips maratonuda çok övüyolar fakat fiyatı yüksekBiz rainbow kullanıorz evde suyla çalışan bi model başka modelleri var mı bilmiorm ama bizim kullandığımz çk agır ve halıları başka parçasıyla temizliosn,ister istemez Çok yoruo...benden tavsiye alırken dikkat et bi dene,muhtemelen hafif modellerini de üretmişlerdr bizimki çk yeni deil :))
aynen ya bizim evdede rainbow war 13 yıldır kullanılıyo ama çok ağır halı için ayrı parke için ayrı yoruyo baya insanı tavsiye etmem canım ben arnica bora 5000 alıcam ama philips maratonuda çok övüyolar fakat fiyatı yüksekya valla bilemiyorum ama yaklaşık 15 senedir kullanıyomuş bu 2.si herhalde pek merakta etmedim şuan odaklandığım düğün organizasyonu olduğu için eşya faslına geçmedim ben ama bakalım sıra orayada gelir :)