2016 ANKARA GELİNLERİ :)

yani gölbaşının yanında oluğu için kuaför ve dış Çek'imi yazıcaksan düğün öncesi, ama biz arkadaşlarla çekilmek için tekrar görüşmemiz gerekiyor, fotoğrafçı ayrıca ayarladım ben düğünden sonra çekilecek şekilde tavsiye edebilirim

düğün yerinin fotoğrafcısını mı ayarladın??başka bi fotografcı mı ayarladın?ben hala karar veremedm fotografcıya

düğün yerinin fotoğrafcısını mı ayarladın??başka bi fotografcı mı ayarladın?ben hala karar veremedm fotografcıya
Bütçeye bağlı Canım hepsi hemen hemen aynı makineyle çekiyo önemli olan bütçen ve ne istediğin benimki ayrı

Bütçeye bağlı Canım hepsi hemen hemen aynı makineyle çekiyo önemli olan bütçen ve ne istediğin benimki ayrı
hiç fiyat araştırmadım açıkcası..içime sinsin yeter,konuşmuştk ya senle düğün klibine falan özeniyorum ama gercekten biyer bulamadm...yarın da akalınle görüşmeye gidicem ama çk hazırlıksızım fotografcı konusunda,kafamda hiç bişey yok

Ya bende istiyorum ama herkes yapıyor artık, sırf o yüzden yapmayabilirim ben sadece hatıra olsun diye çekilmek istiyorum albüm falan da olmasın önemli değil benim için özgür Çelik tunalıda yeri uğrayıp sohbet edebilirsin, içine siniceğini düşünüyorum

Sitesinde yazıyo muki normalde belirli ürünlerde varmış ama bana özel olduğunu sanmıyorum, ararlar seni bence ahey ahey çok heyecanlandım :))))
İndirim var dedin ya onu nasıl öğrendin kuşla haber mi uçurdular sana bende heyecan yaptım şimdi

Özgür Çelik ismi sanki ben iyi bi fotoğrafçıyım der gibi bi güven veriyor kızlar bende bi düğünde gördüm düğünden çok önce fotoğraf Çekimi yapılıyor o çekimlerde videoya kaydediliyor fotoğrafçı akçakocaya filan götürmüş gelinle damadı orda kız beyaz bi elbise giymiş denize filan girmişler sahilde elbiseli fotoğrafları var gelinlik gibi çıkmış hiç sırıtmamış bunların hepsini bi video yapmışlar ve düğünde gelinle damat girmeden hemen önce çok güzel bi müzikle sinevizyona yansıttılar hemen ardından gelinle damat girdi içeri ben çok beğenmiştim onu hem kendilerine anı oldu hem gelen misafirler de gördü bence öyle birsey de olabilir bende o fotoğrafçının numarasını aldın size verebilirim

teşekkür ederm:))kuaförü salonla mı anlaştın onu da mı dışardan ayarlıcaksn?

bende evden cıkış anını falan çekip klip yapıolar ya ona özendm,doğal hallerden klip daha çk hoşuma gidiyor :))

bende evden cıkış anını falan çekip klip yapıolar ya ona özendm,doğal hallerden klip daha çk hoşuma gidiyor :))
Evet o da çok doğal ve güzel oluyor ama düğünde de videoya o çekilen videonun yansıtılması da hoşuma gitti benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…