• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

Yok konuşmadık :)) gölbaşında Canım köşkün yanında hemen
Konuşmadığımıza sevindim hatırlayamadıysam üzülecektim çünkü :KK39:gelinlik bakabildin mi ben linkteki gelinliği çok beğendim denedim de güzel oldu fikrine ihtiyacım var dreamonun modeli iyi yada kötü yorum duydun mu hiç orası Hakkı'nda emin olamadım ben :110:

Konuşmadığımıza sevindim hatırlayamadıysam üzülecektim çünkü :KK39:gelinlik bakabildin mi ben linkteki gelinliği çok beğendim denedim de güzel oldu fikrine ihtiyacım var dreamonun modeli iyi yada kötü yorum duydun mu hiç orası Hakkı'nda emin olamadım ben :110:

Eklentiler

• image.png
    image.png
    189,8 KB · Görüntüleme: 43
  • image.png
    image.png
    175,6 KB · Görüntüleme: 33
Balık mı istiyorsun iddialı bi model ama çokta güzel görünüyor henüz bi yere bakmadım ben yeni başlıcam inşallah ama ismini duydum kafamda bi model de yok işin Aslı ama fiyatlar Nasıl dreamonda

Belim ince en çok bu tip modeller gösteriyor belimi basen de çok yok beğendim baya açıkcası ve farklı buldum ama İstanbul'dan geliyor gelinlik tadilatta sıkıntı yaşar mıyım bilemedim fiyatı da güzeldi 3200 tl dediler sırf taş bi gelinlik için uygun geldi bana ama nette şikayet okudum bir iki tane emin olamadım o yüzden tatlım gelinliğimin kalıbı böyle olacak ama yaka kayık yada Prenses yaka düşünüyorum dreamon yapılır sıkıntı olmaz dedi ama bilemedim

Başta dantel diye çıktım bakmaya ama gelinlikçi gezdikçe o kadar çok bıktım ki dantelden farklı birsey aradı gözüm çok iddialı ama gelinlik bu sonuçta kaldırır diye düşünüyorum :KK71:

Başta dantel diye çıktım bakmaya ama gelinlikçi gezdikçe o kadar çok bıktım ki dantelden farklı birsey aradı gözüm çok iddialı ama gelinlik bu sonuçta kaldırır diye düşünüyorum :KK71:

Pronoviastan bile şikay edenler var :)) gelinlik seçimini son dkkya bırakmadığın sürece bence sıkıntı olmaz kurumsal firmalar bahsettiklerimiz, bence balıktan şaşma, çokta güzelmiş içine de siniyorsa daha nolsun :))

Merhaba Can'ım hoşgeldin,

Öncelikle hayırlı olsun, benim arkadaşımın nişanı orda olmuştu, bence salon oldukça şık, mayıs ayında ankara havası düşünülürse güzel bir karar vermişsiniz bence
Az kalmış seninde hazırlıklılar me durumda :))
Benim kız çeyizim tamam kızlar.. Bir tek çöp tenekesi mutfak süzgeci kesme tahtası gibi takır tukurlarım kaldı. Onları da ev kurulurken alırım diyorum. Asıl geriye kalanlarım: yatak odası takımım çamaşır makinem bulaşık makinem fırınım ocağım mutfak masam.. Yani büyük eşyalar dışında halloldu benim. Beyaz eşyaları zaten Nisanda mağazadan gidip alıvericem. Önceden beğenicem İzmir'de gezip fiyat araştırıp.. Benim ev Konya'da kurulcak ya.. İzmir'den beğendim yatakodamı mobilyacılar sitesinden.. Onu babamın şirketten kamyona yükleyip Konya'ya götürcez, kurdurcaz o sırada beyaz eşyaları da mağazalardan alıp git buraya kur derim diye düşündüm...Asıl beni düşündüren balayı...
Kızlar benim beğendiğim otelin fiyatı açıklandı etsturda...
Çok pahalı, :KK12: Napsak bilemedim...
Balayı rezervasyonu yapanımız varmı?

Az kalmış dedin ya tam su an heyecan yaptım sen az kalmış diyince bi panik oldum çünkü hiçbirşeyim hazır değil 6 aya yakın var daha ya :KK17::KK17::KK66:
Bak ben de heyecanlandım :))) her şey yetişir merak etme. Başlarsan şimdi hem zaman çabuk geçer hem de hallolur merak etme :) Gelinlik işini napcaz ya o çok zaman alacak gibi geliyor bana veya bir anda aşık olup alabilirim :))

Bak ben de heyecanlandım :))) her şey yetişir merak etme. Başlarsan şimdi hem zaman çabuk geçer hem de hallolur merak etme :) Gelinlik işini napcaz ya o çok zaman alacak gibi geliyor bana veya bir anda aşık olup alabilirim :))
Valla ben gezmeye başladım bi tane aşık oldum diyemem ama çok beğendiğim birsey buldum ama hala emin olamıyorum Nasıl dikilir sorun çıkar mı diye o yüzden daha içime sinen bi model bulana kadar gezmeye devam heyecan yaptım valla bi an önce harekete geçmem lazım :rolleyes:inşallah yetişir hersey :rolleyes: sen nerelere baktın Can'ım gezmeye başladın mı

Benim kız çeyizim tamam kızlar.. Bir tek çöp tenekesi mutfak süzgeci kesme tahtası gibi takır tukurlarım kaldı. Onları da ev kurulurken alırım diyorum. Asıl geriye kalanlarım: yatak odası takımım çamaşır makinem bulaşık makinem fırınım ocağım mutfak masam.. Yani büyük eşyalar dışında halloldu benim. Beyaz eşyaları zaten Nisanda mağazadan gidip alıvericem. Önceden beğenicem İzmir'de gezip fiyat araştırıp.. Benim ev Konya'da kurulcak ya.. İzmir'den beğendim yatakodamı mobilyacılar sitesinden.. Onu babamın şirketten kamyona yükleyip Konya'ya götürcez, kurdurcaz o sırada beyaz eşyaları da mağazalardan alıp git buraya kur derim diye düşündüm...Asıl beni düşündüren balayı...
Kızlar benim beğendiğim otelin fiyatı açıklandı etsturda...
Çok pahalı, :KK12: Napsak bilemedim...
Balayı rezervasyonu yapanımız varmı?

Erken rezervasyon fiyatlar henüz açıklanmadı dediler en beklemeye almıştım, hangi aydı seninki ya ben hep karıştırıyorum :)) nereyi düşünüyorsun

Back