O
o nerdeydi konuşmuşmuyduk daha önce bunu bizPark maya ile anlaştık biz Canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o nerdeydi konuşmuşmuyduk daha önce bunu bizPark maya ile anlaştık biz Canım
O
o nerdeydi konuşmuşmuyduk daha önce bunu biz
Konuşmadığımıza sevindim hatırlayamadıysam üzülecektim çünkü gelinlik bakabildin mi ben linkteki gelinliği çok beğendim denedim de güzel oldu fikrine ihtiyacım var dreamonun modeli iyi yada kötü yorum duydun mu hiç orası Hakkı'nda emin olamadım benYok konuşmadık :)) gölbaşında Canım köşkün yanında hemen
Konuşmadığımıza sevindim hatırlayamadıysam üzülecektim çünkü gelinlik bakabildin mi ben linkteki gelinliği çok beğendim denedim de güzel oldu fikrine ihtiyacım var dreamonun modeli iyi yada kötü yorum duydun mu hiç orası Hakkı'nda emin olamadım ben
Teşekkür ederim Can'ım :))Park mayaya baktım şimdi güzel gerçekten hayırlı olsun tatlım
Aaa anlaştınız mı canım,hayrlı olsun:))çok güzel olmş,çok sevndm :)işin Zor kısmı bitmiş rahatlamşsındr :)Park maya ile anlaştık biz Canım
Başta dantel diye çıktım bakmaya ama gelinlikçi gezdikçe o kadar çok bıktım ki dantelden farklı birsey aradı gözüm çok iddialı ama gelinlik bu sonuçta kaldırır diye düşünüyorum
Aaa anlaştınız mı canım,hayrlı olsun:))çok güzel olmş,çok sevndm :)işin Zor kısmı bitmiş rahatlamşsındr :)
Benim kız çeyizim tamam kızlar.. Bir tek çöp tenekesi mutfak süzgeci kesme tahtası gibi takır tukurlarım kaldı. Onları da ev kurulurken alırım diyorum. Asıl geriye kalanlarım: yatak odası takımım çamaşır makinem bulaşık makinem fırınım ocağım mutfak masam.. Yani büyük eşyalar dışında halloldu benim. Beyaz eşyaları zaten Nisanda mağazadan gidip alıvericem. Önceden beğenicem İzmir'de gezip fiyat araştırıp.. Benim ev Konya'da kurulcak ya.. İzmir'den beğendim yatakodamı mobilyacılar sitesinden.. Onu babamın şirketten kamyona yükleyip Konya'ya götürcez, kurdurcaz o sırada beyaz eşyaları da mağazalardan alıp git buraya kur derim diye düşündüm...Asıl beni düşündüren balayı...Merhaba Can'ım hoşgeldin,
Öncelikle hayırlı olsun, benim arkadaşımın nişanı orda olmuştu, bence salon oldukça şık, mayıs ayında ankara havası düşünülürse güzel bir karar vermişsiniz bence
Az kalmış seninde hazırlıklılar me durumda :))
Sevindim o zamanNisanda bizimki ben Orayı tutsaydım içime sine sine yapardım bence güzel karar
Park Maya gölbaşında mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum. Eğer orasıysa baya beğenmiştim ben.Park maya ile anlaştık biz Canım
Bak ben de heyecanlandım :))) her şey yetişir merak etme. Başlarsan şimdi hem zaman çabuk geçer hem de hallolur merak etme :) Gelinlik işini napcaz ya o çok zaman alacak gibi geliyor bana veya bir anda aşık olup alabilirim :))Az kalmış dedin ya tam su an heyecan yaptım sen az kalmış diyince bi panik oldum çünkü hiçbirşeyim hazır değil 6 aya yakın var daha ya
Valla ben gezmeye başladım bi tane aşık oldum diyemem ama çok beğendiğim birsey buldum ama hala emin olamıyorum Nasıl dikilir sorun çıkar mı diye o yüzden daha içime sinen bi model bulana kadar gezmeye devam heyecan yaptım valla bi an önce harekete geçmem lazım inşallah yetişir hersey sen nerelere baktın Can'ım gezmeye başladın mıBak ben de heyecanlandım :))) her şey yetişir merak etme. Başlarsan şimdi hem zaman çabuk geçer hem de hallolur merak etme :) Gelinlik işini napcaz ya o çok zaman alacak gibi geliyor bana veya bir anda aşık olup alabilirim :))
Evet Can'ım gölbaşında şirin bi mekan bakalım Nasıl olcak :))Park Maya gölbaşında mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum. Eğer orasıysa baya beğenmiştim ben.
Benim kız çeyizim tamam kızlar.. Bir tek çöp tenekesi mutfak süzgeci kesme tahtası gibi takır tukurlarım kaldı. Onları da ev kurulurken alırım diyorum. Asıl geriye kalanlarım: yatak odası takımım çamaşır makinem bulaşık makinem fırınım ocağım mutfak masam.. Yani büyük eşyalar dışında halloldu benim. Beyaz eşyaları zaten Nisanda mağazadan gidip alıvericem. Önceden beğenicem İzmir'de gezip fiyat araştırıp.. Benim ev Konya'da kurulcak ya.. İzmir'den beğendim yatakodamı mobilyacılar sitesinden.. Onu babamın şirketten kamyona yükleyip Konya'ya götürcez, kurdurcaz o sırada beyaz eşyaları da mağazalardan alıp git buraya kur derim diye düşündüm...Asıl beni düşündüren balayı...
Kızlar benim beğendiğim otelin fiyatı açıklandı etsturda...
Çok pahalı, Napsak bilemedim...
Balayı rezervasyonu yapanımız varmı?
Kızlar bizde mayıs 18e Wishes garden ı tuttuk