• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ANKARA GELİNLERİ :)

kızlar biraz uzak kaldım yazamadım 06.08.2016 kısmetse :) salonu araştırmaya başladık adresler gorusulecek yerler falan haftaya da bakmaya gidicez inşallah bayram sonrasına kadar salonu begenıp tarihimizi almaya gidicez tarihimizi aldıktan sonra da erken rezarvasyon ile balayımızı ayarlicaz sonrada ev eşyalarına :))

1 Ocak kına, 2 Ocak düğün... Yeni yıla radikal bir başlangıç olacak :) Jet hızıyla düğün yeri ve eşya bakma halindeyiz. Umarım herşeyi yetiştirebiliriz.
Az zamanda çok ve büyük işler başarmak adına tavsiyeleriniz olursa öğrenmeyi çok isterim.

Been ben :KK46::KK46:

Kızlar çeyiz almaya başladınız mı yaa ben nevresim takımıydı falan almaya başladım da nerde alsak nasıl yapsak var mı tavsiyeniz

ben bütün çeyizi tamamladım canım internetten al bence en uygun öyle oluyo :)

Ya evet nette ucuz ama bilemedim kii marka almam şartmııı ya çeker mi acaba markasız nevresim örtüsü alsam :D ucuz 40 liraya çok güzel şeyler var

Ya evet nette ucuz ama bilemedim kii marka almam şartmııı ya çeker mi acaba markasız nevresim örtüsü alsam :KK70: ucuz 40 liraya çok güzel şeyler var
canım herşeyde marka olcak diye bişey yok tabiki ama belli şeylerde şaşmamak gerek mesela çelikte korkmaz nevresimde taç karaca home gibi baya uzun bi süre kullanıyosun çünkü :)

Kızlar salona baktık beğendik %90 tutucaz Ankara Konağı gayet profesyonel gözüküyor sizce nasıl bilgisi olan var mı?

Düğünü hangi mevsim yapmalı :D salonların en ucuz olduğu döneme denk getirebilsek keşke ne çok kış ne çok yaş ^^

merhabalaarrr ben geldiim :P
ben de 2016 Ankara gelinlerinden :) 27.08 olarak belirledik ve geçen hafta da tuttuk salonumuzu batıkentte la mode düğün salonu tavsiye ederim orta kalem bir salon ne pahalı ne ucuz :) bu ay itibariylee de yurtdışı balayı için turlara bakmayı planlıyoruz. Erken rezervasyonla ucuza kapatmayı düşünüyoruz :KK76: Tabiii inşallah yani :) bakalım. Çeyiz konusunda da yazdıklarınızı okudum şimdiye kadar iki nevresim ve seramik tencere seti ancak aldım. Ocak ayını bekliyorum o konuda da hem şu düğün sezonu bitsin indirime girer. Bide bide ben anneler gününde karacadan hemen kaptım :D

merhabalaarrr ben geldiim :p
ben de 2016 Ankara gelinlerinden :) 27.08 olarak belirledik ve geçen hafta da tuttuk salonumuzu batıkentte la mode düğün salonu tavsiye ederim orta kalem bir salon ne pahalı ne ucuz :) bu ay itibariylee de yurtdışı balayı için turlara bakmayı planlıyoruz. Erken rezervasyonla ucuza kapatmayı düşünüyoruz :KK76: Tabiii inşallah yani :) bakalım. Çeyiz konusunda da yazdıklarınızı okudum şimdiye kadar iki nevresim ve seramik tencere seti ancak aldım. Ocak ayını bekliyorum o konuda da hem şu düğün sezonu bitsin indirime girer. Bide bide ben anneler gününde karacadan hemen kaptım :KK70:

Ohh ne güzel hadi gözünüz aydın darısı bana ^^

Back