Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım siz ne zamana düşünüyosunuz düğün tarihini :)bizde dün başlayalım diye karar verdik
aileleri son üç ayda tanıştıracağımız için şimdilik kendi kendimize gelin güveyiz gerçi
Seneye yaza kısmetse ^_^hayırlısı olsun canım siz ne zamana düşünüyosunuz düğün tarihini :)
hadi hayırlı olsun canım zaman çabuk geçiyo :)Seneye yaza kısmetse ^_^
ben bütün çeyizi tamamladım canım internetten al bence en uygun öyle oluyo :)Been ben
Kızlar çeyiz almaya başladınız mı yaa ben nevresim takımıydı falan almaya başladım da nerde alsak nasıl yapsak var mı tavsiyeniz
ben bütün çeyizi tamamladım canım internetten al bence en uygun öyle oluyo :)
canım herşeyde marka olcak diye bişey yok tabiki ama belli şeylerde şaşmamak gerek mesela çelikte korkmaz nevresimde taç karaca home gibi baya uzun bi süre kullanıyosun çünkü :)Ya evet nette ucuz ama bilemedim kii marka almam şartmııı ya çeker mi acaba markasız nevresim örtüsü alsam ucuz 40 liraya çok güzel şeyler var
canım herşeyde marka olcak diye bişey yok tabiki ama belli şeylerde şaşmamak gerek mesela çelikte korkmaz nevresimde taç karaca home gibi baya uzun bi süre kullanıyosun çünkü :)sizin düğün ne zaman canım :)
canım ankara konağını bizim iş yerinden abi tuttu mayıs ayına çok güzel gerçekten profosyonelKızlar salona baktık beğendik %90 tutucaz Ankara Konağı gayet profesyonel gözüküyor sizce nasıl bilgisi olan var mı?
merhabalaarrr ben geldiim
ben de 2016 Ankara gelinlerinden :) 27.08 olarak belirledik ve geçen hafta da tuttuk salonumuzu batıkentte la mode düğün salonu tavsiye ederim orta kalem bir salon ne pahalı ne ucuz :) bu ay itibariylee de yurtdışı balayı için turlara bakmayı planlıyoruz. Erken rezervasyonla ucuza kapatmayı düşünüyoruz Tabiii inşallah yani :) bakalım. Çeyiz konusunda da yazdıklarınızı okudum şimdiye kadar iki nevresim ve seramik tencere seti ancak aldım. Ocak ayını bekliyorum o konuda da hem şu düğün sezonu bitsin indirime girer. Bide bide ben anneler gününde karacadan hemen kaptım