- 15 Ekim 2012
- 737
- 259
- 323
Arkadaşlar benimde Ağustos ayında düğünüm olacak. Gezdiğimiz yerler içerisinde en güzel yer Wishess Eryaman'dı. Nişanlım da bende bayıldık. Kolon yok ve tavan yüksekliği mükemmel. 1 yıl olmuş açılalı Çayyolu'nda da yerleri var. Bize 300 kişi Cuma Akşamına 15.500 Cumartesi olursa 17.000 fiyat verdiler.
Fiyata bayan solisti olan 4 kişilik orkestra dahil. Eğer içki isterseniz siz götürdüğünüzde onlar ücretsiz servisini yapıyorlarmış.
- 10 çeşit ordövr tabağı
- Ara sıcak olarak paçanga böreği, sigara böreği ya da içli köfte seçeneklerinden birini seçiyorsunuz
- Ana yemek olarak beyaz ette 3 çeşit seçenek var. Onlardan birini seçiyorsunuz.
- Tatlı olarak da İki çeşit pasta var.
http://www.wisheseryaman.com/
Bizde anlaştık firmayla. Çayyolunda Park Caddesinde aynı tarz mekanları var hatta burası oradan daha güzel diyebilirim. Kapasite ve ferahlık olarak oranın üstünde bir yer. Normalde böyle bir mekan daha merkezde olsa felakat pahalı olurdu. Yeri Eryamanda olduğundan daha uygun. Çok büyük şans bence :)
Ben ankara konağı nda yapıyorum cnm 12 bin düğün kına konağını tuttuk birde aynı mekanin oda 5 bin2016 yaz dugunu icin baska mekan fikri olan yok mu kizlar?
Canim oncelikle hayirli olsunBen de 2016 yazı evleneceğim kısmetse. Asfor Düğün salonunu ayarladık. Gayet profesyoneller görünüşe bakılırsa salon falan da çok şık, bakalım nasıl olacak. Herkesin gönlüne göre versin
ne kadara anlaştınız? düğün kaç kişilik olcak? benim de düğünüm ağustos sonu-eylül başı gibi olacak ve akalını istiyorum ama malum yer bulmak biraz zor şu saatten sonra. galiba kurban bayramının haftasonuna kalcak gibiMerhaba :) dugun bilgi alisverisinde bulunmak icin uye oldum. Benim de dugunum agustosda akalin sports golbasinda, cok yer gezdik karar vermek icin, sonunda gonlume gore oldu :)
Kac kisilik canim?Cok gezdim ama mutlu sona ulastim.Kizlar yeni bir yer buldum altinparkta seyri alem balo ve nikah salonu var orayla anlastik.Gercektende cok guzel yapilmis.En guzeli de yeni dekor edilmis ve istenildiginde acik istenildiginde kapali olabilen bir tavan sistemine sahip tavsiye ederim harika bir yer.Umarim isinize yarar.
....
Hayirli olsunBen ankara konağı nda yapıyorum cnm 12 bin düğün kına konağını tuttuk birde aynı mekanin oda 5 bin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?