Teşekkür ederim kişi sayımız 500 Kişilik Olacak bu yüzden küçük restoranları düşünemiyorum..divan cukurhan nerede ?birde Divan Çukurhan oteline de bakabilirsin.
Evet Burası bizim bütçemizi aşar ama çok güzel bi yermişAnkara kalesi girişinin karşısında fiyat olarak pahalıdır fakat otantik bir mekan
http://www.divan.com.tr/tr
Akalın'ı çok öneriyorlar bende 2016 yazda düşünüyorum fiyat alabildin mi acabaBende bu konuda muzdaribim.2016 da düğün olacak gölbaşı taraflarında bakıyorum. akalın diye bir yer buldum ancak daha fiyat bilgisi alamadım =(
Akalın mail atmıştı ancak bulamıyorum=( mail atarsanız eğer ulaşıyorlar direk mail olarak menü fiyat herşeyi yazıyorlar. sizde öyle yapın.Akalın'ı çok öneriyorlar bende 2016 yazda düşünüyorum fiyat alabildin mi acaba
Canım benim düğünüm Wishes gardenda olacak ama hafta içi olacak biz 2 yerde yapacağız hafta içi fiyatı bize 60 tl di beyaz etli menüydü ama bizimki kokteyl menüsünü bilmiyorum beyaz et menü hafta sonu da 80 tl oluyordu bence bi an önce bakmaya başla çünkü Wishes baya doluydu bi kaç güzel yer de dolmaya başlamıştı tarihin belli ise bekleme bi an önce halletmerhabalar ben birkaç yerle görüştüm. kokteyl menü 200 kişi için genelde fiyatlar 6.000-8.000 arası. Eryaman wishes için teklif alan oldu mu ya da wishes garden için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?