Toplanan gün sayilmiyor 4.gün oluyor kan testi yaparsan cikmayabilir bekle bencePerşembe yumurta toplama oldu pazarteside transfer.5 mi oluyo şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplanan gün sayilmiyor 4.gün oluyor kan testi yaparsan cikmayabilir bekle bencePerşembe yumurta toplama oldu pazarteside transfer.5 mi oluyo şimdi
sağolasın canım. bugün çözmüşler hepsini yarın durumu öğreneceğiz bize de süpriz olacak.Hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin opun olacakmış inşallah kaliteli yumoşların olsun hepsi saglıkla dollensinler sonrada bebiş olup kucagına gelsinler
Canım benim dualarımız seninle kaç tane embriyo transfer edecekler
İnşallah sımsıkı tutunacaklar hersey cok guzel olacak.
Cok icmedkce bence zarari yoktur hemen nefsini koreltmek icin 1 cay bardagi ic canm fazlasini icmeKızlar turşu suyu içmek zararlı mıdır acaba
Aşerdin mi kıs masallahKızlar turşu suyu içmek zararlı mıdır acaba
Valla cnm çok çekti ama içmedim daha erken asermeye ama bilmem kıAşerdin mi kıs masallah
Tuzlu ya az iç tansiyon falan cıkar Allah korusun
Gebelikte un tuz şeker yasaklı listeler arasında hoş diğer türlü de öyle diyorlar ana neyse
Benim doktor not defterim var soracaklarımı not alıyorumiyi ki bu gurup vaa valla, bunları hep doktora ya da ebeye sorarım diyordum ama insan unutuyor aklına bile gelmiyor hastanede sorular , söylediklerine dikkat edicem canım :)
Vayyyy ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi demişler... bende sürekli tatlı yiyorum özellikle çizkek çekiyo Can'ım nedense... dünde patates püresi istedi yaptım yedim bi tencereKızlar turşu suyu içmek zararlı mıdır acaba
Afiyet olsun yarasın bebis e çok isterim kızım olsun ama hayırlısıVayyyy ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi demişler... bende sürekli tatlı yiyorum özellikle çizkek çekiyo Can'ım nedense... dünde patates püresi istedi yaptım yedim bi tencere
Ben henüz karar veremedim ne istediğime bile.bigün kız olsun diyorum ertesi gün erkek analık böyle bişeymiş demekki hiç önemi yokmuş cinsiyetin anlamış olduk..Afiyet olsun yarasın bebis e çok isterim kızım olsun ama hayırlısı
CanimsinnnCanimm ben de burdayimmm yalniz degilsin hosgeldinn tabii ki:)
Hosbuldummm cok tatlisinizzzH
Hosgeldn canm ins hersey guzl gecer burda birbirimizi hem gaza getiriyrz hem frenliyrz halayimiza senide beklerz
Ben uyanığım ama biraz geç gördüm sanırımKızçeler uyudunuz mu?
Hadi cnm hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar annelerineben de bütün gece heyecandan uyuyamadım bugün büyük gün. bebişlerimi almaya gidiyorum.
amin canım tutunsunlar tabi keratalarHadi cnm hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar annelerine