laparoskopiyle aldılar.hastanede 1 gun yattım.evde de 15 günde iyileştim.3 ay bekledim sonra trnasferimi yaptılar.tüpün alındığında ameliyat nasıl geçti ve sonrası nasıldın canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laparoskopiyle aldılar.hastanede 1 gun yattım.evde de 15 günde iyileştim.3 ay bekledim sonra trnasferimi yaptılar.tüpün alındığında ameliyat nasıl geçti ve sonrası nasıldın canım?
Ayy canım çok gecmiş olsun inş hemen iyilesirsin kendine çok iyi bakZehreNur iyiyim canim saol ya ohss riskine karsi doktor dostinex vermisti o beni mahvetti mide bulantisi kusma falan biraktim 8 gun kullanmam gerekiyomus ama 3 gun zor dayandim.. midem hala yerine gelmedi valla o yuzden pek giremiyorum
Canım bana dokturum opudan sonra erken adet olacaksın bir hafta on güne olursun dedi.benim 11 gün oldu hala tık yok bende düşünmeye basladım boyle gec olmam normal mi diyeZehreNur ve kizlar pek giremiyorum size acil sorum var benim yontemim dogal siklus olacak yani opudan sonra ilac kullanmadim transferim ilacsiz 2 ay sonra falan olucak sorum su benim opum 30 agustosda idi ve ben bugun adet oldum simdi gördügum icin doktoru rahatsiz etmek istemedim sizce normal mi bu?
25nde olmstum canm smdi adet oldm daha kirmiziya donmedi gerci ama sali gtcez doktoraBende adeti bekliyorum canım
Ne zaman opu olmuştun
23 ağustosta oldu benim 10 gün oldu
adet olman normal canim. bende opu dan 4 gun sonra olmuştum. bu adet döneminde kontrole cagirmismiydi doktorun?ZehreNur ve kizlar pek giremiyorum size acil sorum var benim yontemim dogal siklus olacak yani opudan sonra ilac kullanmadim transferim ilacsiz 2 ay sonra falan olucak sorum su benim opum 30 agustosda idi ve ben bugun adet oldum simdi gördügum icin doktoru rahatsiz etmek istemedim sizce normal mi bu?
Ya ben niye olmuyom :-( yarın dra sorayım bıktım beklemektenBenimde 25nde olmustu
25nde olmstum canm smdi adet oldm daha kirmiziya donmedi gerci ama sali gtcez doktora
Canim inşallah herkesin yüzü gülsün :)Tebrik ederim Can'ım darısı başımıza.. Bu testin adı nedir ya hep duyuyorum 6gün önce diye ama bilmiyorum. Ne diyecem eczaneye gidince almak için.
Allah razı olsun arkadaşım. Darısı size olsun. Benim sevincim de ömür boyu sursun inşallah :)Y yaasemintt tebrikler arkadasim ne akadar guzel bi sonuc masllah subhanallah
Normal canım benim de 27Ağustosta oldu opu bugün adetim hafiften gelmeye başladı. Hemen adet olalım da zaman geçsin bebişleri alalım inşallahZehreNur ve kizlar pek giremiyorum size acil sorum var benim yontemim dogal siklus olacak yani opudan sonra ilac kullanmadim transferim ilacsiz 2 ay sonra falan olucak sorum su benim opum 30 agustosda idi ve ben bugun adet oldum simdi gördügum icin doktoru rahatsiz etmek istemedim sizce normal mi bu?
Bende haftaya gidicem canım kalp atımı için dedi bana dr şimdBir hafta sonra kontrol var canim ama kalp icin mi bilmiyorum benim ohss vardi da o takip ediliyor o yuzden haftaya gidicem sen peki
Banada estrofem her sabah3Transfer olan arkadaslar hangi ilaclari verdiler??
Hadi canim gozun aydin..insallah bi daha soyle bi sene falan gofmezsin o kirmizilari:))Kızlar günaydın çok mutluyum adet oldum sonunda (son adetim olsun inşallah) opudan 12 gün sonra oldum
mavimli canım ne alemdesin
Amiiiin sağol gülümHadi canim gozun aydin..insallah bi daha soyle bi sene falan gofmezsin o kirmizilari:))
Hadi bi gebiş adayı daha oldu gözün aydın..rabbim sağlıklı bi transfer ve sağlıklı bi gebelik nasip etsin..Amiiiin sağol gülüm
Kırmızı ya veda edelim inş 9 ay 10 gunKızlar günaydın çok mutluyum adet oldum sonunda (son adetim olsun inşallah) opudan 12 gün sonra oldum
mavimli canım ne alemdesin
@ramanda25 canım bizim transferler aynıydı sanırım sende var mı bu şikayetler..Kızlar bişicik sorcam size.. Ben uyuyamıyorum bugün toplamda 4 saat falan uyudum ama maşallah dipçiklerinden gibiyim. Normalde uykuyu çok severim aslında. Bel Ağrı'm var,kasığımda batmalar var.transfer sonrası böle olan var mı? İlk denemede hiç olmamıştı bunlar.