Canım bek benimde 8. günüm az önce eşimle konuştum alacakmısın gebelik testi yapayım dedi.Adamın cevabı :''Sen daha akıllanmadınmı,niye beklemiyorsun?,yapıp ağlayacaksın yine''. Valla birbirimizden gaza geliyoruz kızlar.Eğer güvenilir olsaydı doktor derdi 8. gün yap diye.Bizim senle aynı değil mi ayın 6sı değilmi test günün tatlım??Şimdi ne bu teste inanabileceksin nede test günü için bir umudun olacak,belki de yok yere yaşayacaksın tüm bunları.Doktor hangi gün dediyle o gün yapalım bence kızlar.
Canım benimde bugün o dediğin tarzda ağrılarım var,bazen kesin tutmadı diyorum bazende ya tuttuysa.Bazende tutmadıysa hemen 2. başlayalım diye plan yapıyorum,karma karışığım.
Yok canım o rüya iyidir inşallah tersi çıkacak demekki öyle yorumla lütfen.Ve her kötü gibi görünen rüyayı bu işle yorumlama(nerden mi biliyorum bende aynısını yapıyorum ,o sözlerde annemin sözleri
)
Canım sorma bende şuan kayınvalidemin evinde kalıyorum 13 gün dile kolay
.Bende senin gibi söylemedim(tedavimiz var biliyor ama bu ciddiyette olduğunu bilmiyor),hiç bir işte yapmıyorum.Kendi evimde totişimi devirip kimseciklere açıklama yapmak istemiyorum ama vaziyet bu işte