Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yatın eklicem tahmini adet tarihinide yazarmısın?Benimde ekler misin cnm bursa acibadem yas 31 2.denemem ilk denemede oglum oldu hamdolsun kardes çok istiyor adet bekliyorum
İnşallah çok güzel geçecek ve kaliteli embriyoların olacak canım, dua edeceğim.kızlar yarın sabah opum var dua edin nolur bu sefer kaliteli embriyolar olsun inşallah.
En kaliteli yumurtalar senden toplancak ve çok sağlıklı embriyolar olcak. Sakın stres yapma rahat ol. Herşey çok güzel olacak :)kızlar yarın sabah opum var dua edin nolur bu sefer kaliteli embriyolar olsun inşallah.
Canim opuya girerken haber verirsen ben senin için Meryem süresi okurumkızlar yarın sabah opum var dua edin nolur bu sefer kaliteli embriyolar olsun inşallah.
olur canım inşallah haber verebilirim sabah dokuz gibi olacak herhalde.Canim opuya girerken haber verirsen ben senin için Meryem süresi okurum
Valla olmam lazım stresten olmadım işte çok moralim bozulduTamam canım yatın eklicem tahmini adet tarihinide yazarmısın?
İnş. Kaliteli ve cok yumoslarin olur cnmkızlar yarın sabah opum var dua edin nolur bu sefer kaliteli embriyolar olsun inşallah.
olur canım inşallah haber verebilirim sabah dokuz gibi olacak herhalde.
çok sağolasın, inşallah canım.Canım ben 9-10 arası okurum Allah izin verirse. İnşallah güzel geçer ve hayırlı haberler verirsin
İnşallah çok güzel geçecek ve kaliteli embriyoların olacak canım, dua edeceğim.
sanırım bana sordun :) üç canım.Allah yardımcın olsun canım kaç yumurtan var peki :)
Nereye baktırdıniz cnm erkekten mikro tese yöntemiyle sperm buluyorlar merak etme içini ferah tut inş. Bebis ler olacak burda bu yazdiklarimizi yad edeceğizKızlar bizim Değerler yerlerde (( tüp bebekten başka şansımiz yokmus ileri 0, yavas ileri %2, yerinde %6 sizce sansimiz var mi?
Canim benim esimin sperm sonuclarina benziyor sanirim..canli sperm bizim 8 milyonla 18milyon arasinda cikiyordu..farki yerlerde bircok tahlil yaptirmistik.ama ileri haretlilik yok..Sıkıntida burdan kaynaklaniyor..normalda olmasi gereken spermlerin belli bir orani ileri hareketi olmali..eger esinde varikoselden öturu spermlerde paroblem olduysa,tup bebekle şansin yuksek..benim cevremden bildigim bu..varikosel olanlar tup bebekle 1.de hamile kaldilar..Benim esimde hersey normal,hormon tahlileri normal..sperm ileri hareketlilikte nicin sikinti oldugunu bulamiyorlar.normal yolla belki hamile kalirsin sıkınti yapma dediler bazi doktorlar..sende benim gibi dogal yolla hamile kalayim diye vakit kaybetme..kadin yasida cok onemli cunku..varikosel varmi peki esinde..Kızlar bizim Değerler yerlerde (( tüp bebekten başka şansımiz yokmus ileri 0, yavas ileri %2, yerinde %6 sizce sansimiz var mi?