Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caniim cookguzel bir haber tebrik ediyorum masallah suphanallah..İnşallah tatlım sağlıkla tutunsunlar hepimize dua ettim inşallah Emeklerimizin mükafatı ni aliriz
6 yum. Topladilar canm ben smdi blmedigm icin dollenr canm ya sizin sorun neydi yarn guzl haberler duyarz insBrill canim ins. Guzel jaberlerle gel canimm..benim tedavimde de hic dollenme olmamis 6 olgun yumurta vardi yarini bekleyelim dediler ..
amin canim sagol.Canim benm hayirliai olsn allah kucagina almayi nasip etsn hayrli evlat olsn ins
amin canim. darisi başına olsun. ins tutucak seninkilerde.Çok sevindim cnm Allah kucağına almayi nasip eylesin inşallah darısı basimiza
İnşallah herkes hamis olur burda
dualarıniz için sagolun kızlar bende transfer oldun evde dinleniyorum büyük gün 25 agustos
izmir medicalpark canimCnm nerde tedavi goruyorsun hangi sehırdesin
Bende boyle bir durymu bilmiyordum hani en az bir tane de dollenir diyordum ..sorun sebepsizdi ufak tefek sorunlaru kafaya takiyordum ki yarin durumlar netlesecek..ins. yarin guzel bir gun olur6 yum. Topladilar canm ben smdi blmedigm icin dollenr canm ya sizin sorun neydi yarn guzl haberler duyarz ins
Bende olacak diye hissediyorum cnm hadi kızlar 2017 de doguruyoruzz insallahamin canim. darisi başına olsun. ins tutucak seninkilerde.
hadi ins canim. takviminde çok yakismis maşallah.Bende olacak diye hissediyorum cnm hadi kızlar 2017 de doguruyoruzz insallah
Sağolasın cnm bebis herkese yakışıyor dimi yaaahadi ins canim. takviminde çok yakismis maşallah.
ewt canim çok yakisiyo hemde. mevlam kimse bunun la sinamasin çok zor. nerde isteyen kimse varsa herkeze nasip etsin ins.Sağolasın cnm bebis herkese yakışıyor dimi yaaa
Ben ilk defa burda duydum transfer öncesi idrara sıkışık olmayı.. Bana dr öyle bir bilgi vermedi.. Ben idrara sıkışık değildim.. Ağrı sızı olmadı.. Pozitifle sonuçlandı.. İki embriyo da tutundu.. Ama sonrasında istenmeyen nedenlerden dolayı kürtaj oldum.. çarşamba benimde randevum var dr bu konuyu sorcam..Kızlar transferde idrara sıkışık olmak gerekiyormuş ya siz nasıl yaptınız zor oldu mu işlemden kac saat once kac bardak su içilirse mesaneyi doldurmuş oluruz
Aslında evde deniyim ben bunu..
Bu konuda da engin bilgilerinizden faydalanmak isteriz
Kızlar aranızda çok idrar a çıkan var mı ?ben gece dört kere çıkmaya başladım ...
Kızlar transferde idrara sıkışık olmak gerekiyormuş ya siz nasıl yaptınız zor oldu mu işlemden kac saat once kac bardak su içilirse mesaneyi doldurmuş oluruz
Canim mrhb bende adet olmayinbekliorum baslamak icin transfer sonrasi hastanede ne kadar kalioruz bide transfer sonrasi illaki hep yatmali miyim kesin yanimda bakici yardimci olmalimiYa çok zor bi durum keşke öyle olmamızı istemeseler çünkü zaten ameliyat odası gibi soğuk ve çatı muanesini bacaklar iyice ayrılıyor bide çıplaksin alttan soğuk geliyor iyice idrarın geliyor bu sefer kıpırdama diyorlar sıksan olmaZ zor yanı Allah yardımcımız olsun kadın olmak çok zorrr
Evet canim transfer sirasinda karindan ultrasonla rahime bakiliyor transfer yeri falan dr ayarliyotlr ve mesanenin dolu olmasi gerekiyor ben ilk transferimde 1 litre su ictim ve cok zorlandim transferde koyvercektim nerdeyse 2.transferdede 2 bardak ictim sıkısık degildim pek yataga alindiktan sonrada surguyle halletim ama bence okadar kendinizi yipratmaniza gerek yok 3 4bardak yeterlidir ben oyle yapicam bukez orta yolu buldum :)Kızlar transferde idrara sıkışık olmak gerekiyormuş ya siz nasıl yaptınız zor oldu mu işlemden kac saat once kac bardak su içilirse mesaneyi doldurmuş oluruz