CAllah razı olsun kızlar darısı başınıza mükemmel bir duygu bu.. Sakın belirti aramayın benim sadece göğüslerim şişti başka da bir şeyim olmadı.. 2 embiryo transfer edilmişti 3. gün embiryosu biri çok iyiydi, diğeri 2. kaliteydi.. Az yumurtası olanlara da umut olayım benim 3 yumurtam vardı transferden sonra 4 tane topladık dediler.. ama 2 tanesi 3. güne ilerledi ve onları koydular. bu süreçte eşimin morfolojisi %3 olduğu için ona;
L-Arginin 1000 mg günde 1 tane
E vitamini ama solgarın 200 mg günde 1 tane
Keçi boynuzu özü günde 2 kaşık
Neofortil günde 2 tane (İçinde çok güçlü vitaminler var biraz pahalı ama çok faydalı:)
Ben de bu ilaçların hepsinden aynı şekilde 2 ay eşimle birlikte kullandım ek olarak DHEA kullandım. 2 ayda spermlerde epey düzelme olmuş embiryolog bu sefer çok iyiydi dedi. Vitaminlerin muhakkak bana da faydası oldu. Hamile kalırsam herkese anlatacağım diyordum. Bu aslında Kaan Aydos'un reçetesi. Ben onun tüm makalelerini okudum ve bunların iyi geleceğini anlattığı için hepsini aldım ve 2 ay boyunca kullandık. Yeni başlayacaklara öneri olsun. Dualarım sizinle
cnm şen şimdi esin için bu ilaçları kullanmissiniz ya bunları hulusi bey de önerdi mi hulusi bey eşime sadece emodex vermişti senin esin başka bişey kullandı mi bizde de morfoloji bozukluğu var da ondan soruyorum bur de değerin bata yüksek ikisi de tuttu mu acaba bir de hulusi bey bana inofolik ve vinalac kullandırdi bazılarına tetradox vermiş sana ne vermişti kusura bakma çok soruyorum ama anlarsın endişelerimi diye dundu transferim bekliyorum ışteAllah razı olsun kızlar darısı başınıza mükemmel bir duygu bu.. Sakın belirti aramayın benim sadece göğüslerim şişti başka da bir şeyim olmadı.. 2 embiryo transfer edilmişti 3. gün embiryosu biri çok iyiydi, diğeri 2. kaliteydi.. Az yumurtası olanlara da umut olayım benim 3 yumurtam vardı transferden sonra 4 tane topladık dediler.. ama 2 tanesi 3. güne ilerledi ve onları koydular. bu süreçte eşimin morfolojisi %3 olduğu için ona;
L-Arginin 1000 mg günde 1 tane
E vitamini ama solgarın 200 mg günde 1 tane
Keçi boynuzu özü günde 2 kaşık
Neofortil günde 2 tane (İçinde çok güçlü vitaminler var biraz pahalı ama çok faydalı:)
Ben de bu ilaçların hepsinden aynı şekilde 2 ay eşimle birlikte kullandım ek olarak DHEA kullandım. 2 ayda spermlerde epey düzelme olmuş embiryolog bu sefer çok iyiydi dedi. Vitaminlerin muhakkak bana da faydası oldu. Hamile kalırsam herkese anlatacağım diyordum. Bu aslında Kaan Aydos'un reçetesi. Ben onun tüm makalelerini okudum ve bunların iyi geleceğini anlattığı için hepsini aldım ve 2 ay boyunca kullandık. Yeni başlayacaklara öneri olsun. Dualarım sizinle