- 6 Haziran 2016
- 358
- 256
- 31
Hangimizin kaderinde neler yazdığını bilmiyoruz. Başa geleni çekiyoruz ve kader kısmet diyoruz. Diyorum ki bu zamanlarda gösterdiğimiz sabrın sonu elbette ki selamet. Gözyaşımız,dualarımız,isyan etmememiz,ümidimizi kesmememiz, en çokta döven sokağa atan vicdanı olmayan reddeden anne baba olmayacağımızı bilerek yaptığımız yakarışlarımızı Allahım görüyor biliyor ama bizim için en doğru zamanı bekliyor. Ne mucizeler var. Demek ki bizim içinde ümit var. Neden bizim için de güneş doğmasın. Bizim de mis kokulu evlatlarımız olacak. Kucaklarımız dolacak. Evlerimiz şenlenecek. Ha baktım olmuyor yaş geçti ben elimden geleni yaptım ama nafile. Evlatlık edinmeyi bile düşünüyorum. Varsın canımdan kanımdan olmasın. Ama o vakte kadar pes etmek yok. Yarıda bırakmak yok. İnşallah en en en kısa zamanda anne olmak nasip olsun sana canım. Yalnız değilsin. Bizler en iyi ve en kötü günümüzün nasıl olduğunu bildiğimiz için kalplerimizde bir. Bizim aslında hem kimsemiz yok hemde çok var. Tanışmasakta isimlerimizi dahi bilmesekte bazen anne babamızdan bile daha yakın oluyoruz. O yüzden bütün herşeyi arkada bırakıp yola hepberaber kaldığımız yerden devam
Nasıl içimee dokundunn ben aynı şeyii hep söyledim eşimede kendimede duyduğumuz başladığım ilk günden beri hemde şuan değil ben çocukmu istiyorum inş rabbim verecek doğru duada doğru zamanda uğraşcaz didincez gerekirse seni sürükleyerek götürürümm hee baktık olmuyormu bizim kanımızdan canımızdan... evlatlık bize kan olcak can olcak bir sürü çocuk var hiç tereddüt etmem evimi barkımı çevremi değiştiririm gerekirse alırım yine çocuğum olursa kardeş olur. Rabbim bize hayırlı kapılar açsın allah razı olsun sizden de