- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
Canım allah yardımcın olsun, yaşamadık ama çok zor olmalıCanim 8. Haftam bitecek. 6. Haftada basladi,ama benm kizimdada boyle agir gecmisti cinsiyet ogrenmeye yakin anca toparlamistim kendimi..
Kisiye gore degisiyor heralde kimi hic midem bulanmadi ,bi kez bile kusmadim diyor imrendim resmen..
Canimm benimm...
Gun boyu hicbirsey yapmiyorum desem inanir misin?sadece yatiyorm basimi bile kaldrmiyorum,butun yemek-bulasik -ev supurmesne kadar tut hep esim yapiyor..
Ben ancak kendimi zapdetmeye calisiyorm yatak lavabo arasinda..o kadarcik..
sağol canımhadi gözümüz aydın:)
özel olmazsa eşinin değerleri ne çıktı?Aminnnn inşallah canım
canım çok sevindim kaç çıktı değerinamin canım benim çok sağol. Müslümanın Müslüman kardeşine ettiği dua gibisi varmı. Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin.
çok şükür durum iyi akşam verdiğim kanda değerlerim güzel çıktı sorun yok pazartesi inşallah keseyi görmeye gitcem. İlk dr o kadar kesin konuştu ki devlet hastahanesinde nasıl üzdü strese soktu beni gereksiz yere
sağol canım benim.canım çok sevindim kaç çıktı değerinminiğin sıkı sıkı tutunsun inşallah annesine kese görünsün kalp atışı duyulsun hayırlısıyla
ohooo yolun başındasın süperrsağol canım benim.Darısı inşallah sizlere. ama siz benim gibi korkular yaşamayın inşallah.
795 çıkmış canım değerim doktor normal demekki saat farkından kaynaklıymış tahliller arasındaki dedi düzenli artıyor pazartesi gel keseye bakalım dedi.
Amin canım hala korku içimde keseyi görüp kalp atışını duymadan rahatlamıycam
ah tatlım ya valla bu doktorlara hiç güven olmuyor. tek doktorla kalmayın başka doktorlara da gösterin diyorlar ya valla haklılar. inan çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağ salim kucağına al inşallah bebeğinisağol canım benim.Darısı inşallah sizlere. ama siz benim gibi korkular yaşamayın inşallah.
795 çıkmış canım değerim doktor normal demekki saat farkından kaynaklıymış tahliller arasındaki dedi düzenli artıyor pazartesi gel keseye bakalım dedi.
Amin canım hala korku içimde keseyi görüp kalp atışını duymadan rahatlamıycam
ohooo yolun başındasın süperrönce kalbi duyayım rahatlıyım diceksin sonra aman bi kez daha gideyim, sonra ikili taramam temiz olsun rahatlarım diceksin, sonra bi hareketlerini hissedeyim rahatım diceksin spnrada yüzünü görmek için gün saıcaksın telaşlı aylar seni bekler ama tatlı telaşlar bunlar hayırlı olsun :)
aynen canım şimdi diğer Dr. a gitmemiş olsam üzüntüden gerçekten bebeğimi düşürecektim belkide. Allah razı olsun Talat beyden hiç moralimi bozmadan telkin ederek muayenesini yaptı. üslup bile çok önemli. diğer drun kesin konuşmasına hala sinir oluyorumah tatlım ya valla bu doktorlara hiç güven olmuyor. tek doktorla kalmayın başka doktorlara da gösterin diyorlar ya valla haklılar. inan çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağ salim kucağına al inşallah bebeğini
ben artık kendimden umudu kestim hala regl olmadım. yarın ki randevumu iptal edicem patronlar yokmuş gidemicem hastaneyebıktım bu işyerinden de bırakıp gitmek istiyorum artık
bu kadar çok gecikmesinin hiç normal olduğunu sanmıyorum aksatma en kısa sürede git canım sen dra. ne olduğunu bilebilsen en azından bitki çaylarını (biberiye falan) dene diycemde. sorun olurmu onuda bilmiyorumkiah tatlım ya valla bu doktorlara hiç güven olmuyor. tek doktorla kalmayın başka doktorlara da gösterin diyorlar ya valla haklılar. inan çok sevindim sağlıkla ilerlesin gebeliğin sağ salim kucağına al inşallah bebeğini
ben artık kendimden umudu kestim hala regl olmadım. yarın ki randevumu iptal edicem patronlar yokmuş gidemicem hastaneyebıktım bu işyerinden de bırakıp gitmek istiyorum artık
Kizlar merhabaaben 1 yillik evliyim.Vaji topiginden geliyorum. eylul ayi icinde 4 gunde yenip buraya geldimm..saglikli hayirli bi bebisim olmasini cok istiyorumm
hoşgeldinnn :) Maşallah canım bende 9,5 ay sonra yendim 6 aydır da bebek çalışması yapıyorum :)
içiyom canım biberiye ve papatyayı karıştırıp içiyorum 2 gündür. geldi gelecek gibi ama tuvalete gidiyom bakıyom akıntı gelmiş başkada bişi yok belim kasıklarım ağrımaya başladı ama gelmedi anam gelmedi... tek dayanağım ocak 20 de yumurtladıysam bugün 15. günüm oluyor 1 gün gecikmiş oluyom o hesaba göre bakalım bu haftayı atlatayımda bir şekilde izin alıp kesin gitcem doktorabu kadar çok gecikmesinin hiç normal olduğunu sanmıyorum aksatma en kısa sürede git canım sen dra. ne olduğunu bilebilsen en azından bitki çaylarını (biberiye falan) dene diycemde. sorun olurmu onuda bilmiyorumki
Kuzumm inanırım :) Allah kolaylık versin inşallah, aferin eşine yapsın yardım etsin sana tabiki nasıl heyecanlısınızdır şimdi dimi :) dikkat et canım yorma sen kendini bol bol dinlen inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini öpüyorum sizi
Allahh razi olsun canlarr...insallahh Allahim tez zamanda nasip edecek saglikla hepp ama heppp dualarimdasiniz hepinizz..Canım allah yardımcın olsun, yaşamadık ama çok zor olmalıama güzel şeyler bunlar
Hayırlısı olsun canım zor bı süreci bu gerçekten benimde aklıma bu kadar üstüne düşeceğim gelmezdi.. sanırım çevreden duyduğumuz bebis haberleri de bizi etkiliyor.. geçen gün kursta bi bayanla konuştum çok cici bi bayan kendisi. Üzerine düşmediğin zaman olur bu işler dedi herkes gibi.. artık çocuğu olmayan yok aşılama yapıyorlar olmadı tüp bebek vs bi şekilde artık oluyor çocuk dedi. Gorumcesinin eşi kisirmis evlatlık almışlar çocuk öğrendikten sonra evlatlık olduğunu, çok zor zamanlar geçirmişler o zaman demiş ki simdi ki aklım olsa Rabbim bana evlat vermedi der başka şeylere yonelirdim pişman oluyorum zaman zaman demiş. Çocuk isteği öyle güçlü ki bizlerde bazen inancımızı kaybediyoruz.. uzun oldu biraz ama sen gonlunu ferah tut hepimiz tutalım bunlar bizi olgunlastiracak Rabbim en hayirli zamanı biliyor biz onun sevdiği kullardaniz ınsallah nasip edecek bizlere deBende de beklenen kırmızılar tam gününde geldi arkadaşlar gerçekten artık yoruldum evet belki çok olmadı ama iş stresi hayat kosustirmasi derken gerçekten yoruldum artık takmicam bu kadar fazla çünkü sanırım psikolijik artık engelliyorum kendimi hatta 1 2 ay ara vermeyi düşünüyorum Rabbim nasip etmediği sürece bize beklemek ve sabretmek kalıyor belki hiç olmicak ona da razı gelmek zorundayız elden birşey gelmiyor artık yılım dolmasını beklicem olmadı tedaviye baslicam hepinize ayrı ayrı desteğiniz için çok teşekkür ederim insallah allah hepimizin anne olduğu günü gostersin hepinizi seviyorum kızlar
ah canım ya demek senin gebeliklerin hep böyle olacak. Allah yardımcın olsun inşallah kısa zamanda geçer...Canim 8. Haftam bitecek. 6. Haftada basladi,ama benm kizimdada boyle agir gecmisti cinsiyet ogrenmeye yakin anca toparlamistim kendimi..
Kisiye gore degisiyor heralde kimi hic midem bulanmadi ,bi kez bile kusmadim diyor imrendim resmen..
Canimm benimm...
Gun boyu hicbirsey yapmiyorum desem inanir misin?sadece yatiyorm basimi bile kaldrmiyorum,butun yemek-bulasik -ev supurmesne kadar tut hep esim yapiyor..
Ben ancak kendimi zapdetmeye calisiyorm yatak lavabo arasinda..o kadarcik..
Hatırladım seni canım. Hayırlı olsun. Biz daha buralardayız :)MerhabalaarKontes001 ve tüm anne adaylari bu mesaji 22 eylulde gondermisim.Ondan sonra gelmek nasip olmadi buralara.Bi bakayim dedim epeyce mesaj birikimis:) guzel haberimi vermek icin geldim.Su an 13 haftalik hamişim Rabbim isteyen herkese versin hayirli evlatlar
@kutuphanekedisi Can'ım bende de pko yok polip var histeroskopi olacağım sonrasında da İnofolik içmeyi düşünüyorum hamile kalmak için Nasıl yapayım nedir bu hangi marka almalıyım yardımcı olur musunSabah aksam 1 ic bence canim, risk almaya degmez Pko yoksa.
Bizde birgün o çift çizgili testimizi buraya atabilecek miyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?