2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

o zaman Allah isteyen herkese versin diyelim sanada hazir olunca
İnşallah canım benim kaç gündür göğüslerim patlayacak sanırım adet olmadım diye korku insanı kaplıyor ister istemez.. birde eşimle sıkıntılarım oldu hamaile olduğumu öğrendiğim dönemde o yüzden korkuyorum tekrar yaşamaktan o sorunları..
ha bu seferde tuttuysa Allah'ın hikmetidir derim benim uyuz kaçırdı bir kaç defa ,
Dili olmaz artık bana

gecikmen oldumu ki
sampiyonlar kazaniyor iste rabbim gonlune gore versin

gecikmen oldumu ki
sampiyonlar kazaniyor iste rabbim gonlune gore versin
3 kanamam başladı 8 de bitti 31 de hastalanmam Laz'ım daha günüm geçmiş sayılmıyor. 2 günüm var ama beni korku saldı :) bakalım düşükten sonra geçikme olur yazmışlar normalde döngüm 28 gündür ona göre hesaplıyorum pazartesi olmam lazım..

play store da takvimim diye bir uygulama var onu kullaniyorum ben her ay uyariyor yumurtlama zamani bir sonraki adet tarihi falan otomatik hesapliyor tavsiye ederim benimde bugun olmam lazimdi benimde daha gecikmis sayilmaz ne zor su kadin olmak :)

Evet canım belli belirsizdi önce sonra belli oldu ama ben düşük yaptım ay başında tekrar hamile kalmaktan çok korkuyorum

Ama şunu söyleyeyim hamile olduğum ay böyle oldu aynı senin ki gibi bir saat sonra baktım böyleydi %80 hamilesindir sen canım.. benim ki olmayabilir, inşallah değilimdir

Ah canim agzin bal yesin. Keske hamile olsam ama sanmiyorum. Az once atesimi olctum oylesine 35.9 cikti. Bence adim adim yaklasiyorum adete maalesef. Allah senin de gonlune gore versin insallah.

Günaydın kızlar herkeseeee :))) bende zaman geçsin diye sürekli örgü örüyorum ortada çocuk yok ama bi sürü yelek hırka var sizede tavsiyem çok güzel vakit geçiyo

Günaydın canlarımmm...

Bende bugün tatilim evdeyim güneşi gördüm temizlik yapıyorum :) evden çıkmaya hiç niyetim yok bugün.. ha bu arada hala pembe kahve akıntım var hsg nin etkisi devam ediyo nedense..
Ümidim yüksek bu aydan eşim aylardır şubatta olcak deyip duruyo hayırlısı bakalım :)

Örgü örmek iyi gelir canım keşke bende bilsem de yapsam annem bi sürü yaptı bana ama ortada torun yok malesef

Kizlar bugun bat gunumdu ama hala gelen bir sey yok. Sabah atesim 36.6 cikti. Dun sabah dusuktu ama yine yukselmis. Hicbir sey anlamadim bu durumdan valla. Bir de dun gece oyle cok usudum ki resmen tirtir titredim. Bugun ilk defa goguslerim acimaya basladi. Regl sancilarim da var. Olacaksam da olayim bir an once diyorum. Hamile degilsem de gecikmese bari.

Kuzum seni heveslendirmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı olmasın diye ama bence sen hamilesin:))

Kuzum seni heveslendirmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı olmasın diye ama bence sen hamilesin:))

Ah zaten sabah aksam hep bunun hayaliyle yasiyorum ki ben :) Hamile oldugumu bir ogrensem neler yapabilecegimi ben bile bilmiyorum, o derece yani. Sevincten cildirirdim herhalde

Tatil gibisi yok demi :) bende evde pijama ile tembellik yapmayı çok seviyorum.. Hsg nin etkisi devam edebilir ben Hsg den hemen ve ya bi kaç ay sonra hamile kalan çok kişi duydum hadi hayırlısı canım şurda bi patlama yapsak benimde yumurtalmanın üstünden 8 gün geçti gebelik testlerini stokladum ama yapmıyorum sanki gebe değilim gibi belki yarın veya salı yaparım nasio

Evet canım daha ütü var bi sürü akşama dinlencem inşallah :) tatil erkeklere güzel valla dinleniyo kahve yapıyo müzik dinliyo yatıyo keyif yapıyo bizim pis paşa :) bende köleyim valla daha yemek yapcam akşama bi toon iş..

Dünü boş geçtik de bugün tık olur galiba inşallah hsg yararlı olur kuzu :) inşallah en yakın zamanda göbüşümüz dolar da mutlu oluruz hepimizz uzuun zaman sonra bu yazılarımızı okur güleriz hayırlısıyla

Valla alın benden de o kadar. Bi dünya çamaşır yikadim nevresimler utulenecek neyse ki temizlik bitti bu arada adete 4 gün kaldı arada bi sola bi saga ağrı giriyor gibi pek ağrıda denmez ama :) bi yerde okumuştum hamileliğin erken belirtisi göğüs uçlarının kararmasiymis valla bende o da yok:)) yalnız alt kirpiklerim bi yerde toplanmış gibi eğer illa belirti ararsam bi o var

Ay durun ben de gidip bir kontrol edeyim

:)) Allah yuzunuze gulsun guldurdunuz beni

selam kızlar haftasonu olduğu için giremedim misafirim vardı memleketten:)
Canım alttan muayene olabilirsin nerdeyse tüm tanıdıklarım ilk alttan muayene olarak gördüler keseyi sen nerede yaşıyorsun birde onu merak
ben Eskişehirdeyim canım. Henüz dra gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…