Bilgisi olan var mı acaba?
Merhabalar anne adayları uzun zamandır takip ediyorum sindi yazabildim bana yardımcı olun lütfen uyuyamadım 4 yıldır bebek bekliyoruz ben 8 gun once gebe olduğumu öğrendim normalde sat a göre 5+4 gunluk ama bugün doktora gittik küçük bir kese göründü 8.9mm ama 4+1 haftalık dedi yani sat a göre arasında 10 gun var bu normalmi benim gibi bunu yaşayan varsa yazabilirim. ..
Hangimizin ki gelecek aya kalmadı kiKuzular gunaydin. Test yaptim ama negatif. Zaten negatif cikacagini atesimin 36.3'e dusmesinden anlamistim ama yine de bir umut iste. Anlayacaginiz yine gelecek aya kaldi hayaller.
Kuzular gunaydin. Test yaptim ama negatif. Zaten negatif cikacagini atesimin 36.3'e dusmesinden anlamistim ama yine de bir umut iste. Anlayacaginiz yine gelecek aya kaldi hayaller.
Canım alttan muayene olabilirsin nerdeyse tüm tanıdıklarım ilk alttan muayene olarak gördüler keseyi sen nerede yaşıyorsun birde onu merakdüzenli artarsa sanirim gelecek hafta cumartesi pazartesi o değere ulaşıyor :) burda acilde kan almıyorlarmış hamilelik için. alttan bakıyolarmış. ne demem gerekir acaba yada pazartesiyi beklemem gerekecek
Sağlık olsun canım ne yapalım bizim de kaderimizde vardır insallah bebekli gunlerKuzular gunaydin. Test yaptim ama negatif. Zaten negatif cikacagini atesimin 36.3'e dusmesinden anlamistim ama yine de bir umut iste. Anlayacaginiz yine gelecek aya kaldi hayaller.
Üzülüyor insan ama nasip ne diyim.. Inşallah sen olmazsınNeyse canim uzulme en azindan gecikme stresin olmadi buna da sukur. Hayirlisi boyleymis demek ki. Benim de bat bu pazar ama ben de sanki olacakmisim gibi hissediyorum. Yarin sabah test yapacagim. Bakalim artik kismet..
Benim geçen ay öyleydi ader oldumKızlar merhaba ben daha önce de yazmıştım bu konuda goguslerim bata 17 gün varken şişti şimdi 10 gün kaldı hala sis ve aşırı aciyo yumurtlamadan olsaydı yumurtlama donemim bittiği için gecmez miydi acaba
Hangimizin ki gelecek aya kalmadı kiboşveeeeerr var bi vakti demekki canım
Hayırlısı olsun canım belki şubat ugurlu gelir bize
Biz ilk denemeye geçen şubatta başlamıştık hey gidi günler 1 yıl oldu
Canım alttan muayene olabilirsin nerdeyse tüm tanıdıklarım ilk alttan muayene olarak gördüler keseyi sen nerede yaşıyorsun birde onu merak
Sağlık olsun canım ne yapalım bizim de kaderimizde vardır insallah bebekli gunler
At bakalım canımCanlarım çok sağ olun. İnşallah önümüzdeki ay şansımız döner. İnsan 3 buçuk yıl bekleyince her ay daha da stresli oluyor ister istemez. Bu arada ben testi sabah 8 buçuk gibi yapmıştım, sanırım 10 dk kadar sonra da bir şey çıkmadı deyip geri yattım ama moralim bozuk ya, uyuyamadım. Eşimle kalktık dışarı çıktık, sinemaya filan gittik. 2 buçuk gibi eve geldim, ay bir de ne göreyim, ikinci çizgi çıkmamış mı :) Her zaman saatlerce beklemiş testlere kesinlikle itimat etmeyin diyen ben, gidip gidip teste bakıyorum ve olmadığını bile bile acaba diyorum. Testi görseniz pozitif bu dersiniz. Kafayı yedim artık işte böyle böyle yavaştan.
Acaba var mı canım gebelik?? Bi test daha mı yapsanCanlarım çok sağ olun. İnşallah önümüzdeki ay şansımız döner. İnsan 3 buçuk yıl bekleyince her ay daha da stresli oluyor ister istemez. Bu arada ben testi sabah 8 buçuk gibi yapmıştım, sanırım 10 dk kadar sonra da bir şey çıkmadı deyip geri yattım ama moralim bozuk ya, uyuyamadım. Eşimle kalktık dışarı çıktık, sinemaya filan gittik. 2 buçuk gibi eve geldim, ay bir de ne göreyim, ikinci çizgi çıkmamış mı :) Her zaman saatlerce beklemiş testlere kesinlikle itimat etmeyin diyen ben, gidip gidip teste bakıyorum ve olmadığını bile bile acaba diyorum. Testi görseniz pozitif bu dersiniz. Kafayı yedim artık işte böyle böyle yavaştan.
At bakalım canım
Acaba var mı canım gebelik?? Bi test daha mı yapsan
bes dakikadan sonra cikan sonuc dogru degil diyorlar ama gebelik var gibi bir kez daha dene benceCanlar işte beklemiş testim. Hemen cevap veremedim kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 1945531
Var gibi çıkmış canım. Benim 1 gün durduğu halde çıkmıyo :)Canlar işte beklemiş testim. Hemen cevap veremedim kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 1945531
Var gibi canım bence yarın sabah yine yap hadi kızı bu ayın ilk hamişi sen ol :))Canlar işte beklemiş testim. Hemen cevap veremedim kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 1945531
Bence de var ama testin azizlisine uğratabilirsin en garantisi sabah yapman :) inşallah bebişim yoldadırCanlar işte beklemiş testim. Hemen cevap veremedim kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 1945531
bes dakikadan sonra cikan sonuc dogru degil diyorlar ama gebelik var gibi bir kez daha dene bence
Var gibi çıkmış canım. Benim 1 gün durduğu halde çıkmıyo :)
Var gibi canım bence yarın sabah yine yap hadi kızı bu ayın ilk hamişi sen ol :))
Bence de var ama testin azizlisine uğratabilirsin en garantisi sabah yapman :) inşallah bebişim yoldadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?