2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

Kizlar bende daha keseyi goremedim sat 29 aralik ti. Benim bat gunude betahcg 802.8 cikti 1 gun sonrada 1413.83 cikti dr kimyasal gebelik degildir dedi ama ben keseyi gormeden rahat edemicem galiba
kese 4000lerde görülüyormuş sanırım öyle okudum. benimde henüz yeni inşallah görürüz keseyi. aynı korku bende de var

düzenli artarsa sanirim gelecek hafta cumartesi pazartesi o değere ulaşıyor :) burda acilde kan almıyorlarmış hamilelik için. alttan bakıyolarmış. ne demem gerekir acaba yada pazartesiyi beklemem gerekecek
Bugün cuma zaten başka hastane ye gitme imkanın yoksa pzrtsi yi bekle cnm geç değil ama şimdi alttan bakmanın manası yok şu An kese yok zaten sadece rahim kalınlıgını görüp hamile oldugu nu anlarlar o yüzden boşuna baktırma bence

düzenli artarsa sanirim gelecek hafta cumartesi pazartesi o değere ulaşıyor :) burda acilde kan almıyorlarmış hamilelik için. alttan bakıyolarmış. ne demem gerekir acaba yada pazartesiyi beklemem gerekecek
Canimmm çok sevindim allah kucağına aldığın günü de göstersin inş bu topik bi hamile daha verdi canimm erken belirtin varmiydi neler vardı bi anlatabilirsen hepimize ışık olursun

Hadi hayırlı haberler ver bize canım. Valla benimde elim ayağım buz gibi sürekli bi uyku hali var hayırdır inşallah

İnşallah canım benim bekliyorum sıramı :) sende hayırlı haberler ver inşallah bize Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
@mervem-metem ne yaptın canım? sonuç gösterecektin doktora, ne dediler?
Aynen ben de mervem içi girdim

Canlarımm yazamadım işdeydim pardon

Herşeyi detaylı yazıym şimdi

Sabah hsg çekimim oldu o anda sordum kendini kasmamak çok önemliymiş kasmadım şükür altta baskı oldu biraz ama dayandım öğleden sonra sonuç çıktı kadın doğumdan sıra aldım gösterdim çok temiz herşeyin iyi dedi alttan da ultrasyonla bakalım dedi tmm dedim baktı kist miyom fln yokmuş çok şükür rahatladım :)

Canim gözün aydın inş bundan sonra hemen gelir bebişin

Bu ne alaka canım

Esin sperm testi yaptırdı mi

Evet canım yaptırdı yazın, sebebi bilinmeyen infertilite dedi bugün doktor kist yok miyom yok rahim filmi temiz hormonlar iyi geriye bişey kalmadı diye öyle dedi sanırım..

1-2 ay bekleyelim sonra tedaviye başlayalım dedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…