Normal tatlim benim gelir genelde ama şunu unutma her bünye gerçekten çok farklı sende bu hamilelik belirtisi de olabilir inşallah da öyledir caniminşallah inşallah da normal mi yani adet öncesi yumurtlama akıntısı gelmesi
agzından bal damlıyor inşallah öyledir tatlım :)Normal tatlim benim gelir genelde ama şunu unutma her bünye gerçekten çok farklı sende bu hamilelik belirtisi de olabilir inşallah da öyledir canim
kese 4000lerde görülüyormuş sanırım öyle okudum. benimde henüz yeni inşallah görürüz keseyi. aynı korku bende de varKizlar bende daha keseyi goremedim sat 29 aralik ti. Benim bat gunude betahcg 802.8 cikti 1 gun sonrada 1413.83 cikti dr kimyasal gebelik degildir dedi ama ben keseyi gormeden rahat edemicem galiba
Aynen valla Hakimizda Hayirlisi olsun cnm insaAllah goruruz bizdekese 4000lerde görülüyormuş sanırım öyle okudum. benimde henüz yeni inşallah görürüz keseyi. aynı korku bende de var
Ben 2000 de kese mi görmüştümkese 4000lerde görülüyormuş sanırım öyle okudum. benimde henüz yeni inşallah görürüz keseyi. aynı korku bende de var
Sonuç için birşey demedilermi yada sen anlamadınmı bana hemen Çeken doktor söylemişti.. Nasil geçti ağrın oldu mu
Hadi hayırlı haberler ver bize canım. Valla benimde elim ayağım buz gibi sürekli bi uyku hali var hayırdır inşallahBiraz ağrım oldu canım ama adet sancısı gibiydi korktuğum gibi olmadı radyoloji uzm dr u çekti bişey demedi o da.. geldim şimdi tekrar
düzenli artarsa sanirim gelecek hafta cumartesi pazartesi o değere ulaşıyor :) burda acilde kan almıyorlarmış hamilelik için. alttan bakıyolarmış. ne demem gerekir acaba yada pazartesiyi beklemem gerekecekBen 2000 de kese mi görmüştüm
Bugün cuma zaten başka hastane ye gitme imkanın yoksa pzrtsi yi bekle cnm geç değil ama şimdi alttan bakmanın manası yok şu An kese yok zaten sadece rahim kalınlıgını görüp hamile oldugu nu anlarlar o yüzden boşuna baktırma bencedüzenli artarsa sanirim gelecek hafta cumartesi pazartesi o değere ulaşıyor :) burda acilde kan almıyorlarmış hamilelik için. alttan bakıyolarmış. ne demem gerekir acaba yada pazartesiyi beklemem gerekecek
@mervem-metem ne yaptın canım? sonuç gösterecektin doktora, ne dediler?
Canimmm çok sevindim allah kucağına aldığın günü de göstersin inş bu topik bi hamile daha verdi canimm erken belirtin varmiydi neler vardı bi anlatabilirsen hepimize ışık olursundüzenli artarsa sanirim gelecek hafta cumartesi pazartesi o değere ulaşıyor :) burda acilde kan almıyorlarmış hamilelik için. alttan bakıyolarmış. ne demem gerekir acaba yada pazartesiyi beklemem gerekecek
Hadi hayırlı haberler ver bize canım. Valla benimde elim ayağım buz gibi sürekli bi uyku hali var hayırdır inşallah
@mervem-metem ne yaptın canım? sonuç gösterecektin doktora, ne dediler?
Aynen ben de mervem içi girdim
İnşallah canım benim bekliyorum sıramı :) sende hayırlı haberler ver inşallah bize Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canlarımm yazamadım işdeydim pardon
Herşeyi detaylı yazıym şimdi
Sabah hsg çekimim oldu o anda sordum kendini kasmamak çok önemliymiş kasmadım şükür altta baskı oldu biraz ama dayandım öğleden sonra sonuç çıktı kadın doğumdan sıra aldım gösterdim çok temiz herşeyin iyi dedi alttan da ultrasyonla bakalım dedi tmm dedim baktı kist miyom fln yokmuş çok şükür rahatladım :)
Canim gözün aydın inş bundan sonra hemen gelir bebişin
Sebebi bilinmeyen kısırlıkmış derdim %20 lik problemmiş..
Aminn çok sağol canım benim inşallah hepimize gelir nazlı bebişlerimiz
Bu ne alaka canım
Esin sperm testi yaptırdı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?