Aynen o koyuyu yakalamadan öncede olmalı içerde sperm olsun o yüzden gün aşırı veya 2 günde bir iliski mantıklı olan.. spermler de sıkıntı fln yoksa tabi.. bizim daha 2. Ay olmadığı için sperm testi yaptırmadık aslında eşim yaptırsa benimde kafam rahatlar ama gel gör ki sürekli doktor 6 aydan önce gerek yok dedi diyip duruyor gicik:)demek ki ovu testlerinde koyuyu yakalasakta çalışmaya devam edeceğiz
Bugünü de değerlendiririm artık pazara kadar yokum :)Daha yeni yumurtlayacak olabilirsin canım. Sen çalışmalara devam et
Anladım canım inşallah tutmuştur.. Benimde 8-10-12-14-16-18 günlerde ilişki oldu çünkü geç yumurtladum ama doktor takibinde olmak daha garanti :))Canım biraz araştırdım da vajina da acı kasılma gebelik belirtisi de olabiliyormuş yani direk regle yormamak lazım. Benim şöyle oldu adetimin 16. Gunu şansıma doktor kontrolüm vardı kuruma oluyor ne yapabilirim diye gitmiştim doktor da yumurtan catlamışım muhtemelen ama yinede gelmişken bakalım dedi ve baktım 16.5 mm bir iki güne çatlar dedi.. o gece ve ondan sonra gün aşırı birliktelik oldu.. artık tuttuysa tutmuştur tutmadıysa da demekki benim için hayırlı zaman daha gelmemis:)
Canım sen doktora ne bakıyorsun git başka hastaneye üroloji bölümüne 3-4 günlük bi cinsel perhizden sonra eşin sperm versin illaki herşeyi kendi doktoruna danışma :))Aynen o koyuyu yakalamadan öncede olmalı içerde sperm olsun o yüzden gün aşırı veya 2 günde bir iliski mantıklı olan.. spermler de sıkıntı fln yoksa tabi.. bizim daha 2. Ay olmadığı için sperm testi yaptırmadık aslında eşim yaptırsa benimde kafam rahatlar ama gel gör ki sürekli doktor 6 aydan önce gerek yok dedi diyip duruyor gicik:)
Ah canım bana kalsa hemen gidip versin gel gör ki eşim vermek istemiyor daha 2. Ay hemen sıkıntı mı var diye dusunuyosun bi 6 ay bekleyelim olur diyor:)Canım sen doktora ne bakıyorsun git başka hastaneye üroloji bölümüne 3-4 günlük bi cinsel perhizden sonra eşin sperm versin illaki herşeyi kendi doktoruna danışma :))
ne kadar süredir evlisin, kaç yaşındasınAynen o koyuyu yakalamadan öncede olmalı içerde sperm olsun o yüzden gün aşırı veya 2 günde bir iliski mantıklı olan.. spermler de sıkıntı fln yoksa tabi.. bizim daha 2. Ay olmadığı için sperm testi yaptırmadık aslında eşim yaptırsa benimde kafam rahatlar ama gel gör ki sürekli doktor 6 aydan önce gerek yok dedi diyip duruyor gicik:)
aynen benim eşimde öyleydi...Ah canım bana kalsa hemen gidip versin gel gör ki eşim vermek istemiyor daha 2. Ay hemen sıkıntı mı var diye dusunuyosun bi 6 ay bekleyelim olur diyor:)
Şuan var gibi. Ama inşallah beklediği için böyle çıkmamıştır canım. Yarın sabah tekrarla istersenBiri yardım etsin noluurr Kızlar test yaptım iş yerimde. İlk 5-10dk kolladım bişey göremeyince çekmeceye attım. Aradan epey geçti tam ne kadar bilmiyorum ama sonra çekmeceden bir şey alırken gözüme çarptı ve böyleydi. Zaman geçti diye geçersiz mi olur ki acaba Yarın adet olmam lazımdı dayanamadım ama yaptım. Elim ayağım titriyo şuandaa
1.5 yıldır evliyim 26 yasindayim:)ne kadar süredir evlisin, kaç yaşındasın
Canım sakın ol bazen beklemeden kaymaklı çıkabiliyor ikinci çizgi. Prospektusunde yazıyordur zaten bi süre sonrası dikkate alınmamalı diye. Sen bekle bence önce bi adetin geciksinBiri yardım etsin noluurr Kızlar test yaptım iş yerimde. İlk 5-10dk kolladım bişey göremeyince çekmeceye attım. Aradan epey geçti tam ne kadar bilmiyorum ama sonra çekmeceden bir şey alırken gözüme çarptı ve böyleydi. Zaman geçti diye geçersiz mi olur ki acaba Yarın adet olmam lazımdı dayanamadım ama yaptım. Elim ayağım titriyo şuandaa
Ne zaman verdi sperm testi yani ne kadar denemeden sonra? Ve sıkıntı çıkmış miydi canimaynen benim eşimde öyleydi...
Benimde mayısta 2 yıl olacak :)1.5 yıldır evliyim 26 yasindayim:)
Aa hemen hemen aynıyız sen kaç yaşındasın canımBenimde mayısta 2 yıl olacak :)
Biri yardım etsin noluurr Kızlar test yaptım iş yerimde. İlk 5-10dk kolladım bişey göremeyince çekmeceye attım. Aradan epey geçti tam ne kadar bilmiyorum ama sonra çekmeceden bir şey alırken gözüme çarptı ve böyleydi. Zaman geçti diye geçersiz mi olur ki acaba Yarın adet olmam lazımdı dayanamadım ama yaptım. Elim ayağım titriyo şuandaa
Var canım bende grdum gecikti mi adetinBaşka bir yere de yazdım hanımlar ama en aktif burasıngaşiba. İnşallah yardımcı olursunuz bana. Dün yaptığım bhcg testimde çok çok çok silik bir çizgi görür gibi olmuştum, bugün de denedim ve sonuç böyle. Sizce var mı bişeyler, ben hayal görmüyorum di mi?!?
Başka bir yere de yazdım hanımlar ama en aktif burasıngaşiba. İnşallah yardımcı olursunuz bana. Dün yaptığım bhcg testimde çok çok çok silik bir çizgi görür gibi olmuştum, bugün de denedim ve sonuç böyle. Sizce var mı bişeyler, ben hayal görmüyorum di mi?!?
Geçwn ay 23 günde bir olmuştum. Bu ayı da öyle düşünürsem iki gün geçti.Var canım bende grdum gecikti mi adetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?