2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

demek ki ovu testlerinde koyuyu yakalasakta çalışmaya devam edeceğiz
Aynen o koyuyu yakalamadan öncede olmalı içerde sperm olsun o yüzden gün aşırı veya 2 günde bir iliski mantıklı olan.. spermler de sıkıntı fln yoksa tabi.. bizim daha 2. Ay olmadığı için sperm testi yaptırmadık aslında eşim yaptırsa benimde kafam rahatlar ama gel gör ki sürekli doktor 6 aydan önce gerek yok dedi diyip duruyor gicik:)

Anladım canım inşallah tutmuştur.. Benimde 8-10-12-14-16-18 günlerde ilişki oldu çünkü geç yumurtladum ama doktor takibinde olmak daha garanti :))

Canım sen doktora ne bakıyorsun git başka hastaneye üroloji bölümüne 3-4 günlük bi cinsel perhizden sonra eşin sperm versin illaki herşeyi kendi doktoruna danışma :))

Canım sen doktora ne bakıyorsun git başka hastaneye üroloji bölümüne 3-4 günlük bi cinsel perhizden sonra eşin sperm versin illaki herşeyi kendi doktoruna danışma :))
Ah canım bana kalsa hemen gidip versin gel gör ki eşim vermek istemiyor daha 2. Ay hemen sıkıntı mı var diye dusunuyosun bi 6 ay bekleyelim olur diyor:)

ne kadar süredir evlisin, kaç yaşındasın

Biri yardım etsin noluurr Kızlar test yaptım iş yerimde. İlk 5-10dk kolladım bişey göremeyince çekmeceye attım. Aradan epey geçti tam ne kadar bilmiyorum ama sonra çekmeceden bir şey alırken gözüme çarptı ve böyleydi. Zaman geçti diye geçersiz mi olur ki acaba Yarın adet olmam lazımdı dayanamadım ama yaptım. Elim ayağım titriyo şuandaa

Eklentiler

• IMG_0482.JPG
    29,9 KB · Görüntüleme: 34
Şuan var gibi. Ama inşallah beklediği için böyle çıkmamıştır canım. Yarın sabah tekrarla istersen

Canım sakın ol bazen beklemeden kaymaklı çıkabiliyor ikinci çizgi. Prospektusunde yazıyordur zaten bi süre sonrası dikkate alınmamalı diye. Sen bekle bence önce bi adetin geciksin

Dur canım dur panikleme hemen. Bu konuda oldukça deneyimli biri olarak eğer bu çizgi çok sonra, yani saatler sonra çıktıysa büyük olasılıkla hamilelik yok diyebilirim maalesef. Benim de genelde bekleyen testlerim bu şekilde oluyor, hatta daha koyusunu dahi gördüm ve her seferinde de aynı gün koşa koşa kan vermeye gittim. Sonuç her zaman 0.100 çıktı, yani negatif. Ama küçük bir ihtimal de olsa hamile de olabilirsin tabii. Benim tavsiyem hiç idrarla filan uğraşma, iş çıkışı zor olmayacaksa git kan ver. En kesin sonucu bu şekilde elde edebilirsin. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Başka bir yere de yazdım hanımlar ama en aktif burasıngaşiba. İnşallah yardımcı olursunuz bana. Dün yaptığım bhcg testimde çok çok çok silik bir çizgi görür gibi olmuştum, bugün de denedim ve sonuç böyle. Sizce var mı bişeyler, ben hayal görmüyorum di mi?!?

Eklentiler

• IMG_20170126_152108.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 35
Var canım bende grdum gecikti mi adetin

Eğer çok bekletmeden çıktıysa var bir şeyler canım. En iyisi kan vermek ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…