Yok yok adet olmazsın inşallah adet günün geçsin öyle kan testi yaptır şakın erken kan vermetamam canım dediğin gibi bir saat falan sürdü korktum ama şimdi geçti arada bi geliyor sanırım daha öncede oldu ama bu kadar değildi ben hep regl olcam diye bakıyodumda
teşekkürler canım içim rahatladı. bakalım yarın kan vercem artık netleşsin
anlayan arkadaşlar için ;
serbest T3 : 2.51
serbest T4 :1.07
Tsh : 2.42
prolaktin : 29.19
Fsh : 0.9
Lh : 4.41
Progesteron : 7.4
Estradiol (E2) : 176
yaaaaa canım çok sıkkın sonuçlar çok mu kötü(((((
adetimin gecikmesi de prolaktinden((((
Hemen bakıyorum canim
yesaaaa yazacaklarını bekliyorum çok üzgünüm(((
Canım doktor baksin bakalım ne diyecek ama adetin 3 günü değil givi bunlar
Canım doktor baksin bakalım ne diyecek ama adetin 3 günü değil givi bunlar
çok mu kötü ? adetim gecikti 33. gün bugün verdim kanı öğleden sonra çıktı sonuçlar.
kızlar negatif
@mervem-metem @EslemM001 L laracraft @maya_galloKontes001 Pinapple @denizvemehtap35 @ssylg_03 @sweetdreams1985
ben yokum artıkın bu sefer kesin gidiyorum bu ayı sakin geçireceğim dedim ama siz benden heyecanlıydınızdaha önceden de dediğim gibi yumurtlamadım testler bomboştu sonucundan emindim ama yine bugün vicdan yaptım maydanoz suyu içtim diye.. sonuçta geciktim her şey olabilirdi kendinize cici bakın
Ben hala yumurtlamadım galiba
Dün ve sabah yaptığım canımÖncekiler var mı hafif bir açılma bile catladi demektir
Dün ve sabah yaptığım canım
Tabi bi de cumartesi gördüm :) karıştı benim bu ay ya anlamadım takmamaya çalışıyorum :)Evet canim senin dediğin gibi yeni koyulasiyor daha önce de koyu gormediysen yakındır inşallah
Tabi bi de cumartesi gördüm :) karıştı benim bu ay ya anlamadım takmamaya çalışıyorum :)
Adetin kaçıncı günündesin canimTabi bi de cumartesi gördüm :) karıştı benim bu ay ya anlamadım takmamaya çalışıyorum :)
Ama ondan sonra pazartesi yaptım böyle çıktıBence bu en koyusu cumartesi catlamış olma ihtimali çok yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?