2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

İnan bende saat lere bakıyorm senden hbr almak için. Eğer sonuç pozitif se be sabredip eşine söylemezsen sana helal olsun ben çatlarım :) ama hakda veriyorum canım benim eşimde benden fırsat bulup üzüntüsünü yaşıyamadı iki kayıp kolay değil bana bir kolye yaptırmıştı camdan ucu var yuvarlak içinde çiçek ve iki pirinç tanesinde kaybettiğimiz bebeklerimize koyduğumuz isimleri yazıyor du aynı sen gibi senin yine içindeler demişti beraber oturup ağlamıştık o kolyeyi takmıyorum içim almıyo

Rabbim sana da en kısa zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım duygulandım bende şimdi.. Allah evlatla sınamasın hepimize bu duyguyu tattırsın insallah

Hayırlısı böyleymiş canım biraz kafanı dinle önemli birşey olursa ben sana yazarım

Rabbim sana da en kısa zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım duygulandım bende şimdi.. Allah evlatla sınamasın hepimize bu duyguyu tattırsın insallah
Teşekkür ederim canım evlat büyük imtahanmış ana baba Hakkı neden önemliymiş anladım. Aminnn inşallah hepimize o güzel günleri görmek nasip olur

Hayırlısı olsun canım benim biz de seni heycanlandirdik hakkını helal et. İnşallah hamile olduğumuz günleri de paylasicaz. Tamamen gitme arada uğra özleriz seni

Hayırlısı böyleymiş canım biraz kafanı dinle önemli birşey olursa ben sana yazarım

tamam canım

Hayırlısı olsun canım benim biz de seni heycanlandirdik hakkını helal et. İnşallah hamile olduğumuz günleri de paylasicaz. Tamamen gitme arada uğra özleriz seni

helal olsun canım asıl siz helal edin temiz yüreğinizden öperim hepiniziama bazen kaptırıyoruz kendimizi

canım hayırlısı olsun. biliyorum ihtimal vermiyordun heyecanlandırdık seni hakkını helal et ama buradan ayrılma arada uğra . inşallah en kısa zamandada güzel haberlerini alırız unutma bizi etiketle güzel haberlerde. görmedim ama seviyorum seni burada herkese yardımcı olmaya çalıştın Rabbimde senin gönlüne göre verecektir herşeyin bir vakti var ben bunu yaşantımda her zaman gördüm. anne olacağımız zamanında bi vakti var demekki. Allaha emanet ol

Ah canim ya seni cok pis gaza getirdik di mi? Kusurumuza bakma lutfen. Ve sakin arayi da acma olur mu kopmayalim birbirimizden.

okuyunca çok duygulandım canım ya inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. bu durumu unutmazsınız eminim ama acınızı hafifletir bebeğin sana sende bebeğine sıkı sıkı sarılırsınız inşallah

Çok sağol cnm ne güzel sizin gibi insanlar la beraber olmak bizi bizden başkası anlamıyor çekmiyen bilmiyor inşaAllah hepimiz o güzel günleri görürüz korkusuz sağlıklı bir hamilelik geçiririz ve evladımızı kucağımıza alırız

bir garip oblomov olsun hepimizn kafasındaki şüphe gitti, şimdi adetin sökülsün inşallah, bence geç yumurtladın sen bu ay... ben de kırmızı kart yiyeceğim her an bu ayda beraberiz desene

Canim benim rabbim hakkinda hayırlısı ni versin.. hiç üzülme çok şükür ki hamile kalabiliyor sun en güzeli dediğin gibi bi süre uzak kalıp rahatlamak ne zaman istersen biz burdayiz kader ortagiyiz

Sağlık olsun kuşum hiç canını sıkma

Yok canım olur ağrın girer çıkar tedirgin olma
tamam canım dediğin gibi bir saat falan sürdü korktum ama şimdi geçti arada bi geliyor sanırım daha öncede oldu ama bu kadar değildi ben hep regl olcam diye bakıyodumda
Canım hamilelikte kasık ağrısı oluyor ama regl yada hamile likmi bilemem

teşekkürler canım içim rahatladı. bakalım yarın kan vercem artık netleşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…