Yaa ben yanlış anlamışım canım inşallah Tez zamanda senin içinde beklerizAyy ben kendim icin yazmadım onu dersteydim de çocuklardan anca fırsat bulup yazabildim:))bir garip oblomov için hayırlı haberler alıcaz inşallah demek istedim:)
İnan bende saat lere bakıyorm senden hbr almak için. Eğer sonuç pozitif se be sabredip eşine söylemezsen sana helal olsun ben çatlarım :) ama hakda veriyorum canım benim eşimde benden fırsat bulup üzüntüsünü yaşıyamadı iki kayıp kolay değil bana bir kolye yaptırmıştı camdan ucu var yuvarlak içinde çiçek ve iki pirinç tanesinde kaybettiğimiz bebeklerimize koyduğumuz isimleri yazıyor du aynı sen gibi senin yine içindeler demişti beraber oturup ağlamıştık o kolyeyi takmıyorum içim almıyoamin canım bakalım hayırlısı neymiş öğrencez2 gibi arayayım çıktıysa almaya gelcem dicem inşallah çıkmış olur
kızlar eşime söylemedim kan verdiğimi haftaya kadar bekle demiştizaten düşük değer çıkarsa da söylemicem. çaktırmadı ama kimyasal gebeliğimde baya etkilenmişti. baba olcam diye bir heves arkadaşlarına söylemiş heralde yanımızda arayan çok oldu sonuç ne oldu diye onlara olmadı düştü derken baya üzügündü
Rabbim sana da en kısa zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım duygulandım bende şimdi.. Allah evlatla sınamasın hepimize bu duyguyu tattırsın insallahİnan bende saat lere bakıyorm senden hbr almak için. Eğer sonuç pozitif se be sabredip eşine söylemezsen sana helal olsun ben çatlarım :) ama hakda veriyorum canım benim eşimde benden fırsat bulup üzüntüsünü yaşıyamadı iki kayıp kolay değil bana bir kolye yaptırmıştı camdan ucu var yuvarlak içinde çiçek ve iki pirinç tanesinde kaybettiğimiz bebeklerimize koyduğumuz isimleri yazıyor du aynı sen gibi senin yine içindeler demişti beraber oturup ağlamıştık o kolyeyi takmıyorum içim almıyo
Hayırlısı böyleymiş canım biraz kafanı dinle önemli birşey olursa ben sana yazarımkızlar negatif
@mervem-metemEslemM001 L laracraft maya_gallo Kontes001 Pinapple deniz_ve_mehtap ssylg_03 sweetdreams1985
ben yokum artıkın bu sefer kesin gidiyorum bu ayı sakin geçireceğim dedim ama siz benden heyecanlıydınızdaha önceden de dediğim gibi yumurtlamadım testler bomboştu sonucundan emindim ama yine bugün vicdan yaptım maydanoz suyu içtim diye.. sonuçta geciktim her şey olabilirdi kendinize cici bakın
Teşekkür ederim canım evlat büyük imtahanmış ana baba Hakkı neden önemliymiş anladım. Aminnn inşallah hepimize o güzel günleri görmek nasip olurRabbim sana da en kısa zaman da hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım duygulandım bende şimdi.. Allah evlatla sınamasın hepimize bu duyguyu tattırsın insallah
Hayırlısı olsun canım benim biz de seni heycanlandirdik hakkını helal et. İnşallah hamile olduğumuz günleri de paylasicaz. Tamamen gitme arada uğra özleriz senikızlar negatif
@mervem-metemEslemM001 L laracraft maya_gallo Kontes001 Pinapple deniz_ve_mehtap ssylg_03 sweetdreams1985
ben yokum artıkın bu sefer kesin gidiyorum bu ayı sakin geçireceğim dedim ama siz benden heyecanlıydınızdaha önceden de dediğim gibi yumurtlamadım testler bomboştu sonucundan emindim ama yine bugün vicdan yaptım maydanoz suyu içtim diye.. sonuçta geciktim her şey olabilirdi kendinize cici bakın
Hayırlısı böyleymiş canım biraz kafanı dinle önemli birşey olursa ben sana yazarım
Hayırlısı olsun canım benim biz de seni heycanlandirdik hakkını helal et. İnşallah hamile olduğumuz günleri de paylasicaz. Tamamen gitme arada uğra özleriz seni
canım hayırlısı olsun. biliyorum ihtimal vermiyordun heyecanlandırdık seni hakkını helal et ama buradan ayrılma arada uğra . inşallah en kısa zamandada güzel haberlerini alırız unutma bizi etiketle güzel haberlerde. görmedim ama seviyorum seni burada herkese yardımcı olmaya çalıştın Rabbimde senin gönlüne göre verecektir herşeyin bir vakti var ben bunu yaşantımda her zaman gördüm. anne olacağımız zamanında bi vakti var demekki. Allaha emanet olkızlar negatif
kızlar negatif
okuyunca çok duygulandım canım ya inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. bu durumu unutmazsınız eminim ama acınızı hafifletir bebeğin sana sende bebeğine sıkı sıkı sarılırsınız inşallahİnan bende saat lere bakıyorm senden hbr almak için. Eğer sonuç pozitif se be sabredip eşine söylemezsen sana helal olsun ben çatlarım :) ama hakda veriyorum canım benim eşimde benden fırsat bulup üzüntüsünü yaşıyamadı iki kayıp kolay değil bana bir kolye yaptırmıştı camdan ucu var yuvarlak içinde çiçek ve iki pirinç tanesinde kaybettiğimiz bebeklerimize koyduğumuz isimleri yazıyor du aynı sen gibi senin yine içindeler demişti beraber oturup ağlamıştık o kolyeyi takmıyorum içim almıyo
Çok sağol cnm ne güzel sizin gibi insanlar la beraber olmak bizi bizden başkası anlamıyor çekmiyen bilmiyor inşaAllah hepimiz o güzel günleri görürüz korkusuz sağlıklı bir hamilelik geçiririz ve evladımızı kucağımıza alırızokuyunca çok duygulandım canım ya inşallah en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. bu durumu unutmazsınız eminim ama acınızı hafifletir bebeğin sana sende bebeğine sıkı sıkı sarılırsınız inşallah
Canim benim rabbim hakkinda hayırlısı ni versin.. hiç üzülme çok şükür ki hamile kalabiliyor sun en güzeli dediğin gibi bi süre uzak kalıp rahatlamak ne zaman istersen biz burdayiz kader ortagiyizkızlar negatif
Sağlık olsun kuşum hiç canını sıkmakızlar negatif
Yok canım olur ağrın girer çıkar tedirgin olmakızlar sağ kasığım yada yumurtalıklarım (emin olamadım) karnım ağrıyor hamileysem normal mi sizce regl mi olcam.
Canım hamilelikte kasık ağrısı oluyor ama regl yada hamile likmi bilememkızlar sağ kasığım yada yumurtalıklarım (emin olamadım) karnım ağrıyor hamileysem normal mi sizce regl mi olcam.
tamam canım dediğin gibi bir saat falan sürdü korktum ama şimdi geçti arada bi geliyor sanırım daha öncede oldu ama bu kadar değildi ben hep regl olcam diye bakıyodumdaYok canım olur ağrın girer çıkar tedirgin olma
Canım hamilelikte kasık ağrısı oluyor ama regl yada hamile likmi bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?