- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
keşke bir doktora görünebilsenyok tatlım yok hiç bir şey yok bende ne kan vercem ne idrar testi yapacağım... gece 4 gibi uyandım tuvalete gittim silindim birde ne göreyim sapsarı yoğun pıhtılı akıntı öyle bir korktum ki anlatamam sonra hiç yapmadığım şeyi yaptım kokladım kötü kokuyordu sanırım üşüttüm ilk defa başıma böyle bişi geliyor bir peçeteyi dolduracak kadar akıntı... yanıma maydanoz aldım çayını yapıp içeceğim o iyi gelir inşallah. sanırım iltihaptan dolayıda hastalanmıyorum.. yine hastalanmazsam önümüzdeki hafta için randevu alacağım
keşke bir doktora görünebilsen
tatlım ben geç değil yumurtlamadım 22sine kadar test yaptım hiç koyulaşmadı ondan sonra zaten yumurtlama ihtimalim yok..ben hep acaba dedim... yumurta tembelliğinden yumurtam gelişmedi sanırım.. o nedenle kendini benle kıyaslaman başından beri yanlıştı...kesinlikle katılıyorum seninle aynı dönemde sanırım geç yumurtladım demiştin falan hep benzer dönemlerdi eğer ben hamileysem sendede var diye düşünüyorumbir garip oblomov en azından bi övü testi yap
adaçayı iç canım... adaçayı çok iyi, biberiye yoksa eğer...haftaya anca o da kendi doktoruma çarşamba günü denk gelmem gerekiyor.. diğerleri onun kadar ilgilenmiyor. olmadı biberiye içip getirticem reglimi
dedim ben sana bana bakıpta test yapmadın bir dehadi hayırlısı olsun kuzum senide kaybettik desene ama burdan gidenlere seviniyoz valla
sürekli bakamadım ama 5 dk sora baktığımda belirmşti bu kadardı hem yani belirdi dediğimdeerken çıktıysa vardır... kaç dakikada çıktı?
tatlım ben geç değil yumurtlamadım 22sine kadar test yaptım hiç koyulaşmadı ondan sonra zaten yumurtlama ihtimalim yok..ben hep acaba dedim... yumurta tembelliğinden yumurtam gelişmedi sanırım.. o nedenle kendini benle kıyaslaman başından beri yanlıştı...
Maydanozdan önce test yapyok tatlım yok hiç bir şey yok bende ne kan vercem ne idrar testi yapacağım... gece 4 gibi uyandım tuvalete gittim silindim birde ne göreyim sapsarı yoğun pıhtılı akıntı öyle bir korktum ki anlatamam sonra hiç yapmadığım şeyi yaptım kokladım kötü kokuyordu sanırım üşüttüm ilk defa başıma böyle bişi geliyor bir peçeteyi dolduracak kadar akıntı... yanıma maydanoz aldım çayını yapıp içeceğim o iyi gelir inşallah. sanırım iltihaptan dolayıda hastalanmıyorum.. yine hastalanmazsam önümüzdeki hafta için randevu alacağım
katılıyorum. ne olur ne olmaz bence pişman olmaktansaMaydanozdan önce test yap
Canım dur lütfen test yapmadan bir şey içme. Bi kan versen buguntatlım ben geç değil yumurtlamadım 22sine kadar test yaptım hiç koyulaşmadı ondan sonra zaten yumurtlama ihtimalim yok..ben hep acaba dedim... yumurta tembelliğinden yumurtam gelişmedi sanırım.. o nedenle kendini benle kıyaslaman başından beri yanlıştı...
valla bencede kan vermeli ama niye vermiyor kiCanım dur lütfen test yapmadan bir şey içme. Bi kan versen bugun
Geçmiş olsun canım inşallah bi enfeksiyon değildirvalla içtim kızlar. yapraklarını da iç çamaşırıma koydum kaşıntım azaldı.. ne varsa yoksa atsın içimden çok sıkıldım... zaten regl olunca ara vericem gideyim bakayım özel bir doktora ilaç vs verecekse versin ya da yumurta takibine falan girerim diyorum
Niye kız :)kızlar konunuz çok güzel ama bana iyi gelmedi sanırım :/
Ay heyecanlandım dualarım seninle bebişimkızlar gittim kan verdimbakalım ne çıkacak
kız yok çıkmıcak bişi olan 35 lirama olcakAy heyecanlandım dualarım seninle bebişim
Manyaklar mı niye telle haber veremiyorlar haspamkız yok çıkmıcak bişi olan 35 lirama olcakbirde telefonda bilgi vermeyiz diyorlar dedim gelir alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?