2016/2017 HAMİLE ADAYLARI

keşke bir doktora görünebilsen

tatlım ben geç değil yumurtlamadım 22sine kadar test yaptım hiç koyulaşmadı ondan sonra zaten yumurtlama ihtimalim yok..ben hep acaba dedim... yumurta tembelliğinden yumurtam gelişmedi sanırım.. o nedenle kendini benle kıyaslaman başından beri yanlıştı...

dedim ben sana bana bakıpta test yapmadın bir de hadi hayırlısı olsun kuzum senide kaybettik deseneama burdan gidenlere seviniyoz valla

yok zaten hamile olsamda sizleri bırakmamki bakma çok yazmadığıma hergün sadece bu topiği takip ediyorum ama hatırlarsan bi öncekindede böyle silik çıktı ertesi gün regl oldum siliklere inanasım gelmiyo ama inşallah hayırlısıyla hamileyimdir ve hepimiz en kısa sürede hamile kalıp başka topikle grup olarak devam ederiz

erken çıktıysa vardır... kaç dakikada çıktı?
sürekli bakamadım ama 5 dk sora baktığımda belirmşti bu kadardı hem yani belirdi dediğimde

bende bu ay çok geç yumurtladım hatta yumurtlamadım diyip duruyordum kendi kendime reglime 6-7 gün kala falan yumurtlamış olabilirim ancak (eğer hamileysem) olurmu böyle bişey bilmiyorum ama

Maydanozdan önce test yap

Canım dur lütfen test yapmadan bir şey içme. Bi kan versen bugun

valla içtim kızlar. yapraklarını da iç çamaşırıma koydum kaşıntım azaldı.. ne varsa yoksa atsın içimden çok sıkıldım... zaten regl olunca ara vericem gideyim bakayım özel bir doktora ilaç vs verecekse versin ya da yumurta takibine falan girerim diyorum

Geçmiş olsun canım inşallah bi enfeksiyon değildir ( bence bi kan ver veya gebelik testi yap eğer yoksa bi an önce tedaviye başla enfeksiyon şakaya gelmez (

kızlar konunuz çok güzel ama bana iyi gelmedi sanırım :/

bir garip oblomov canım benim göğüslerim çok kötü uçları acıyor resmen hiç böyle olmamıştım. Acaba hormonlarım dengesizleşti diye mi bide yine karnımın içi hamile kaldığım ayda ki gibi yanıyor. Yorgun'um kız yine mi hamile kaldım diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum
Sen düşük yaptın sürecin nasıl geçti anlatırmışım bitanem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…