2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Kiz sen simdiden ikinciyi dusunebiliyomusun ben galiba bi 4 yil filan aklimin ucundan geciremem sonra da yavas yavas dusunmeye bslrim artik. 8 yilda Emirhana zor kavustuk. Bi 8 yil da Emirhana kardes icin cabalariz
Merhaba canım. Emirhanla aranız nasılEmmesi uykusu iyimi. Benim oğlum hep kucak istiyor. Almazsam gözüme baka baka duygu sömürüsü yaparak gözyaşı dökerek ağlıyor. Bazı günlerde çok rahat oluyor, ana kucağında kendi kendine duruyor etrafı izliyor uyuyor

Maşallah maşallah canım 3. Ayın iza girdiniz demek. Ne güzel bizde 2. Ayimiza girdik. Senin ki gülücük atıyor mu ?
Merhaba canım. Seninle biz kader arkadaşıyız hamilelikteki sıkıntılarımızdan, bebeklerimizi yalnız büyütmemize kadar aynı. Ama dünyanın en kıymetli varlığı, koklamaya bakmaya doyulmuyor. Hergün daha çok aşık oluyorum sen nasılsın, oğlun nasıl?

Maşallah size arkadaşım. Bizde aşımızı olduk kontrolümüzü yaptırdık. Herşey yolunda çok şükür.

Kızlar size bir sorum var. Geçen sağlık ocağına aşıya gittiğimizde ebe 2. Ay aşısında bazı sıkıntılar yaşandığını söyledi. Bu yılki aşılarda bazı çocuklar alerjik reaksiyon gösteriyormuş. Problem yaşandığında ambulans çağırıp hastaneye gönderiyorlarmış. Bize istetseniz hastanede yaptırın, burda yaptırırsanız birşey olursada biz ambulans çağırırız dedi. Size bu durumdan bahsedildimi?

merhaba canm bize kimse öyle bşy demedi sadece banyo yaptırıp gel banyo yapamıycak 3 gün dedi o kadar. sen yine de al önlemini benmkinde bşy olmadı.

Teşekkür ederim canım. Evet biz yinede her ihtimale karşı hastaneye gideceğiz. Senin bebeğin kaç aylık?

Selam kizlar.bizde bugun 17 gunluk olduk
.14. Gunde saglik ocagina goturdum 200 gr almis 1 haftada.dogum kilosuna ancak ulastik.halbuki o kadar cok emiyor ki neredeyse yapisik halde yasiyoruz.bu sicaklarda da emzirmek ne zormus.memede uyuya kalio yerine yatirdigimda hemen uyanip mizildaniyo.sutumun yetmedoginden supheleniyorum.dun ve bugun mama verdim bebegime likir likir hepsini icti halen daha ellerini agzina sokup yalaniyor.mama vermeyede gonlum razi degil ama obur turlu de gogsum bos kalmiyor ki sut biriksin.anliycaginiz zor gunlwr gecirioruz biraz.sicaklar bi taraftan, gogus acisi bi taraftan, bu havada eve tikanip kalmasi bi taraftan..bakimsiz bakimsiz dolasiorm evde.sanirim lohusa sendromu boyle biseymis

Kiz sen simdiden ikinciyi dusunebiliyomusun ben galiba bi 4 yil filan aklimin ucundan geciremem sonra da yavas yavas dusunmeye bslrim artik. 8 yilda Emirhana zor kavustuk. Bi 8 yil da Emirhana kardes icin cabalariz
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz gözümüz yollarda kaldı. .Buralara ugramaz oldunuz. Nasılsın canım oğlunla aran nasıl yaramazlık yapıyor mu. ? Tabiki 2 sene sonra bi kardes istiyoruz Allah nasip ederse
Aynen canım 40. Mız çıkıyor benim oğlan ful anakucaginda ama sallanmaya alisti o biraz sıkıntı onun dışında iyiyiz ortalığa isiyor velet az daha yüzüme yapacaktı bugün bezini baglarken

Biz halen göbek derdindeyiz. Çarşamba kontrolü var bize aşı için bişey denmedi canım hastane ile sağlık ocağında yapılan aşıların farkı ne ki bu oluyor anlamadım

Hosbulduk canim Masallah cok huysuz bi cocuk deil. Cok yormuyo beni ama biraz beceriksiz memeyi zor kapiyo yakin bi zamana kadar silikon ucla emzirdim. Sag gogsumu cok zor aldi ucu hic yoktu ama atlattik epeycene cok sukur. Yinede emerken kacirinca agliyo hirslaniyo bana dik dik bakiyo birde kaka yapma konusunda arada sikintilarimiz oluyo ama devamli deil o da Allahtan. Bu arada coknadir de olsa mama veriyorum. Sutum azaliyo artiyo cok degisken bende anlamadim. Ama o emdikce artiyo galiba. Ememedigi zamanlarda azaliyo gibi bu da duzelir umarim. Sen nasilsin. Nasil gidiyo

Emmesi biraz sikintili canim. Baslarda silikon ucla emdi. Yeni yeni almaya basladi memeyi. Ama hic eyvallahi yok alamadiginda kacirdiginda basiyo viyaklamayi. Zorlasamda almiyo bu sefer. oyle zamanlarda mama veriyorum mecburen. Uykuda sorun yok sukur. Keyfi yerindeyse butun ihtiyaclari giderilmisse 4 saate kadar uyudugu oluyo. Bazen kucagima alip emziriyorum altini degisiyorum ayikmiyo bile Ben kucak konusunda cozumu buldum canim. Uykusu derinlesene kdr kucgimda yada ayagimda salliyorum. Sonra besigine alip burnunun ucuna tisortumu koyuyorum tabi giyilmis olani. Kokumu hissettigi zaman daha rahat daha huzurlu uyuyo. Bi dene istersen. Bana babam soylemisti. Neler biliyomus babam da yeri gelince ortaya cikiyo

Emer emer gogusunun ucu küçük kavrayamiyor demek ki olsun yine emiyor ya çok şükür. .. ben bu çocuğu sana benzettim kız anlatmalarindan eşine karşı 2 kişi oldunuz. Kaka sorunu bizde yoktu ama 2 3 gündür günde 1 e düştü. Ben hiç mama vermedim. Inşallah da böyle gider

Merhaba guzel anneler cok sukur bende kizimi saglikla aldim kucagima. Ismini de Belis koyduk. Suan 8 gunluk oldu. Biraz sariligi devam ediyor ama onun disinda cok sukur bir skintimiz yok.
Merhaba canım hoş geldin rabbim hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin. Sarılık geçer korkma bizim 16 ya yükseldi. Sonra 7 ye düştü ve kayboldu. Bol bol emzir idrari ile gider o. Sarılık uyku yapıyor biliyorsun unutma orasını burasını elle uyandır. 20 dk da bir emzir

Maşallah canım size. Bizimkisinin emmede bir sıkıntısı yok çok şükür. Uyku problrmimiz var. Gün içerisinde uykuya zor geçiyor. 6-7 saat boyunca uyuyamıyor mız mız mız edip duruyor. Uyuyunca derin uyuyorda, uyuyana kadarda o kadar saat beni bezdiriyor. Hiç bir iş yapamıyorum,kendimi zaten unuttumda yemek bile yedirmiyor sıpam. İnşallah büyüdükçe düzelirDün annemlerdeydik, biraz o ilgilendi de rahat ettim. Ama şimdi evde yine aynıyız. Keyfi yerinde olunca tadına doyum olmuyor kuzumun. Bide tabi gaz sancılarımız oluyor. Masajlarla falan rahatlatmaya çalışıyorum.

Selam canlar bizde geldikkk oglusum la.sarilik haricinde iyiyiz gecmiyo inat şey delik deşik ooldu kuzum
uzamış sarılık olabilir bizim 3 ay geçmedi ama test fln yaptırmadım oğlumdan sarılık için ilk kan 6 günlükken alındı çocuk mahvoldu 1 gece hastande yattık . 1. ay kontrolünde hala geçmemişti sarılık doktor isterseniz test yaptıralım nedeni farklı olabilir ;ama sağlık ocağında veridğiniz kanda çıkardı kötü bi durum olsa size bırakıyorum dedi gönlüm el vermedi çocuğu ağlatmaya. kilosu gelişimi fln iyi olduğu için doktor çok ısrar etmedi testlerde brz can sıkıcıydı çocuk hep esmerdi 3 aya kadar şimdi açıldı rengi sizin de geçer inşallah yakın zmanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…