- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
İnşallah geçer evet çok canımız sıkılıyor uzuluyorum bugün tekrar tahlil verilecekuzamış sarılık olabilir bizim 3 ay geçmedi ama test fln yaptırmadım oğlumdan sarılık için ilk kan 6 günlükken alındı çocuk mahvoldu 1 gece hastande yattık . 1. ay kontrolünde hala geçmemişti sarılık doktor isterseniz test yaptıralım nedeni farklı olabilir ;ama sağlık ocağında veridğiniz kanda çıkardı kötü bi durum olsa size bırakıyorum dedi gönlüm el vermedi çocuğu ağlatmaya. kilosu gelişimi fln iyi olduğu için doktor çok ısrar etmedi testlerde brz can sıkıcıydı çocuk hep esmerdi 3 aya kadar şimdi açıldı rengi sizin de geçer inşallah yakın zmanda
hiç sıkma canını bol bol emzir kaç aylık bebeğin ben 40 ı çıkana kdr mutlaka 2 saatte bir emrdm gece alarm kurdm uyandrmak zor oluyo sarılık uyutuyo bebeğiİnşallah geçer evet çok canımız sıkılıyor uzuluyorum bugün tekrar tahlil verilecek
Merhaba canım. MaşallahSlm kızlar bugün kırkımız çıktı şükür ferahladik
hayırlı olsun canmSlm kızlar bugün kırkımız çıktı şükür ferahladik
Canım inşallah biran önce atlatırsınız. Kayınvalidem sarılık için bebeğin tenine değecek altın iliştirmişti. Şapkasına alnına değecek şekilde takmıştık. Benim oğlum çok şükür sarılık olmadı. Olur olmaz bilrmiyorum ama sende dene istersen. Esiklerin tecrübesine inanırım ben.İnşallah geçer evet çok canımız sıkılıyor uzuluyorum bugün tekrar tahlil verilecek
Inşallah kuzum mMerhaba canım. Maşallahbizimde 40 mız çıktı bugün hayırlı olsun. Sakin huzurlu akıllı bebekler olsunlar inşallah
Sağol canımhayırlı olsun canm
Hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüt yavrunu :) Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun tebrik ederim...Kızlar bende bebeğime kavuştum simdi mışıl mışıl uyuyor
hayırlı olsn canmKızlar bende bebeğime kavuştum simdi mışıl mışıl uyuyor
Bende internetten baktığım kadarıyla yapıcam. Suyuna nazar boncuğu,altın,bir tutam tuz ve şeker koycam. Birde kayınvalidem yunurtanın içini al yumurta kabuğu ile 40 su dök dedi. Valla o kadar çamaşır işine girememInşallah kuzum msiz nasıl 40 cikariyorsunuz. Biz de 40 kasık su sayılır o suyla bebek yıkadıktan sonra heryerine değecek şekilde yıkanır. Annede o şekilde bide çamaşırları kirklanir. Hepsini yıkadım balkonda nefes alacak yer kalmadı küçük küçük as as bitmiyor
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsünKızlar bende bebeğime kavuştum simdi mışıl mışıl uyuyor
Ee bugün yapmadın mıBende internetten baktığım kadarıyla yapıcam. Suyuna nazar boncuğu,altın,bir tutam tuz ve şeker koycam. Birde kayınvalidem yunurtanın içini al yumurta kabuğu ile 40 su dök dedi. Valla o kadar çamaşır işine girememNormal ev işlerini bile yapamıyorum.
Yapamadım canım. Bizimki sürekli tüm gün ağladı huysuzlandı uyumadı hiç. Geceyi bile ayakta nöbetleşe geçirdik babasıyla. Ama bugün pikniğe gittik, 40 uçurdukEe bugün yapmadın mı
Biz yaptık canım halasina gittik bugunde gezmeye gittik.Yapamadım canım. Bizimki sürekli tüm gün ağladı huysuzlandı uyumadı hiç. Geceyi bile ayakta nöbetleşe geçirdik babasıyla. Ama bugün pikniğe gittik, 40 uçurdukbiraz önce geldik. Şimdi uyuyor. Uyansın banyomuzuda yapıcaz. Bizimki rötarlı oldu ama napalım böyle olsun sen yapabildinmi.
C A N O canım yeni topiğimiz hayırlı olsun gerçi ben ilk defa yazıyorum hep giriyordum ama yazmamadan çıkıyordum.gerçekten hiç fırsat ölmüyormuş Allah'tan tek değilim eltin, kayınvalidem her gün beraberiz. Allah herkese kolaylık versin
Ohh bizde kırklandık çok şükürBiz yaptık canım halasina gittik bugunde gezmeye gittik.
Amin canım sihhatler olsun küçük beye hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün annesini üzme sin. .Ohh bizde kırklandık çok şükürdarısı diğer kırk bekleyen arkadaşlara. Bakalım huylarında bi değişiklik olacakmı İnşallah bizimki uykusuna çabuk dalar, kucaktanda biraz inip kendini oyalar. Amiiin..