2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

İnşallah geçer evet çok canımız sıkılıyor uzuluyorum bugün tekrar tahlil verilecek

İnşallah geçer evet çok canımız sıkılıyor uzuluyorum bugün tekrar tahlil verilecek
Canım inşallah biran önce atlatırsınız. Kayınvalidem sarılık için bebeğin tenine değecek altın iliştirmişti. Şapkasına alnına değecek şekilde takmıştık. Benim oğlum çok şükür sarılık olmadı. Olur olmaz bilrmiyorum ama sende dene istersen. Esiklerin tecrübesine inanırım ben.

Merhaba canım. Maşallah bizimde 40 mız çıktı bugün hayırlı olsun. Sakin huzurlu akıllı bebekler olsunlar inşallah
Inşallah kuzum m siz nasıl 40 cikariyorsunuz. Biz de 40 kasık su sayılır o suyla bebek yıkadıktan sonra heryerine değecek şekilde yıkanır. Annede o şekilde bide çamaşırları kirklanir. Hepsini yıkadım balkonda nefes alacak yer kalmadı küçük küçük as as bitmiyor

Bende internetten baktığım kadarıyla yapıcam. Suyuna nazar boncuğu,altın,bir tutam tuz ve şeker koycam. Birde kayınvalidem yunurtanın içini al yumurta kabuğu ile 40 su dök dedi. Valla o kadar çamaşır işine girememNormal ev işlerini bile yapamıyorum.

Ee bugün yapmadın mı
Yapamadım canım. Bizimki sürekli tüm gün ağladı huysuzlandı uyumadı hiç. Geceyi bile ayakta nöbetleşe geçirdik babasıyla. Ama bugün pikniğe gittik, 40 uçurduk biraz önce geldik. Şimdi uyuyor. Uyansın banyomuzuda yapıcaz. Bizimki rötarlı oldu ama napalım böyle olsun sen yapabildinmi.

C A N O canım yeni topiğimiz hayırlı olsun gerçi ben ilk defa yazıyorum hep giriyordum ama yazmamadan çıkıyordum.gerçekten hiç fırsat ölmüyormuş Allah'tan tek değilim eltin, kayınvalidem her gün beraberiz. Allah herkese kolaylık versin

Biz yaptık canım halasina gittik bugunde gezmeye gittik.

Sağol canım amin evet bebekle girmek zor oluyor ama fırsat buldukça yazıyoruz bebeğin ne kadarlik oldu canım

Biz yaptık canım halasina gittik bugunde gezmeye gittik.
Ohh bizde kırklandık çok şükür darısı diğer kırk bekleyen arkadaşlara. Bakalım huylarında bi değişiklik olacakmıİnşallah bizimki uykusuna çabuk dalar, kucaktanda biraz inip kendini oyalar. Amiiin..

Amin canım sihhatler olsun küçük beye hayırlı evlat olsun sağlıkla büyüsün annesini üzme sin. . Bizde yarın göbek kontrolü için hastaneye gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…