2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Merhaba canım. Bana hastanede normal yastık verdiler. Rahat oldu. Gerçi ne kadar rahat olsada sen emzirmeyi,bebek emmeyi öğrenirken ilk anlardanister istemez kasılıyorsun. Ama rahat ol hiç zor değilmiş gerçekten.
Dikişlerim olacak ya nasıl olacak diye düşünoyrdum... İnşallah banada kolay gelir:)

Slm kızlar nasılsınız
Biz doktordan geldik. Bebegim ikinci düzey işitme testini başarıyla tamamladı. Ayın 30 una da kalça ultrasonu için gün aldık.
Bu arada benden grip geçti oğluma. Bol bol emziriyorum. Ne olur ne olmaz ateş düşürücü ağrı kesici fitil istedim doktordan yazdı. Evde bulunsun her ihtimale karşı başka emzik aldım onu beğendi sanırım daha uzun emiyor

Merhaba kizlarnasilsiniz neler yapiyorsunuz.ben surekliii emziriyorum.uyku problemi var bebegimin.hep emmekistiyor.memedeyken uyuyor yerine yatirdigimda uyanip agliyor ve hep araniyor.emzirdigimde susuyor.gunde sadece 2-3 kez falan uzun sureli uyuyor o surede de ben uyusam hic bir isimi yapamiyorum uyumasam cok uykusuz kaliyorum. gunduz neysede gece cok zor oluyor.ne o uyuyor ne ben.ya doymadigindan yada gazdan olurmus bu durumgoguslerim hasat durumda hep yara oldu.krem sursemde fayda etmiyor cunku kremli kalamiyor hep emzirdigimdenemzirmedigim zamanlar bile cekiliyor gibi aciyor artikacaba ne zaman bu durum duzene girer ki

Benimki de gazı olduğu zamanlar sadece memede duruyor,memede uyuyor yatırımcı uyanıyor. Ama gazı yoksa uyuduğu gibi yatiriyorum en az iki saat uyuyor. Seninki de uymuyorsa bi problemi vardır bence. Uyuduğu zamanlarda sen de uyumaya çalış boşver işi falan.yoksa çok halsiz kalırsın. Goguslere de yapacak bişey yok malesef ben bi care bulamadım. Zeytinyagi ve vazelin de iyi geliyormuş, sürüp üstünü bant gibi bişeyle sarinca fayda ediyor dediler ama ben denemedim. Inşallah en kisa surede düzene girer bebeğinin uykusu. Benimkinin gazı yoksa geceleri 4 saat bile uyuyor maşallah artık.

Haklisin cnm muhakkak bi derdi var sutum de az sanirim o kadar urun kullanmama ragmen cogalmadi.(3 lt su.hosaf.lactamil.humana.rezene.helva.marul)mememde uyudugunda uyanmasin diye gazini cogu zmn cikarmiyorm onun da etkisi olabilir.

Haklisin cnm muhakkak bi derdi var sutum de az sanirim o kadar urun kullanmama ragmen cogalmadi.(3 lt su.hosaf.lactamil.humana.rezene.helva.marul)mememde uyudugunda uyanmasin diye gazini cogu zmn cikarmiyorm onun da etkisi olabilir.
Sütünün az olduğuna eminsen biraz mama takviyesi yap canım. Ben sütüm yettigi halde durmadigi zaman acaba aç mi diye mama da veriyorum. Bi de gazını çıkarmadan yatırma al omzuna uyumaya devam eder zaten o. Ama her zaman cikmayabiliyor.

Ee olacak o kadar annesi bizde öyleyiz. Nasıl akşam oluyor anlamıyorum. Bugün tam 1 aylık olduk meme uçların için bişey diyemiyorum benim oyle çok yara olmadı ama emzirirken dudaklarımı ısırdığım olmadı değil neyseki alıştık artık

Kızlar gece evde tek kalanınız var mı? Esim is sebebi ile bi gece evde bi gece işte. Olmadığı gece gorumcem geliyor duruyor benle ama onada yük oluyorum evine gönderiyorum ufak çocuğu var evini arıyor bizde uyumuyor. Bende sabah ezanina kadar oğlumla oturuyorum tv izliyorum evde ışıkları kapatmiyorum. Bu konu hakkında siz ne yapıyorsunuz acaba?

Ben daha hic yalnız kalmadım evde. Eşimin dışında biraz kayinvalidem biraz ablam geldi yanıma. Şimdi de annemlere geldim memlekete. Evdeyken ben de ışık ve tv açık yattım hep salonda. Bizde lohusa kadın yalnız kalmaz derler. Bence 40in çıkana kadar idare et gorumcenle. Maşallah 30 olmussunuz ne kalmış şurda 40 a. Başka bi korkun yoksa sonra yalnız kalabilirsin.

Malesef tekim suan oturuyorum öyle ezan a kaldı 30 dk. Neyseki eşim bi gece evde bi gece işte bide her gece gitseydi vay halime. Uykum geliyor uyumuyorum. Kuran var odada rabbim korur kollar ona emanetiz

Malesef tekim suan oturuyorum öyle ezan a kaldı 30 dk. Neyseki eşim bi gece evde bi gece işte bide her gece gitseydi vay halime. Uykum geliyor uyumuyorum. Kuran var odada rabbim korur kollar ona emanetiz
Allahın izniyle bişey olmaz. Uyanık bekleme ama bebek uyudukca sen de uyumaya çalış. Zaten esin sürekli böyle çalışıyorsa alışmak zorundasın. Allah yardimcin olsun canim

Allahın izniyle bişey olmaz. Uyanık bekleme ama bebek uyudukca sen de uyumaya çalış. Zaten esin sürekli böyle çalışıyorsa alışmak zorundasın. Allah yardimcin olsun canim
Evlendim evleneli 12/24 çalışıyor. Gecende doğum iznine çıktı diye gunduze vermişlerdi ama 1 hafta sonra tekrar geceye döndü. zaten alıştığım bir durum suan lohusayim diye böyle yoksa uyumaz mıyım hiç. Neyse ki az kaldı bitmesine

Aklina hiic kotu seyler getirme cnm onlar batil inanc bence.Rabbim korusun.duani oku icini ferah tut Allahin izniyle hicbisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…