23 ben küçük annelerdenimSakıncası yoksa yaşını merak ettim
23 ben küçük annelerdenim
Bende öyleyim 20 :)
Küçük anne rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı doğumlar olsun şimdidenKızlar bende ayin 15 de bebesime kavuşuyorum :)
Küçük anne rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı doğumlar olsun şimdiden
Amin canım benimAmin sanada mutlu huzurlu bi omur versin Allahim
Merhaba canım hoş geldin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğlunu.Merhaba hanimlar umarim durumlar iyidir biz iyiyiz cok sukur yeni dogum yapmis olan annelere saglikli bi sekilde yavrunuzu buyutun insallah kendinizede iyu bakin cunku bebek bakmasi cok zor .. malum uykusuz geceler gaz sancisi daha cok seyler :) bitti diyosun yine bisey cikiyor benimkinin simdide damaklari kasiniyo..
Affedersiniz kizlar ben kendimi tanitmadim .
Ben yurtdisinda yasayan 2014 de mutlu bi yuva kuran şansli bi kizim evlendikten 25 gun sonra mutlu haberi aldik kucuk minicik bi misafirimiz geliyomus ...oyle mutlu olduk ki anlatamam doguma kadar cok cektim 9 ay boyunca mide bulantim vardi kilo verdim .. ama onun dogmasiyla hersey bitti unuttum :) burdan dogum yapmamis annelere sesleniyorum hamileliginizin tadini cikarin ve sabirla bebeginizin dunyaya gelnesi bekleyin..
Benim oglum 6 mart sabahi kollarimdaydi ve unutamicam bi an yasadim inanin bana cok guzeldidusundukce dahada mutlu oluyorumm ... bugun oglum 4.cu ayina girdi yani anlicaniz birazda olsa buyudu benim paşa :) cok tatli tombik bisey oldu masallah .. dogum yaptigimda 20 yasindaydim dogumdan 3 ay sonra 21 yasina girdim yani 04.06 .. bende genc annelerden biriyim biraz tecrube edindim yavas yavas ogreniyorum bende ama birbirimize alistik cok sukur .. ama benim oglan babaci cikti babasini gordugu an gulucukler saciyo sıpa neyse kizlar anlatmakla bitmez yasayip gireceksiniz hepinize hayirli ramazanlar
Merhaba canım hoş geldin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğlunu.Paşaya maşallah. Ne güzel hemen hamile kalmissin. Korunmamissin rabbim de nasip etmiş çok şükür. Ben dahi buradaki bi çok arkadaş tüp bebekle evlat sahibi oldu. Zor günlerdi hepsi geride kaldı bizim için ama biz kardeş de istiyoruz oğluma Allah nasip ederse...
Bizde istiyoruz ama en 2 yil beklicez cunku iki si bi arada zor oluyoMerhaba canım hoş geldin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğlunu.Paşaya maşallah. Ne güzel hemen hamile kalmissin. Korunmamissin rabbim de nasip etmiş çok şükür. Ben dahi buradaki bi çok arkadaş tüp bebekle evlat sahibi oldu. Zor günlerdi hepsi geride kaldı bizim için ama biz kardeş de istiyoruz oğluma Allah nasip ederse...
Allahım ilk karnındaki yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah sonra ikincide olur inşallahBizde istiyoruz :) nasip tabi
Evet 2 yaş olunca daha mantıklıBizde istiyoruz ama en 2 yil beklicez cunku iki si bi arada zor oluyo
Hadi maşallah canım atlattiniz sıra bizde
Oo maşallah ogluşunakizlar bizde dum 30 gunluk olduk ve asimizi yaptirdik. Boyumuz 3,5 cm uzamır, kilomuzda 1100 gr artmis cok sukur. Bende arada mama vermek zorunda kaldim herkes bu çocuk aç diyip durunca. Son 10 gundur hyice ayaltmistim bundan sonra hic vermem. Mervecim bu 40 olayini bende hic bilmiyodum annem yalniz kalma aksam ezanindan sonra disari cikma diyo ama mecbur kalinca duami edip yatiyorum sende oyle yap korkma zaten az kalmis.
Maşallah maşallahslm kızlar herkes in keyfi yerinde çok şükür maşallah...bizede 2 ay biti 3 e girdik çok şükür herşey yolunda netim yoktu giremiyordum cep telefonundan fırsat buldukça takip ediyorum ( netim oldukça )
Kiz sen simdiden ikinciyi dusunebiliyomusunMerhaba canım hoş geldin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin oğlunu.Paşaya maşallah. Ne güzel hemen hamile kalmissin. Korunmamissin rabbim de nasip etmiş çok şükür. Ben dahi buradaki bi çok arkadaş tüp bebekle evlat sahibi oldu. Zor günlerdi hepsi geride kaldı bizim için ama biz kardeş de istiyoruz oğluma Allah nasip ederse...
merhaba canm bnm de çok kötü olmuştu bi çok öneride bulundular da geçmedi denemediğim bi tahin yağı kalmıştı sen dene istersen benm iyileştiği için deneme fırsatım olmadı. tahin kavanozunun üstüne çıkıyo onu süzüp sürmeyi dene..Merhaba kizlarnasilsiniz neler yapiyorsunuz.ben surekliii emziriyorum.uyku problemi var bebegimin.hep emmekistiyor.memedeyken uyuyor yerine yatirdigimda uyanip agliyor ve hep araniyor. emzirdigimde susuyor.gunde sadece 2-3 kez falan uzun sureli uyuyor o surede de ben uyusam hic bir isimi yapamiyorum uyumasam cok uykusuz kaliyorum. gunduz neysede gece cok zor oluyor.ne o uyuyor ne ben. ya doymadigindan yada gazdan olurmus bu durum goguslerim hasat durumda hep yara oldu.krem sursemde fayda etmiyor cunku kremli kalamiyor hep emzirdigimden emzirmedigim zamanlar bile cekiliyor gibi aciyor artik acaba ne zaman bu durum duzene girer ki