- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
SANADA CNM RABBİM hakkınızda hayırlısını versın. benımde oglan baya afacan erkek cocukların geneli oyle ben bazen bu yaz bazen gelecek yıl olsun dıyırum aslında yıne tup bebek surecı rabbım dusurmesın ama yoklugunuda göstermesın normal yolla olsa keskee..yanı bakalım olursa ınşallahAllah kolaylik versin. Bende taşındım gurbet ellere. Bende ikinci düşünüyorum da oğlan çok haylaz seneye inşallah.
Sen ne zman düşünüyorsun :)
Inşallah normal yolla olur, sizin dondurulmuş var mı ? Sorun neydi tam olarak. Bizim 3 dondurulmuş var, erkek infertilitesiSANADA CNM RABBİM hakkınızda hayırlısını versın. benımde oglan baya afacan erkek cocukların geneli oyle ben bazen bu yaz bazen gelecek yıl olsun dıyırum aslında yıne tup bebek surecı rabbım dusurmesın ama yoklugunuda göstermesın normal yolla olsa keskee..yanı bakalım olursa ınşallah
yok canım dondurulmuş varıkosel di.bilmiyorum işte bağışıklığı cok dusuk olunca surekli hasta oluyor genel tup bebeklerde oyle oluyor hasssas oluyorlarmıs .zorlu surec ...beklemeden yapmıstık cok sukur Rabbım nasıp ettı.ikinci evlat ıcın akısa bırakmak ıstıyorum bı sure cunku tup bebekten sonra normal hamıle kalan cok var cevremdeInşallah normal yolla olur, sizin dondurulmuş var mı ? Sorun neydi tam olarak. Bizim 3 dondurulmuş var, erkek infertilitesi
Inşallah olur, Sperm sayınız kaç ?yok canım dondurulmuş varıkosel di.bilmiyorum işte bağışıklığı cok dusuk olunca surekli hasta oluyor genel tup bebeklerde oyle oluyor hasssas oluyorlarmıs .zorlu surec ...beklemeden yapmıstık cok sukur Rabbım nasıp ettı.ikinci evlat ıcın akısa bırakmak ıstıyorum bı sure cunku tup bebekten sonra normal hamıle kalan cok var cevremde
HIC BAKTIRMADIK CNM ama oncekinde az degıldı ama varıkosel var demıstı drInşallah olur, Sperm sayınız kaç ?
Cantanim sanirim iyisiniz....benim oglanda haylaz poposu yeri hic görmüyor bende istiyorum 2.yi allah nasip eder insallah cümlemizeAllah kolaylik versin. Bende taşındım gurbet ellere. Bende ikinci düşünüyorum da oğlan çok haylaz seneye inşallah.
Sen ne zman düşünüyorsun :)
Cantanim sanirim iyisiniz....benim oglanda haylaz poposu yeri hic görmüyor bende istiyorum 2.yi allah nasip eder insallah cümlemize
Iyiyiz canım ben şehir değiştirdim. Alışmaya çalışıyorum. Ikinci çocuk için bakalım seneye düşünüyorum. Oğlan biraz daha büyümüş olur. :)Bende tasindim mahele degisikligi oldu ama eve interneti baglatamiyoruz alt yapi yokmuş...pek giremiyorum forma kizlar sanirim herkes iyi
Amin canım amin :)amin canım inşallah çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah :):):)
Slm canım, Merhaba :)Selamlar,minikler büyüyor
Benimki kiz cnm,16 martSlm canım, Merhaba :)
Minik bi erkek mi yoksa kız mı ?
Benim ki erkek, haziranda 3 yaşına girecek ve daha tuvaleti ogrenemedik. Sizde durumlar nasıl ?
Ay farkı ile büyük :) doğal yoldan mı oldu kızınız, yoksa tüp bebek mi ?Benimki kiz cnm,16 mart
Doğal yol cnm,masallah kuzularaAy farkı ile büyük :) doğal yoldan mı oldu kızınız, yoksa tüp bebek mi ?
Benimki tüp bebek :)
Maşallah, sağlıkla büyüsün :)Doğal yol cnm,masallah kuzulara
Amin cnmMaşallah, sağlıkla büyüsün :)
amin canım inşallah çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah :):):)
Yok tüp bebek ile olmuş canım :)İkinci normal yolla mı oldu
Yok tüp bebek ile olmuş canım :)