2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Allah kolaylik versin. Bende taşındım gurbet ellere. Bende ikinci düşünüyorum da oğlan çok haylaz seneye inşallah.
Sen ne zman düşünüyorsun :)
SANADA CNM RABBİM hakkınızda hayırlısını versın. benımde oglan baya afacan erkek cocukların geneli oyle ben bazen bu yaz bazen gelecek yıl olsun dıyırum aslında yıne tup bebek surecı rabbım dusurmesın ama yoklugunuda göstermesın normal yolla olsa keskee..yanı bakalım olursa ınşallah

Inşallah normal yolla olur, sizin dondurulmuş var mı ? Sorun neydi tam olarak. Bizim 3 dondurulmuş var, erkek infertilitesi

Inşallah normal yolla olur, sizin dondurulmuş var mı ? Sorun neydi tam olarak. Bizim 3 dondurulmuş var, erkek infertilitesi
yok canım dondurulmuş varıkosel di.bilmiyorum işte bağışıklığı cok dusuk olunca surekli hasta oluyor genel tup bebeklerde oyle oluyor hasssas oluyorlarmıs .zorlu surec ...beklemeden yapmıstık cok sukur Rabbım nasıp ettı.ikinci evlat ıcın akısa bırakmak ıstıyorum bı sure cunku tup bebekten sonra normal hamıle kalan cok var cevremde

Inşallah olur, Sperm sayınız kaç ?

Cantanim sanirim iyisiniz....benim oglanda haylaz poposu yeri hic görmüyor bende istiyorum 2.yi allah nasip eder insallah cümlemize
Bende tasindim mahele degisikligi oldu ama eve interneti baglatamiyoruz alt yapi yokmuş...pek giremiyorum forma kizlar sanirim herkes iyi
Iyiyiz canım ben şehir değiştirdim. Alışmaya çalışıyorum. Ikinci çocuk için bakalım seneye düşünüyorum. Oğlan biraz daha büyümüş olur. :)
amin canım inşallah çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah :):):)
Amin canım amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…