Hamilelik belirtisi mitek belirtim koku hassasiyeti başka hiç belirti yok
Kokuyu da şöyle anlatıyım eşim çamaşır aşmıştı kurutmalığa. Ben işten geldim odaya girince farkettim
Normalde eşim o kadar deterjan asla kullanmaz beni bile uyarır
Dedim ki o ne öyle aşırı bi koku gelio çamaşırlardan dün işte ...
Yooo dedi
Gel Allah aşkına kokla dedim .
İçeri geçtik zarla zorla koku aldı ben buram buram alıodum
İkincisi de hani tuvalete koku takıpsun yaa güzel köpüklü oluyo
Geçen ay kullandığımızda hiç rahatsızlık hissetmemiştim ama şimdi çok rahatsız oluyorum şifonu çektiğinde ...
Eşime dedim yoo dio
Bu belirti ilk kez bu ay oldu ama nerdeeee
Yoo sonuçta burda anneler varHamilelik belirtisi miyanlış yere yazdın canım galiba
Anladım, evet hamileler kokulara karşı daha hassas oluyorlar :)Yoo sonuçta burda anneler var
Yani buradaki kişiler de hamile olmuş bilirler die danışmak istedim bu belirti hemen ortaya çıkarmı ki ilk haftalardaAnladım, evet hamileler kokulara karşı daha hassas oluyorlar :)
Bizde daha alışamadık. Bu yaz öğretmeyi düşünüyorum :)
Yani buradaki kişiler de hamile olmuş bilirler die danışmak istedim bu belirti hemen ortaya çıkarmı ki ilk haftalarda
Darısı başımıza inşallahOlabilir canım. Ben tüp bebekle hamile kaldım. Hani o 12 gün bekleme süresinde midem bulanıyor. Canım hiçbirşeye yemek istemiyordu. Hatta bi akşam tulumba çekti canımHamileymişim onanmış. Bütün hamileliğim boyunca da mide bulantısı oldu.
Evet, bende öğretmek istiyorum. Havalar bi ısınsın bakalım :)Ben bu sefer inat ettim başaracağız :) 4-5 gündür ugrasıyorum. Biraz olacak gibi bu sefer bakalım. Artık çok pişik oluyor ya büyüdüğü için.
Darısı başımıza inşallah
Evet, bende öğretmek istiyorum. Havalar bi ısınsın bakalım :)
Sağol o gelmese bariiii kan yani :))Amin inşallah. Sonucunu mutlaka yaz merak ederim ben
Sağol o gelmese bariiii kan yani :))
As. Canım nasılsınkızlarr selammmm
CANIM BENIM BUGUN BU FORMU BULMAK İÇİN BAYA ARADIM DIGER İSMİ DE BEN GİRİŞ YAPTIM:) HERSEYİ UNUTUNCA:)As. Canım nasılsın
Evet oluyor öyle malesef. Ee neler yapıyorsun :)CANIM BENIM BUGUN BU FORMU BULMAK İÇİN BAYA ARADIM DIGER İSMİ DE BEN GİRİŞ YAPTIM:) HERSEYİ UNUTUNCA:)
Allah kolaylik versin. Bende taşındım gurbet ellere. Bende ikinci düşünüyorum da oğlan çok haylaz seneye inşallah.OGLANI BUYUTMEYE DEVAM ANAOKULUNA GİDİYOR BEN İŞİME DONDUM .COK ZOR İŞ EV HEP HASTA KUZUM .BUNA RAĞMEN IKINCI BEBEK DUSUNCESİİ:))) SEN NASILSIN