Amin canım, ben bu ağustos eylül gibi düşünüyorum kısmetSevindim onun adına.. İnşallah Allahım bizede nasip eder.
Amin canım, ben bu ağustos eylül gibi düşünüyorum kısmetbi yandan korkuyorum iki çocuk düşüncesi ama napim olursa 2 si bir buyur diyorum
Evet bende öyle istiyorum, bakalım kısmet. Rabbim hayırlısını versin. Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah :)AA aynı düşünüyoruz. Bende Eylül ekim gibi istiyorum Allah nasip ederse tutarsa doğumum aynı yaza denk gelsin istiyorum
Evet bende öyle istiyorum, bakalım kısmet. Rabbim hayırlısını versin. Rabbim Her isteyene nasip etsin inşallah :)
Merhaba canım, biz iyiyiz. Bugün Babamız evde biraz gezmeye gideceğiz. :)merhaba kızlar nasılsınız
İYİ GEZMELER CNM :*Merhaba canım, biz iyiyiz. Bugün Babamız evde biraz gezmeye gideceğiz. :)
İkinci normal yolla mı oldu
Sevindim onun adına.. İnşallah Allahım bizede nasip eder.
Teşekkürler :) ayakkabı aldık ayaklar malum büyüyorİYİ GEZMELER CNM :*
Selam kızlar
Uzun zaman oldu, neler yapıyorsunuz. Bebisler napıyor, artık büyüdüler.
Maşallah ona :) benim ki daha kendi cisim geldi demiyor ama tuvalete getiriyorum, zamanla öğrenir inşallah. Dondurulmuş için çok sevindim canım, inşallah tutar :) bende istiyorum bakalım ama ne zaman tam emin olamıyorum. :)Selam canım.Benim oğlum maşallah bayan büyüdü artık.Konuşuyor net olarak. Cisini haber veriyor .Tam bi beyefendi oldu. Bazen küçüldüğünü özler oldum şimdiden.. Yanlız çok fena kendinden büyükleri bile korkutuyor. Senin oğlun nasıl . Siz neler yapıyorsunuz. Hangi bu arada eylül de bir tane dondurulmuş vardı onu alacağım o yönden çok heyecanlıyım . Hakkımızda hayırlısı İNSALLAH
Maşallah ona :) benim ki daha kendi cisim geldi demiyor ama tuvalete getiriyorum, zamanla öğrenir inşallah. Dondurulmuş için çok sevindim canım, inşallah tutar :) bende istiyorum bakalım ama ne zaman tam emin olamıyorum. :)
Evet pahalı malesef ama bu mutluluğa değer napalım, inşallah Rabbim nasip ederInşallah öğrenir senin bebisde. Dondurulmuş 1 tane benim inşallah tutar çok istiyorum tekrar o duyguları yaşamak . Tutmazsa bir daha denemeye maddi imkanlar yetmez.
Evet pahalı malesef ama bu mutluluğa değer napalım, inşallah Rabbim nasip eder
Aynen, kimseler ugramiyor artıkBen bakıyorum yazan yok bende yazmıyorum bebisleri bizi baya ugrastiriyor heralde