2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Bizde iyiz canım yaramazlık dışında sorun yok

Çok sevindim canım ya Inşallah Allahım kucağına almayı nasip eder .
Peki sizin sorun neydi

Çok sevindim canım ya Inşallah Allahım kucağına almayı nasip eder .
Peki sizin sorun neydi
Malesef olmadi hipotiroidim cok yuksek oldugu icin 7. Haftada dusuk yaptim keseyi gordum ama gelismemisti bos gebelik dedi dr. simdi tiroid ilacimi hic aksatmadan iciyorum herseyin hayirlisi diyorum rabbim kizima saglikli omur versin rabbim isterse yine olur insaallah. Bu arada benim sorunum esimin sperm yetmezligi ve bendeki tiroiddi

Çok üzüldüm canım, vardır Rabbimin bir bildiği. Allah kızına sağlık sıhhat uzun ömür versin. Yine olur inşallah :) sıkma canını

Senin adına üzüldüm canım . Ama olsun sonuçta bur evladın var öyle düşün bu duygu hiç bilmeyenler var sağlık olsun canim bunda vardır bir hayır

Çok üzüldüm canım, vardır Rabbimin bir bildiği. Allah kızına sağlık sıhhat uzun ömür versin. Yine olur inşallah :) sıkma canını
Amin canim cumlemizin evladini korusun rabbim. Insaallah zaten cok fazla uzmedim kendimi vardir rabbimin bir bildigi.Bunu da gorecegim varmis demekki

Senin adına üzüldüm canım . Ama olsun sonuçta bur evladın var öyle düşün bu duygu hiç bilmeyenler var sağlık olsun canim bunda vardır bir hayır
Kesinlikle haklisin canim bunu en iyi bilenlerdenim. Zamani degilmis rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin

Kızlaaaar nasılsınız uzun zamandır uğramaz oldum buraya. bakıyorum sadece ben değilim uğramayan
Bebisleriniz nasıl büyüdüler artık gerçi ,zaman ne çabuk geçiyor yaa
Ben aslında size bişey danışıcam. Hamile kaldığımda memeden kesmiştim o kolay oldu. 2 ay kadar önce de emziği bıraktırdım o da kolay oldu. En zoru da tuvalete alıştırmakmış,orda takıldım. Ne yaptıysam olmuyor. Kışın zor olur diye yazdan alıştırmak istedim ama bizim kız tuvaletten korkuyor bezini bile açtırmıyor. Birkaç kere bezsiz bıraktım o da zorla, tuvalete götürüyorum ama ağlıyor girmiyor bile. Ne yapacağımı şaşırdım herşeyi söylüyor bunu da söyleyebilir ama tuvalet korkusunu yenemedik bir türlü. Belki siz alıştırmışsınızdır bana da bi fikir verin yaa

Malesef bende alıstıramadim, cis yapıyor fakat kakaya gelince yok. Tuvaleti geldiği zaman söylemiyor, olduğu yere yapıyor. Klozet için aparat aldım ona oturmuyor, lazımliķ istemiyor. Yani fazla üstüne gitmedim. Zamanı gelmemiş demek ki daha kendini hazır hissetmiyor :) dün ilk defa denize girdi baya hoşuna gitti çıkmak istemedi, evde havuzu var her gün girip çıkıyor

slmlar hnmlar 2015 ocak ayı annesiyim haziran 9 da kızımı bezden ayırdım çünkü kışın zor olucaktı ee bide şurda sayılı günlerim kaldı doğum yapıcam bi erkek kardeşi olucak malum 2 bebek bezi zor olucaktı ilk iki gün zorluk çektik sonra sağoşsun beni hiç yormadı n lazımlık kullandım nede klozett kakayı iki gün yapmadı ilkinde kaçırdı sonrada anladı şimdi anne pişpiş diyo koşup terlikleri giyiyor bence gecede baglanmamalı bırakın kaçıroyorsada altına gece yatmadan önce bi wc ye tutun olsada olmasada alışıyoo lazımlıkta saçama gittiğiniz yere götürmek v.s olmadıgı yerde inatlık yapar kendi haline bırakın bencee

Slm canım
Tuvalet konusunda haklısın suan bile inat yapıyor benim ki. Eğil diyorum ayakta duruyor. 2 kez halıya isedi. Yikadim napim

Slm kızlar bende mayıs annesiyim 1.bucuk yaşında öğrendi çok şükür.. 1 ay uğraştım ama asa indim bağladım anneme ablama gitim bezledim evde açtım ama sürekli 1 ay boyunca cıs kaka yaptı altına sabır dedim birgün arkadaşa gitim ve bana nasıl cıs öğrensin kafası karıyor bebenin dedi gece gündüz aç ve her gitin yerde altı açık durucak dedi ve 1 hafta içinde olayı çözdüm ve cisi kakayi söylüyor şuan 2 yaşını geçtik ve çok rahatız o yönden...bide evdekiler sürekli cisim geldi tuvalete gidiyorum anne derse kullagi aşina oluyormus tuvaletin ne ise yaradığını anlarmış oylelikle....sabir edin pes etmeyin 3 ay sonra 5 ay sonra aynı şeyleri tekrar yaşamayın pes etmeyin sonunda söylüyorlar önce anne hazır olucak öğretmeye sonra çocuğu hazırlayacak anne

Merhaba kızlar nasılsınız... çocuklar oldu büyüdü de uğraşıyoruz ne guzel haziran 2015 doğumlu kızım bu topikten Çok şükür büyüyor.. . Tuvalet konusunu baya çözdük biz ama emzik var sırada o zorlayacak gibi umarım hepiniz ve bebeklerinz iyidir ... Allah'a emanet olun ❤

Merhaba canım, biz kendi adımıza iyiyiz, siz nasılsınız ?
Tuvalet eğitimi biraz zor bir süreç. Inşallah zamanla ogrenecekler. Eski Günler aklıma geliyor bazen. Tüp bebek zamanları, topik. Hamilelik, 9 ay sabırlı ve zorlu bir süreç. Sonunda ise tarifi olmayan bir mutluluk.

Rabbim Her isteyene sağlıklı evlatlar nasip etsin :)

Merhaba kızlar,
Bizde kocaman olduk çok şükür. Artık birey olduğunu iyğce hissettiriyor bize.
Biz tuvalet eğitiminde şöyle bir sorunla karşılaştık; tuvaleti geldiğinde söylüyor ancak ne aldığım çeşit çeşit lazımlığa nede klozete yapmak istemiyor. Bizde bir süre daha ara verdik eğitime beze devam.
Yaz dönemi parklarda bahçelerde geçti ancak kış için duşarısı kısıtlı olduğu için hafta 2 yada üç gün 3-4 saat anaokuluna götürmeyi düşündüm. Hem eğlenir hemde yaşıtlarıyla kaliteli zaman geçirir diye düşğndüm. Bir okul içime çok sindi 3 yaş grubuna katılscak oğlum eğer uyum sağlarsa bu sene öyle devam edecekki ilk götürdüğüm gün okuldan zor çıkardım seneye aynı okulda hergün yarım gün gider bir sonraki senede tüm gün diye düşündüm. Bakalım işte deneyip göreceğiz...
Bu arada bizde artık kardeş düşünüyoruz, dondurulmuşlarımız var. Tabi ben ikinci çocuğa cesaret edemiyorum ama aralarında çok yaş farkı olsunda istemiyorum.
Bizdede haberler böyle

Bende kreş gibi düşünüyordum, günde 2 ,3 saat. Fakat daha kendini tam ifade edemiyor, esimde olmaz diyor. Kısmetse seneye düşünüyoruz.

Bizimde 3 dondurulmuş var, 2019 da düşünüyoruz :)

Hepimiz için hayırlısı olsun

Okula bıraktığım günler okuldan ayrılabileceğimi hiç sanmıyorum içinde olmasam bile çevresinde volta atarım aslında 0-3 yaş kreş, 3-6 yaş anaokulu oluyormuş ama ben ortam değiştirsin istemedim o sebeple anaokulu tercih ettim. Tabi bakalım görüşmeye gittiğimiz gün okuldan zor çıkardım ama haftanın iki üç günü götürdüğümde ne hissedecek; sevecek öi sıkılacak mı? Tamamen onun ruh hali belirleyecek bizim okul işini. Aminn... hep hayırlısı olsu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…