2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Geçmiş olsun canım. Bir sorun olmadığına sevindim. Bende bugün gittim. Ultrason çekildi boynundan. Lenf beziymis. Kontrol altında olması gerekiyormus. Enfeksiyon sonucu oluşmuş. Soğuk algınlığı olduğu dönemlerde belirginlesirmis. Alerjiye duyarlı bir tipi var dedi doktor. Sarı olduğu için cildi bünyesi çok hassas. Kaka yapsın hemen anında pişik oluyor. Hemen grip, öksürük hapsirik. Bizde de durum bu

Size de geçmiş olsun canım benim tek sağlık olsun da gerisi geliyor sizin tayin iside kaldı demi bari kaynananla anlasabiliyor musun

Evet kaldı :) anlasiyoruz çok şükür,sen napyon ? Eşinle aran nasıl gidiyor ?[/QUO

Çok şükür iyi canım eşim ise başladı hem hayvancılığa devam ediyoruz hemde çalışıyor sürekli yan yana olunca tartışma çok oluyordu böyle daha iyi oldu zaten günlerim nasıl geçiyor anlamıyorum köyde is bitmek bilmiyor birden üstüne çocuk çok yoruluyorum

Merhaba canlar. uzun zamandır giremiyordum. yazdıklarınızı okudum. oğluşlara çok geçmiş olsun. allah şifa versin cümlemizin evlatlarına. benim oğlumda grip şuan. ilk kez böyle öksürüklü hapşurmalı ağır grip oldu. burnu sürekli akıyor. ateşi 37.5 ile 37 arasında. hiç kucağımdan inmiyor neredeyse çok huzursuz ağlıyor mızmızlanıyor. doktorada gitmedik bünyesi alışsın diye. benim oğluşta ufak biliyorsunuz. boyu 78 cm 9 kilo ya var ya yok. bizimde haftaya kontrolümüz ve aşımız var. allahım sağlık sıhhat versin yavrularımıza.

Merhaba canlar. uzun zamandır giremiyordum. yazdıklarınızı okudum. oğluşlara çok geçmiş olsun. allah şifa versin cümlemizin evlatlarına. benim oğlumda grip şuan. ilk kez böyle öksürüklü hapşurmalı ağır grip oldu. burnu sürekli akıyor. ateşi 37.5 ile 37 arasında. hiç kucağımdan inmiyor neredeyse çok huzursuz ağlıyor mızmızlanıyor. doktorada gitmedik bünyesi alışsın diye. benim oğluşta ufak biliyorsunuz. boyu 78 cm 9 kilo ya var ya yok. bizimde haftaya kontrolümüz ve aşımız var. allahım sağlık sıhhat versin yavrularımıza.
Merhaba canım geçmiş olsun. Biz aşıyı yarın oluyoruz, aslında geçen hafta olacaktı, fakat hasta olduğu için ertelendi. :)

Slm kızlar umarım herkes iyidir..benim oğlan çok şükür ıyi ve 2.yasina girecek mayısta..ben taşındım ve internet imiz yoktu bayadır cebten takip ediyorum.. anahat yokmuş bağlayamadık eve net...tabi biraz buraya zaman ayırmak zor çocuklardan ama sizi unutmadım hep aklimdasiniz opuyorum sizi ve bebisleri

Slm kızlar umarım herkes iyidir..benim oğlan çok şükür ıyi ve 2.yasina girecek mayısta..ben taşındım ve internet imiz yoktu bayadır cebten takip ediyorum.. anahat yokmuş bağlayamadık eve net...tabi biraz buraya zaman ayırmak zor çocuklardan ama sizi unutmadım hep aklimdasiniz opuyorum sizi ve bebisleri
Maşallah oğluna canım benim benim oğlundan temmuz doğumlu büyüdüler sopalar benim ku çok yaramaz oldu su aralarını olmanıza da sevindim

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz kimseden ses çıkmıyor bebisler neler yapıyor sizleri çok özledim
Slm canım
Evet bende buralardayım ama kimse den ses çıkmıyor diye yazmiyordum.

Biz de geçen hafta diş hastası olduk,serum falan derken 4 günde atesimiz düştü. Şuanda iyiyiz, yaramazlıkda bır numarayiz. Eline geçeni mutfak çöpüne atıyor, masalara çıkıyor, tv ünitesine çıkıyor tv ye vuruyor, çiçekleri yoluyor, dışarı çıkınca eve girmiyor. Yemek yemiyor adamı hasta ediyor:olamaz:
Sen nasılsın paşa nasıl ?:KK54:

Slm canım iyi olmanıza sevindim. Rabbim Her daim iyi etsin. Bizde 2 yaşına haziran 3 de girecez :)

Herkeze selamlarrr:halay:buraya girmeyeleli uzuuuun zaman oldu ozlemisim:KK68::KK68:bir dee kizlar size bomba haberim de var :KK22: hamileyiiiiim :anneadayı: :anneadayı: beklemiyordum tedavisiz olmaz diyordum ama oluyormus demek :KK51:pazartesi dr randevum var heyecanli bekleyis basladi :KK200: kizimin da haziranda 2 yasi dolacak bugun memeden kestim insallah kolay atlatir yavrum hayirlisiyla bizde durum boyle

Herkeze selamlarrr:halay:buraya girmeyeleli uzuuuun zaman oldu ozlemisim:KK68::KK68:bir dee kizlar size bomba haberim de var :KK22: hamileyiiiiim :anneadayı: :anneadayı: beklemiyordum tedavisiz olmaz diyordum ama oluyormus demek :KK51:pazartesi dr randevum var heyecanli bekleyis basladi :KK200: kizimin da haziranda 2 yasi dolacak bugun memeden kestim insallah kolay atlatir yavrum hayirlisiyla bizde durum boyle
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:neeeeee tam bomba haber canım benim çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :anneadayı::emir_bebek::nazar: Allah isterse olur , o ol desin yeterki. :KK15: maşallah size:nazar: darısı her isteyenin başına olsun:halay::halay::halay::halay:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:neeeeee tam bomba haber canım benim çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. :anneadayı::emir_bebek::nazar: Allah isterse olur , o ol desin yeterki. :KK15: maşallah size:nazar: darısı her isteyenin başına olsun:halay::halay::halay::halay:
Amiiiin canim. Valla bende sok oldum hic mi hic beklemiyordum ama istiyorduk esimle :KK68:hayirlisi bakalim

X