2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Sağol canım amin. Hepimiz görelim murvetlerini inşallah. Sanki benim oglanin huyu değişti cuk gidince şimdi biraz daha iyi hala yara ve bardak koyuyoruz yarın bir hafta oluyor. Banyo yaptircazama Allah nasip ederde bir oglum olursa sen gbi ilk doğduğunda yaptircam. Büyüyünce zor oluyor. Ne eli duruyor ne ayağı.

Ayyy ilahi sen :))) nasıl huyu değişti cuk gidince. Gerçekten eller ayaklar hiç durmuyor. Alt değiştirmek olay her seferinde. Elini atıyor, kaçıyor valla binbir numarayla zor değiştiriyorum. Valla iyiki sünneti yaptırmışım. Yoksa gerçekten zorlanırdım. Zaten bana aşırı düşkün. Hepten yapışırdı nazıyla. Ya bizim oğlan çocuk arabasına binmiyor. Görünce ağlıyor. Bi dışarı çıkıp rahatça gezemiyoruz. Sizde nasıl durumlar. Ne yapsamda alıştırsam akıl verin bana

Demek ki iyi huyu cukun ucundaymis diyorum şaka bi yana hareketleri kısıtlandı ondan huysuzluk yapıyor. Yürüteç yasak dönmek yasak kucak yasak ee çocuk bunaldı neyseki iyileşti. Yerde dönmesine, kucağa musade var ama yürüteç hala yasak size gelince benim oğlan seviyor arabayi. Nasil bir çözüm bulursun bilemedimbizim de sünnet mevludumuz var pazar günü. Sekerlerimiz de yapıldı hepsi çok şeker

Merhaba canım iyiyiz çok şükür. Gerçi bu aralar gece uykularımız yine kısaldı, iştahsızlık var. Çok az yiyor yada yemiyor. 7. dişimiz çıkmış. Ondanmı desem, diğerlerinde böyle olmadı. Siz nasılsınız? Pipi iyileştimi :) mevlüt nasıl geçti?

Allah iyilik versin canım inşallah en kisa surede huysuzlugu geçer. Pipimiz iyileşti. Mevlüt de güzel geçti. Demiştim ya sünnet olunca bişey oldu diye meğer dış cikartiyor mus, ondan böyleymis. Bizim de 8. Incı dış çıktı. Fakat eline bi ekmek versen yemez

Ben düşünmüyorum. Ne kadar ek gıda yesekte emmemizden hiçbirsey eksilmedi bizim. Yemek neysede emzirirken susuzluğa dayananam.. İnşallah en kısa zamanda kaza ederim
Ben tutucagim inşallah canım :)

Ben de tutmayı düşünüyorum tek sıkıntım oğlum yemiyor çok memeci diş de çıkarıyor su aralar birde geçen senenin borçları duruyor

İyiyiz canım mama yediriyorum sen nasılsın bebis nasıl. Oruç tutuyor musun?

Ocak ayında kayinpederim vefat etmişti gorumcem dul du tekrar evlendi bu durumda kaynanam yanlız kaldı köyde oturuyorlardı Eşim de işi bıraktı köyde kalıyoruz sözde hergün eve gidip gelecektik ama kendi gidiyor beni götürmüyor sürekli koydeyiz çok bunaldim elimden geleni yapıyorum inek sagiyorum tereyağı peynirde yapmayı da öğrendim ama esim benle hiç ilgilenmiyor sürekli bir bahane uyduruyor çok uzaklaştı benden

Anladım canım. Eşinle konuşmayı denesen. Kayınvaliden size gelse olmuyor mu ? Ahh canım yaa bende tayinciyim. Aile sorunları bizde de var yok değil. Eşine anlat durumunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…