2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Hayırdır ne için gidiyorsunuz canım inşallah kötü bisey yokturdur bende cuma günü goturcem bebişimi idrarindan kirmizi
Lekeler geliyor da bakalım ne çıkacak
Midesi için gittik, geldik. Doktor 1 vitamin 2 ilaç verdi. Yediğini bazen kusuyordu. 40 günlük den beri şikayetciyim. Bugün de hastanede üstüme kustu. öyle işte. Sizede geçmiş olsun canım

Sağol canım belki diş çıkartır, çocukların bi günü bir gününü tutmuyor. Ufaklık yürüyor mu

Evet 2 ayda 4 dis çıkardı olabilir yok henüz yürümüyor anca emekliyor 3 haftadır yerinde durmuyor ama heran yürüye bilir senin ki yürüyor mu benimki bu ayın 13 ünde yaşına girecek

Evet 2 ayda 4 dis çıkardı olabilir yok henüz yürümüyor anca emekliyor 3 haftadır yerinde durmuyor ama heran yürüye bilir senin ki yürüyor mu benimki bu ayın 13 ünde yaşına girecek
Benim ki yarın 13 aylık olacak. Kendi yuruyemiyor, elinden tutarsa gidiyor. Kendi 3 4 adım gidip düşüyor. Koltuk kenarında gidiyor. Benim oğlan hiç emeklemedi. :)

Benim ki yarın 13 aylık olacak. Kendi yuruyemiyor, elinden tutarsa gidiyor. Kendi 3 4 adım gidip düşüyor. Koltuk kenarında gidiyor. Benim oğlan hiç emeklemedi. :)

Ben emeklemesini çok istiyordum sonunda emekledi nereye gidersem peşimde seninki büyükmüş benimkinden az bir zaman sonra sende kosarsin peşinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…