Bende iyiyim :) hastaneye gitcez bugün
Bende iyiyim :) hastaneye gitcez bugün
Midesi için gittik, geldik. Doktor 1 vitamin 2 ilaç verdi. Yediğini bazen kusuyordu. 40 günlük den beri şikayetciyim. Bugün de hastanede üstüme kustu.Hayırdır ne için gidiyorsunuz canım inşallah kötü bisey yokturdur bende cuma günü goturcem bebişimi idrarindan kirmizi
Lekeler geliyor da bakalım ne çıkacak
efendim cancağızımmmmm :):):)canımmmmmm
Midesi için gittik, geldik. Doktor 1 vitamin 2 ilaç verdi. Yediğini bazen kusuyordu. 40 günlük den beri şikayetciyim. Bugün de hastanede üstüme kustu.öyle işte. Sizede geçmiş olsun canım
Reflü var canım. Artık alışkanlık haline gelmiş dedi doktor. Bizi parmağında böyle oynatiyorGeçmiş olsun sebebi neymiş
Reflü var canım. Artık alışkanlık haline gelmiş dedi doktor. Bizi parmağında böyle oynatiyor
Sağol canım belki diş çıkartır, çocukların bi günü bir gününü tutmuyor. Ufaklık yürüyor muInşallah çabucak Allahım sifasini verir benim sipada yemek yemiyor çok zor ya
Sağol canım belki diş çıkartır, çocukların bi günü bir gününü tutmuyor. Ufaklık yürüyor mu
Benim ki yarın 13 aylık olacak. Kendi yuruyemiyor, elinden tutarsa gidiyor. Kendi 3 4 adım gidip düşüyor. Koltuk kenarında gidiyor. Benim oğlan hiç emeklemedi. :)Evet 2 ayda 4 dis çıkardı olabilir yok henüz yürümüyor anca emekliyor 3 haftadır yerinde durmuyor ama heran yürüye bilir senin ki yürüyor mu benimki bu ayın 13 ünde yaşına girecek
Benim ki yarın 13 aylık olacak. Kendi yuruyemiyor, elinden tutarsa gidiyor. Kendi 3 4 adım gidip düşüyor. Koltuk kenarında gidiyor. Benim oğlan hiç emeklemedi. :)
O zaman işimiz daha Zor olacak :) eşinle aran nasıl oldu.Ben emeklemesini çok istiyordum sonunda emekledi nereye gidersem peşimde seninki büyükmüş benimkinden az bir zaman sonra sende kosarsin peşinden
O zaman işimiz daha Zor olacak :) eşinle aran nasıl oldu.
O zaman işimiz daha Zor olacak :) eşinle aran nasıl oldu.
Allah yardımcın olsun canımIdare eder senle konuştuktan bir kaç gün sonra kavga ettik yine annemleri aradı annemler geldi ama gidemedim
Zaten bu adamları anlamak zor ya. Bende ailesel sıkıntılar yaşıyorum. Allahtan ki eşimle aram iyi . Bizimde aileler sorunlu mübarek :)Sıkıntılı zamanlar geçirdim senin anlayacagin ama su anda büyük sorunum yok idare ediyoruz
Allah yardımcın olsun canım
Hangimiz günlük gulustanlik yaşıyor ki herkesin evinde içinde sorunlar var. Rabbim aşılmayacak dert vermesinAmin saol Allahım kimseyi zorda koymasın