2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Anne sütü alan bebeklerde kaka sulu oluyor canım benim oğlan da öyleydi hatta bir gün altını değiştirirken bir yaptı Aman Allahım elim kolum yatak hep kaka oldu. Ama son 2 3 haftadır kaka yapımı değişti kabiz oldu. Kabiz oldu halde kakası civik koyu olmuyo. Endişelenme ama için rahat edecekse bir doktora gidin

Tam tarif ettiğin şekilde canım altını açtığimda elim kolum kaka oldu fışkırdı resmen normmal demekki sagol:)

Ohhh rahatladım valla:))) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı yanağında ve çenesinde napsamki?
Aynen canım bizimkide öyle. Resmen fışkırtıyor, kaç kere elim kolum battı benimde. Normal yani :)) o sivilce gibiler için gül suyu ile sil canı sık sık. Sıcaktan oluyor onlarda. Dün C A N O ' da söylemiştim. Bu arada C A N O çok güzel tarif etmiş su tabancası diye :)))

Banada bi akıl verin. Ben bu çocuğu kucağımdan nasıl indircem ( bunu bile yarken omzumda yatıyor uyuyor. Bir yandanda evi turluyoruz ((

Banada bi akıl verin. Ben bu çocuğu kucağımdan nasıl indircem ( bunu bile yarken omzumda yatıyor uyuyor. Bir yandanda evi turluyoruz ((
Aaaa bak sen yaramaza benim ki uslanmaya başladı az önce balkonda kahvaltı yaptık ana kucağında kavak ağacının sallanan yapraklarını izleye izleye uyudu :) sende balkona falan mı çıkarıp uyutsan. Yada ağrısı vardır belki şekerli ılık su içirsen ağrısı geçerdi

Ohhh rahatladım valla:))) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı yanağında ve çenesinde napsamki?
Benim öyle balkonum yok canım. Bizim balkona 2 kişi zor sığar maşallah senin oğlana. Darısı bize inşallah. Seneye kocaman bir terasımız olacak. Bu yıl kapı açtıtamadık maddi durumlardam malesef.

Benim öyle balkonum yok canım. Bizim balkona 2 kişi zor sığar maşallah senin oğlana. Darısı bize inşallah. Seneye kocaman bir terasımız olacak. Bu yıl kapı açtıtamadık maddi durumlardam malesef.
Inşallah düzelir canım sıkma canını. Seninkide kucağa alışmış yapacak bişey yok büyüyene kadar dayancaz mecbur seneye trasinizda top oynarsiniz acısını çıkarırsanız ohhh

Burası olmasa napardım:) içim rahatladı valla iyki varsınız:) popolar su tabancasına dönüştü:) gül suyu marketten alsam işe yararmı ki? Gerçek değildirde onlar:/ aslında gül markaları var onların iyidirde nerde bulcam şimdi... Bizde öyleyiz uyanıksak omzunda çanta gibi asılı evi geziyoruz... Bide göğüs kafesim çatlak tam bi işkence bana bugün yine gezme seanslarunız sırasında yoruldum ve onu yataga yüzüstü yatırdım azcık debelensin diye. Bacaklarınıda düzelttim kafasını yana çevirdim... Çocuk sakinlesti 10 dk içinde uyuyakaldı sonra düzelttim:) yine denicem bakalım hoşuna gitti galiba:)

Hergün yıkıyorum... Ama isilik gibi değil yaaa yağ bezeleri olur ya beyaz beyaz... Zor tutuyorum kendimi sıkmanak için marketten alırım bugün gül suyu ama onlarda nasıl acaba gerçek değildir:/

Evet evet bir süre yüz üstü iyi geliyor. Bizimkide seviyor. Birde ayaklarına destek verince başloyor ilerlemeye. Valla bu çalışmalarla bacakları kas yaptı oğlumun. Marketlerdeki de iyidir herhalde. İnşallah ile yarar. Bende sıkmamak için zor tutuyordum kendimi :))ama o yağ bezeleri özellikle burnun üstündekiler 40 ına yakın kendiliğinden geçti.

Çabuk emekler bunlar:) şimdi şnternetten bakıcam gülsuyuna. Daha kaliteli bişey bulup sipariş veriyim diyorum

Merhabaa biz geldik 16 temmuzda 2950gr. Cok sukur iyiyiz amaa geceleri ayaktayiz. Gazda var kipkirmizi oluyoruz. Gece gunduz karisik vee hepsini gectimde keske hamilelikteki gibi bilgilendirmesi olsa 17 ginluk beb3giniz su kadar kilo aldi. Gaz icin soyle boyle yapin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…