Anne sütü alan bebeklerde kaka sulu oluyor canım benim oğlan da öyleydi hatta bir gün altını değiştirirken bir yaptı Aman Allahım elim kolum yatak hep kaka oldu. Ama son 2 3 haftadır kaka yapımı değişti kabiz oldu. Kabiz oldu halde kakası civik koyu olmuyo. Endişelenme ama için rahat edecekse bir doktora gidinGünaydın kızlar... Biz bugün 19 günlük olduk zaman çok çabuk geçiyor... Ama bi sıkıntımız var teyzeleri... 4-5 gündür kaka şeklimiz değişti... Önceden daha kıvamlı bi kala yapıyoduk ama şimdi cok cıvıl sulu yapıyoruz kakamızı... Hatta fışkırır gibi... Kaka yapma sayımız değişmedi, ateş, iştahsızlık, haksizlikte yok ama kakamız niye böyle suluki? İshalmi olduk acaba? Doktora gitsekmi bugün???
Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz bebeğini kucağına alırsınGramla ilgili bişiy demedi 17.9 muş o 18 bekliyormuş böyle olursa 28 . Haftada bni tüp bebegin yapıldığı hastaneye sevk edecekmiş
Tam tarif ettiğin şekilde canım altını açtığimda elim kolum kaka oldu fışkırdı resmen normmal demekki sagol:)Anne sütü alan bebeklerde kaka sulu oluyor canım benim oğlan da öyleydi hatta bir gün altını değiştirirken bir yaptı Aman Allahım elim kolum yatak hep kaka oldu. Ama son 2 3 haftadır kaka yapımı değişti kabiz oldu. Kabiz oldu halde kakası civik koyu olmuyo. Endişelenme ama için rahat edecekse bir doktora gidin
Normal canım su tabancası gibiTam tarif ettiğin şekilde canım altını açtığimda elim kolum kaka oldu fışkırdı resmen normmal demekki sagol:)
Ohhh rahatladım valla:))) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı yanağında ve çenesinde napsamki?Normal canım su tabancası gibi
Aynen canım bizimkide öyle. Resmen fışkırtıyor, kaç kere elim kolum battı benimde. Normal yani :)) o sivilce gibiler için gül suyu ile sil canı sık sık. Sıcaktan oluyor onlarda. DünOhhh rahatladım valla:))) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı yanağında ve çenesinde napsamki?
Benimki de öyle 2 aylık ergenlik sivilcesiOhhh rahatladım valla:))) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı yanağında ve çenesinde napsamki?
Aaaa bak sen yaramaza benim ki uslanmaya başladı az önce balkonda kahvaltı yaptık ana kucağında kavak ağacının sallanan yapraklarını izleye izleye uyudu :) sende balkona falan mı çıkarıp uyutsan. Yada ağrısı vardır belki şekerli ılık su içirsen ağrısı geçerdiBanada bi akıl verin. Ben bu çocuğu kucağımdan nasıl indircem( bunu bile yarken omzumda yatıyor uyuyor. Bir yandanda evi turluyoruz ((
Ohhh rahatladım valla:))) bide yüzünde minik minik sivilceler çıktı yanağında ve çenesinde napsamki?
Benim öyle balkonum yok canım. Bizim balkona 2 kişi zor sığarAaaa bak sen yaramaza benim ki uslanmaya başladı az önce balkonda kahvaltı yaptık ana kucağında kavak ağacının sallanan yapraklarını izleye izleye uyudu :) sende balkona falan mı çıkarıp uyutsan. Yada ağrısı vardır belki şekerli ılık su içirsen ağrısı geçerdi
Inşallah düzelir canım sıkma canını. Seninkide kucağa alışmış yapacak bişey yok büyüyene kadar dayancaz mecburBenim öyle balkonum yok canım. Bizim balkona 2 kişi zor sığarmaşallah senin oğlana. Darısı bize inşallah. Seneye kocaman bir terasımız olacak. Bu yıl kapı açtıtamadık maddi durumlardam malesef.
Burası olmasa napardım:) içim rahatladı valla iyki varsınız:) popolar su tabancasına dönüştü:) gül suyu marketten alsam işe yararmı ki? Gerçek değildirde onlar:/ aslında gül markaları var onların iyidirde nerde bulcam şimdi... Bizde öyleyiz uyanıksak omzunda çanta gibi asılı evi geziyoruz... Bide göğüs kafesim çatlak tam bi işkence banaBenim öyle balkonum yok canım. Bizim balkona 2 kişi zor sığarmaşallah senin oğlana. Darısı bize inşallah. Seneye kocaman bir terasımız olacak. Bu yıl kapı açtıtamadık maddi durumlardam malesef.
Hergün yıkıyorum... Ama isilik gibi değil yaaa yağ bezeleri olur ya beyaz beyaz... Zor tutuyorum kendimi sıkmanak içinBenimki de öyle 2 aylık ergenlik sivilcesiSERENAD_1 arkadaşımız gül suyunun iyi geldigini söylemişti dün sende dene istersen. Ben daha denemedim. Isilik onlar hergün duş aldır canım sıcaktan oluyor
Benim ki de öyle eşime al dedim ama inşallah ise yararHergün yıkıyorum... Ama isilik gibi değil yaaa yağ bezeleri olur ya beyaz beyaz... Zor tutuyorum kendimi sıkmanak içinmarketten alırım bugün gül suyu ama onlarda nasıl acaba gerçek değildir:/
Evet evet bir süre yüz üstü iyi geliyor. Bizimkide seviyor. Birde ayaklarına destek verince başloyor ilerlemeye. Valla bu çalışmalarla bacakları kas yaptı oğlumun. Marketlerdeki de iyidir herhalde. İnşallah ile yarar. Bende sıkmamak için zor tutuyordum kendimi :))ama o yağ bezeleri özellikle burnun üstündekiler 40 ına yakın kendiliğinden geçti.Burası olmasa napardım:) içim rahatladı valla iyki varsınız:) popolar su tabancasına dönüştü:) gül suyu marketten alsam işe yararmı ki? Gerçek değildirde onlar:/ aslında gül markaları var onların iyidirde nerde bulcam şimdi... Bizde öyleyiz uyanıksak omzunda çanta gibi asılı evi geziyoruz... Bide göğüs kafesim çatlak tam bi işkence banabugün yine gezme seanslarunız sırasında yoruldum ve onu yataga yüzüstü yatırdım azcık debelensin diye. Bacaklarınıda düzelttim kafasını yana çevirdim... Çocuk sakinlesti 10 dk içinde uyuyakaldı sonra düzelttim:) yine denicem bakalım hoşuna gitti galiba:)
Slm canım hoş geldinselam kızlar ben de geldimmm bebişlerim 2 bubuk aylık oldular cok sukur
Çabuk emekler bunlar:) şimdi şnternetten bakıcam gülsuyuna. Daha kaliteli bişey bulup sipariş veriyim diyorumEvet evet bir süre yüz üstü iyi geliyor. Bizimkide seviyor. Birde ayaklarına destek verince başloyor ilerlemeye. Valla bu çalışmalarla bacakları kas yaptı oğlumun. Marketlerdeki de iyidir herhalde. İnşallah ile yarar. Bende sıkmamak için zor tutuyordum kendimi :))ama o yağ bezeleri özellikle burnun üstündekiler 40 ına yakın kendiliğinden geçti.
Şifa olur inşallah canım. Sıcaktan oluyor bunlar.Çabuk emekler bunlar:) şimdi şnternetten bakıcam gülsuyuna. Daha kaliteli bişey bulup sipariş veriyim diyorum