2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Slm tğm annelerin bebekleri hayırlı olsun rabbim uzun ömürler versin inş. Bnm bi sorum olucaktı ..
Bugun doktor kontrolüm vardı bn 48 kilo ile hamile kaldım bebegım 3 aylık ve hala kilo almadım bn neler yiyebilirimm siZler hamileliğinizde neler yediniz yazarmısınız
Sen canini sikma o her turlu besleniyor annem 42 ile hamile kalip beni 49 kilo ile dogurmus hatta doguma gittiginde sen gununu bilmiyorsun demisler ve ben 3700 dogmusum. Rahat ol

Merhabaa biz geldik 16 temmuzda 2950gr. Cok sukur iyiyiz amaa geceleri ayaktayiz. Gazda var kipkirmizi oluyoruz. Gece gunduz karisik vee hepsini gectimde keske hamilelikteki gibi bilgilendirmesi olsa 17 ginluk beb3giniz su kadar kilo aldi. Gaz icin soyle boyle yapin gibi
Hoş geldin canım. Gözünüz aydın. 40 dan sonra düzene girer inşallah. Aynı şeyi bende düşünmüştüm. Burada öyle bir uygulama olsa çok güzel olur.

Neyse direkten döndük gönlümü aldı zannediyor bey efendi :KK14: biz hala kaka yapmadık bide grip oldu yaa öksürüyor:KK1: yarın doktora gitcez. 2 aylık bebe 2 kere grip oldu:KK17:
Aman dikkat et canım havalar çok sıcak terliyolar ben her uyandığında önce badisini değiltiriyorum... Benimkide doğduğundan beri hapsuruyor.. Doktor normal demişti ama 22 günlük olduk halamı normal? Günde 2-3 kere hapsuruyor

Aman dikkat et canım havalar çok sıcak terliyolar ben her uyandığında önce badisini değiltiriyorum... Benimkide doğduğundan beri hapsuruyor.. Doktor normal demişti ama 22 günlük olduk halamı normal? Günde 2-3 kere hapsuruyor
O normal canım benimkide öyleydi. Toz tanecikleri burnuna kaçıyor. Ondan hapsiriyor. Benimki doğduğunda hastanede hapsiriyordu. Sordum doktora öyle dedi :)

Daha önce yine yazmıştım buraya 12. Haftada cinsiyet için gittim Cumartesi doktor 20. Dakıka baktı bebek uyuyodu %80 kız %20 erkrk dedi kıza dair de bişiy yoktu ortada Erkeğe dair de ztn 12. Haftada cinsiyet Gelişimi başlıyormuş sizler ne zmn öğrendiniz bna yardımcı olur musunuz

Kızlar merhaba bende ttüp bebekle hamileyim. 30 haftalık şuan. sormak istediğim aranızda hiç normal doğum yapan oldu mu? ben normal düşünüyorum şimdilik inşillah nasip olur. cevap verirseniz sevinirim. hamile olanlara kolay doğumlar, bebeklerine kavuşanlara da mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

Daha önce yine yazmıştım buraya 12. Haftada cinsiyet için gittim Cumartesi doktor 20. Dakıka baktı bebek uyuyodu %80 kız %20 erkrk dedi kıza dair de bişiy yoktu ortada Erkeğe dair de ztn 12. Haftada cinsiyet Gelişimi başlıyormuş sizler ne zmn öğrendiniz bna yardımcı olur musunuz
13. Haftada % 90 erkek dedi ve erkek oldu ama kızda değişir. Bir arkadaşın 24. Haftaya kadar kız dediler erkek çıktı. Biri de dogunca sürpriz oldu:KK70: erkek bekliyorlar kız oldu:KK70:

Kızlar merhaba bende ttüp bebekle hamileyim. 30 haftalık şuan. sormak istediğim aranızda hiç normal doğum yapan oldu mu? ben normal düşünüyorum şimdilik inşillah nasip olur. cevap verirseniz sevinirim. hamile olanlara kolay doğumlar, bebeklerine kavuşanlara da mutlu ve sağlıklı günler dilerim.
Normal doğum yapan arkadaşlar oldu canım Bi sıkıntı yasamadilar.

13. Haftada % 90 erkek dedi ve erkek oldu ama kızda değişir. Bir arkadaşın 24. Haftaya kadar kız dediler erkek çıktı. Biri de dogunca sürpriz oldu:KK70: erkek bekliyorlar kız oldu:KK70:
Elleri Ayakları oluşmuştu herseye tam dı mesela demesi gerekmiyo muydu bu işte cinsel organı diye demedi . Çok gıcık oldum 20. Haftada tekrar gidecem

X