Benim oğlum da sık sık hapşuruyor. Ara ara da öksürüyor. Boğazını, burnunu ve ciğerlerini temizliyor herhalde. Banada hastanede söylemişlerdi. Sizde burun akıntısı veya başka belirti varmıydı grip için?Doktor tavsiye etti canım bunu bulursan daha,iyi olur ama diğerleri de olur dedi. Günde 4 kere 10 ar dakika, kullan dedi.
Burun akıntısı kendiliğinden olmuyor. Tonimer adında tüp var. Icinde deniz suyu var. Onun ucunu kırıp bebeğin kafası yan gelecek şekilde yatiriyorum. Yarı yarıya iki burun deliğine sıkıyorum. Hemen koluma ters çevirip sırtına avuç içim degmeyecek şekilde vuruyorum. Burnunda olan akıntısı temizliyorum. Bunu hastanede öğrettiler. Hasta olsun yada olmasın. Bunu kullanacaksınız dediler. Bir zararı yok aksine bebeğin rahat nefes alıp vermesi için gerekli. Akıntı varsa hapsurunca burnundan belli oluyor canımBenim oğlum da sık sık hapşuruyor. Ara ara da öksürüyor. Boğazını, burnunu ve ciğerlerini temizliyor herhalde. Banada hastanede söylemişlerdi. Sizde burun akıntısı veya başka belirti varmıydı grip için?
Kızlar merhaba bende ttüp bebekle hamileyim. 30 haftalık şuan. sormak istediğim aranızda hiç normal doğum yapan oldu mu? ben normal düşünüyorum şimdilik inşillah nasip olur. cevap verirseniz sevinirim. hamile olanlara kolay doğumlar, bebeklerine kavuşanlara da mutlu ve sağlıklı günler dilerim.
Kızlar benim oglum uyku düzeni gece 12 de bir yatıyor sabah 7 de kalkıyor. Sizde durumlar nasıl bu normal mi. ? Perşembe doktora soracağım
Kızlar benim oglum uyku düzeni gece 12 de bir yatıyor sabah 7 de kalkıyor. Sizde durumlar nasıl bu normal mi. ? Perşembe doktora soracağım
Mis gibi ohh sen 4. Saatte uyandir sut ver bence ama doktor en iyisini bilirKızlar benim oglum uyku düzeni gece 12 de bir yatıyor sabah 7 de kalkıyor. Sizde durumlar nasıl bu normal mi. ? Perşembe doktora soracağım
Saydıkkarının aynısını bizde yasıyoruz 23 günlük olduk 23 gündür böyle:) hastanede bizede aynısını söyledikerBenim oğlum da sık sık hapşuruyor. Ara ara da öksürüyor. Boğazını, burnunu ve ciğerlerini temizliyor herhalde. Banada hastanede söylemişlerdi. Sizde burun akıntısı veya başka belirti varmıydı grip için?
Ilk zamanlar benimde öyleydi son zamanlarda düzenli uyutuyorum. Her gece 23.30 da Odamıza gidiyoruz emziriyorum uyuyor besigine koyuyorum saat 7 ye doğru uyanıyoroh maşallah :) ben ayakda uyuyorum resmen
Kız sen ne ettin fadimeeBugun 20. Gunumuz kaka yapamiyoruz
Saydıkkarının aynısını bizde yasıyoruz 23 günlük olduk 23 gündür böyle:) hastanede bizede aynısını söylediker
Ilk zamanlar benimde öyleydi son zamanlarda düzenli uyutuyorum. Her gece 23.30 da Odamıza gidiyoruz emziriyorum uyuyor besigine koyuyorum saat 7 ye doğru uyanıyor
Kız sen ne ettin fadimeeşaka bi yana canım 20 gün çok yaaa ben 7 gün çok diyordum sen 20 gün diyorsun. Hemen bir doktora gidin. Ilac verir benimkine şurup verdi. Ilk fitil verdi onu kullandım kaka sını yaptı. Ahh yavrum nasıl dayanıyor o kadar gün ..ağrısı olur doktora gidin
Bi doktora sorim ben bunu olmadı saat kurarimo kadar uyuması için henüz çok küçük bence bana doktor en fazla 4 saat demişti açlıktan şeker dusebiliyormus
Bi doktora sorim ben bunu olmadı saat kurarim
Yeni doğduğunda ben 2 saatte bir uyandiriyordum. Şimdi 2 ay bitti 3e girdik bilmiyorum kibenim oğlumda bazen kv gidince orda sıcaktan uyanmıyor ben kendim zorla uyandırıyorum
Merhaba cantanem nasılsın Bahadır buraya giremiyodum benim kızla ilgilenmekten gece 12 de Yatıp sabah 7. De kalkması normal değil şöyle ki acıkıp uyanması Lazım 7 saat acıkmamasıda mümkün değil seninki ne zaman doğmuştuKızlar benim oglum uyku düzeni gece 12 de bir yatıyor sabah 7 de kalkıyor. Sizde durumlar nasıl bu normal mi. ? Perşembe doktora soracağım
Merhaba canım iyiyim şükür oglum biraz rahatsız, sen nasılsın ? 3 haziranda doğdu canımMerhaba cantanem nasılsın Bahadır buraya giremiyodum benim kızla ilgilenmekten gece 12 de Yatıp sabah 7. De kalkması normal değil şöyle ki acıkıp uyanması Lazım 7 saat acıkmamasıda mümkün değil seninki ne zaman doğmuştu
Poposuna krem sürmeyi denedin mi kulak çubuğuyla pişik kreminden az birey sür gazı ve kakası rahat çıkarBugun 20. Gunumuz kaka yapamiyoruz
Aramızda 8 gün var yani iki aylık oldu seninki normalde bu ayda uykuları uzuyormuş 5-6 saate kadar benimki en fazla 5 saat uyuyo ama kalktığında çok acıkmış oluyoMerhaba canım iyiyim şükür oglum biraz rahatsız, sen nasılsın ? 3 haziranda doğdu canım
bu ayda 7 saate kadar uyumaları normslmiş. Sma sen yinede sor dr canım.Kızlar benim oglum uyku düzeni gece 12 de bir yatıyor sabah 7 de kalkıyor. Sizde durumlar nasıl bu normal mi. ? Perşembe doktora soracağım