2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Kiyamam ya!
Ila vereyim sakinlessin diyorsan farkli başi olanşardan alip teklif etmen gerekir canim. Her cocuk bazen her emizigi kabul etmiyor olabilir:) biz baya denedik sonra aventin emizigini aldik uzun düz olandan, şimdi burakmiyo:)
Ben emzik veriyorum canım. Avent kullanıyoruz saten :)ilk weebaby almıştık ama hep atıyor öğürüyordu onu.

Benimkide zorla verince Ögürüyo
Uzun büyük oldugundanmi acaba bilemedim
İstemediğindedir o. Bizimkide pek istekli değil ama aventi bir nebze daha kabul ediyor. Bugün mesela hiç almak istemedi. 2 gün önce gecede emzikle uyudu. Değişken yani emzik konusunda. Bize doktor tavsiye eymişti 5. Günümüzde. Kullanmazsanız sizi emzik gibi kullanır, kemindide sakinleşir demişti. Yoksa benim kullanmaya hiç niyetim yoktu. Birde çocuğun diş ve damak yapısını bozan emzik değil biberondur demişti.

Haklisin canim
Saten bizede önerdikleri icin aldik
Cok huysuzdu gece 12'den sabah 6ya kadar nöbet tutuyorduk sonra emizik bizi kurtardi:) biberonda yapıyo, emizikde hata parmak emmede, bü yüZden mesela parmagini emmen cocuğa emizigi önerirler cünkü parmak emmeyi zor burakirlar diye..
Benimde ailede diş hekimi var ordan biliyorum ama ilada olacak diye bir şey yok vallah ben 12 yaşima kadar parmak emdim hahah

Ayy canım yazık kuzuya yaa zeytin yağıda işe yaramadı demek. İnşallah doktor bir çözüm bulur. Doktordan gelince haber ver olurmu canım.
Allah yardimciniZ olsun
Vallah cok zor!
Neyse gittinmi? İnşallah güZel haberlerle gelirsin!
Sağolun kızlar gittik geldik doktor şurup verdi. Onu 2 hafta kullanın dedi. Bugün ve yarın fitil ver dedi verdim ve yaptı şükür . insallah düzene girer bağırsakları

Sağolun kızlar gittik geldik doktor şurup verdi. Onu 2 hafta kullanın dedi. Bugün ve yarın fitil ver dedi verdim ve yaptı şükür . insallah düzene girer bağırsakları
Hadi geçmiş olsun canım. Kuzunun rahatlamasına çok sevindim canım. Bizde çarşamba aşı ve kalça ulturasonu için hastaneye gidicez.

Haftaya çarşamba gidicez canım. Ben oğluma askılı bady giydiriyorım sadece. Çok sıcak bunalıyor bebeğim. Ara ara da yüzünü yıkayıp elimlede saçlarını ıslatıyorum çok rahatlıyor. Sıcaktan bunalırsa benim oğluşumda hemen kızarıklıklar çıkmaya başlıyor. Bizim ev birde nispeten daha serin. Annemlere gittiğimizde sıcaktan çok bunalıyor isilikleri hemen çıkıyordu. Eve geldiğimizde de geçiyordu. Zaten artık annemler yok geçen hafta mersine döndüler. Bizde eve kapandık.Ama bu sıcaklarda en iyisi ev. Eşim işten bir geliyor kan ter içinde. Allah dışarda çalışanlara yardım etsin.

Amin canım ben bugun için gideceksiniz zannettim. Biz yarin gidiyoruz. Evet aynen çok sıcak ben her gün oglumu yıkıyor um. Yüzü isilik oldu malesef terliyor. Hele emerken suyu çıkıyor. Herkes tatilde seneye gideriz bebeklerimizle ::)

Slm tğm annelerin bebekleri hayırlı olsun rabbim uzun ömürler versin inş. Bnm bi sorum olucaktı ..
Bugun doktor kontrolüm vardı bn 48 kilo ile hamile kaldım bebegım 3 aylık ve hala kilo almadım bn neler yiyebilirimm siZler hamileliğinizde neler yediniz yazarmısınız

Kiloyu ne yapcan canım ya ben 20 kg Aldım 11 i gitti 9 u kaldı catlaklar olustu haliyle. Sen de bu aydan sonra kilo alacaksın hiç merak etme Etini,sütünü, sebzeni, meyveni ve kahvaltını yap. Daha ne olsun :)

Bak isliğe gül suyu çok geliyor arkadaşım. Sık sık gül suyu ile sil isiliklerini. Hadi bakalım yarın iyi sonuçlarla gelirsiniz inşallah :) evet yaaa herkes tatilde. Dediğin gibi bizde seneye inşallah :)) biz bu yıl eylülde gidelim diyorduk ama biraz zor galiba. Ama serin sulara atlamayı nasıl canım çekiyor anlatamam.

Tamam canım uygularim dediğini.. Bizde çok şükür şimdi geldik sonuç iyi çıktı Allahın izni ile. Artık darısı size. Evet inşallah seneye gideceğiz tatile denize onlarida sokariz tabi severlerse

Tamam canım uygularim dediğini.. Bizde çok şükür şimdi geldik sonuç iyi çıktı Allahın izni ile. Artık darısı size. Evet inşallah seneye gideceğiz tatile denize onlarida sokariz tabi severlerse
İyi sonuca sevindim canım. Valla bizimki banyoyu seviyor. Banyo yaparken kuzu kuzu duruyor. Denizide severler herhalde diye düşünüyorum :))

Kiloyu ne yapcan canım ya ben 20 kg Aldım 11 i gitti 9 u kaldı catlaklar olustu haliyle. Sen de bu aydan sonra kilo alacaksın hiç merak etme Etini,sütünü, sebzeni, meyveni ve kahvaltını yap. Daha ne olsun :)
Bnm bebeğimin Gelişimini pek beğenmediler niyeyse bi sorun oldugundan korkuyorum

İyi sonuca sevindim canım. Valla bizimki banyoyu seviyor. Banyo yaparken kuzu kuzu duruyor. Denizide severler herhalde diye düşünüyorum :))
Benim ki de başta ağlıyordu ama alıştı. Suan seviyor gibi gozukuyorlar ama büyüyünce aglayacaklar :))))
Bnm bebeğimin Gelişimini pek beğenmediler niyeyse bi sorun oldugundan korkuyorum
Doktor ne dedi bebek kaç gr bilgin var mı ?

Benim ki de başta ağlıyordu ama alıştı. Suan seviyor gibi gozukuyorlar ama büyüyünce aglayacaklar :))))

Doktor ne dedi bebek kaç gr bilgin var mı ?
Gramla ilgili bişiy demedi 17.9 muş o 18 bekliyormuş böyle olursa 28 . Haftada bni tüp bebegin yapıldığı hastaneye sevk edecekmiş

Günaydın kızlar... Biz bugün 19 günlük olduk zaman çok çabuk geçiyor... Ama bi sıkıntımız var teyzeleri... 4-5 gündür kaka şeklimiz değişti... Önceden daha kıvamlı bi kala yapıyoduk ama şimdi cok cıvıl sulu yapıyoruz kakamızı... Hatta fışkırır gibi... Kaka yapma sayımız değişmedi, ateş, iştahsızlık, haksizlikte yok ama kakamız niye böyle suluki? İshalmi olduk acaba? Doktora gitsekmi bugün???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…