Ben emzik veriyorum canım. Avent kullanıyoruz saten :)ilk weebaby almıştık ama hep atıyor öğürüyordu onu.Kiyamam ya!
Ila vereyim sakinlessin diyorsan farkli başi olanşardan alip teklif etmen gerekir canim. Her cocuk bazen her emizigi kabul etmiyor olabilir:) biz baya denedik sonra aventin emizigini aldik uzun düz olandan, şimdi burakmiyo:)
Benimkide zorla verince ÖgürüyoBen emzik veriyorum canım. Avent kullanıyoruz saten :)ilk weebaby almıştık ama hep atıyor öğürüyordu onu.
İstemediğindedir o. Bizimkide pek istekli değil ama aventi bir nebze daha kabul ediyor. Bugün mesela hiç almak istemedi. 2 gün önce gecede emzikle uyudu. Değişken yani emzik konusunda. Bize doktor tavsiye eymişti 5. Günümüzde. Kullanmazsanız sizi emzik gibi kullanır, kemindide sakinleşir demişti. Yoksa benim kullanmaya hiç niyetim yoktu. Birde çocuğun diş ve damak yapısını bozan emzik değil biberondur demişti.Benimkide zorla verince Ögürüyo
Uzun büyük oldugundanmi acaba bilemedim
Haklisin canimİstemediğindedir o. Bizimkide pek istekli değil ama aventi bir nebze daha kabul ediyor. Bugün mesela hiç almak istemedi. 2 gün önce gecede emzikle uyudu. Değişken yani emzik konusunda. Bize doktor tavsiye eymişti 5. Günümüzde. Kullanmazsanız sizi emzik gibi kullanır, kemindide sakinleşir demişti. Yoksa benim kullanmaya hiç niyetim yoktu. Birde çocuğun diş ve damak yapısını bozan emzik değil biberondur demişti.
Ayy canım yazık kuzuya yaazeytin yağıda işe yaramadı demek. İnşallah doktor bir çözüm bulur. Doktordan gelince haber ver olurmu canım.
Sağolun kızlar gittik geldik doktor şurup verdi. Onu 2 hafta kullanın dedi. Bugün ve yarın fitil ver dedi verdim ve yaptı şükür . insallah düzene girer bağırsaklarıAllah yardimciniZ olsun
Vallah cok zor!
Neyse gittinmi? İnşallah güZel haberlerle gelirsin!
Hadi geçmiş olsun canım. Kuzunun rahatlamasına çok sevindim canım. Bizde çarşamba aşı ve kalça ulturasonu için hastaneye gidicez.Sağolun kızlar gittik geldik doktor şurup verdi. Onu 2 hafta kullanın dedi. Bugün ve yarın fitil ver dedi verdim ve yaptı şükür . insallah düzene girer bağırsakları
Sağol canım bizde perşembe gitcez kalça ultrasonu için:)Hadi geçmiş olsun canım. Kuzunun rahatlamasına çok sevindim canım. Bizde çarşamba aşı ve kalça ulturasonu için hastaneye gidicez.
Biz iyiyiz canım, aynen çok sıcak bir hava var... birde miniklerle ugrasmak insanı daha da bunalıma sokuyor. Tek zıbınla duruyor oglum. Siz ne yaptınız? Kalça ultrasonu için doktora gidecektiniz ? Nasıl geçti?Merhaba kızlar. Bugün çok sıcak ve oğlumla siyam ikizi olduk yine :))Sizler nasılsınız?
Kiloyu ne yapcan canım ya ben 20 kg Aldım 11 i gitti 9 u kaldı catlaklar olustu haliyle. Sen de bu aydan sonra kilo alacaksın hiç merak etme Etini,sütünü, sebzeni, meyveni ve kahvaltını yap. Daha ne olsun :)Slm tğm annelerin bebekleri hayırlı olsun rabbim uzun ömürler versin inş. Bnm bi sorum olucaktı ..
Bugun doktor kontrolüm vardı bn 48 kilo ile hamile kaldım bebegım 3 aylık ve hala kilo almadım bn neler yiyebilirimm siZler hamileliğinizde neler yediniz yazarmısınız
Bak isliğe gül suyu çok geliyor arkadaşım. Sık sık gül suyu ile sil isiliklerini. Hadi bakalım yarın iyi sonuçlarla gelirsiniz inşallah :) evet yaaa herkes tatilde. Dediğin gibi bizde seneye inşallah :)) biz bu yıl eylülde gidelim diyorduk ama biraz zor galiba. Ama serin sulara atlamayı nasıl canım çekiyor anlatamam.Amin canım ben bugun için gideceksiniz zannettim. Biz yarin gidiyoruz. Evet aynen çok sıcak ben her gün oglumu yıkıyor um. Yüzü isilik oldu malesef terliyor. Hele emerken suyu çıkıyor. Herkes tatilde seneye gideriz bebeklerimizle ::)
Tamam canım uygularim dediğini.. Bizde çok şükür şimdi geldik sonuç iyi çıktı Allahın izni ile. Artık darısı size. Evet inşallah seneye gideceğiz tatile denize onlarida sokariz tabi severlerseBak isliğe gül suyu çok geliyor arkadaşım. Sık sık gül suyu ile sil isiliklerini. Hadi bakalım yarın iyi sonuçlarla gelirsiniz inşallah :) evet yaaa herkes tatilde. Dediğin gibi bizde seneye inşallah :)) biz bu yıl eylülde gidelim diyorduk ama biraz zor galiba. Ama serin sulara atlamayı nasıl canım çekiyor anlatamam.
İyi sonuca sevindim canım. Valla bizimki banyoyu seviyor. Banyo yaparken kuzu kuzu duruyor. Denizide severler herhalde diye düşünüyorum :))Tamam canım uygularim dediğini.. Bizde çok şükür şimdi geldik sonuç iyi çıktı Allahın izni ile. Artık darısı size. Evet inşallah seneye gideceğiz tatile denize onlarida sokariz tabi severlerse
Bnm bebeğimin Gelişimini pek beğenmediler niyeyse bi sorun oldugundan korkuyorumKiloyu ne yapcan canım ya ben 20 kg Aldım 11 i gitti 9 u kaldı catlaklar olustu haliyle. Sen de bu aydan sonra kilo alacaksın hiç merak etme Etini,sütünü, sebzeni, meyveni ve kahvaltını yap. Daha ne olsun :)
Benim ki de başta ağlıyordu ama alıştı. Suan seviyor gibi gozukuyorlar ama büyüyünce aglayacaklar :))))İyi sonuca sevindim canım. Valla bizimki banyoyu seviyor. Banyo yaparken kuzu kuzu duruyor. Denizide severler herhalde diye düşünüyorum :))
Doktor ne dedi bebek kaç gr bilgin var mı ?Bnm bebeğimin Gelişimini pek beğenmediler niyeyse bi sorun oldugundan korkuyorum
Gramla ilgili bişiy demedi 17.9 muş o 18 bekliyormuş böyle olursa 28 . Haftada bni tüp bebegin yapıldığı hastaneye sevk edecekmişBenim ki de başta ağlıyordu ama alıştı. Suan seviyor gibi gozukuyorlar ama büyüyünce aglayacaklar :))))
Doktor ne dedi bebek kaç gr bilgin var mı ?