Yok canım kramp gibi değil. Ayak tabanlarım ve özellikle sağ topuğum çok ağrıyor. Bence dişine dolgu yaptırabilirsin. Şimdi ikizlerine hamile bir arkadaşımında dişi kırıldı ve dolgu yaptırıyor. O da ağrısına dayanamadı yapılabiliyormuş.Kramp giriyor benim karıncalanma oluyor öyle mi canim. Benim hamileyken disim kırıldı ve ağrıyor. Dişçi ye gitsem dolgu yapar mı. ? Bebeğe zararı olur mu acaba
Hoş Geldin canım herzaman bekleriz topige herkes ara ara giriyor malum bebişler fırsat vermiyor. Aslında daha kalabalık bir gruptuk. Fakat kızlar yan çekti whatsapp dan gorusuyorlar. Bizleri unuttular
Merhaba canım.Allah oğlunu size bağışlasın. Ben Ankaradayım. Whatsapp tan daha iyi burası bence. Biz tüp bebek anneleriyiz. Hamilelik sürecini birlikte geçirdiğimiz birçok arkadaş bu yeni topiğimize gelemedi. Bebeklerden fazla vakit kalmadığı için Whatsapp daha kolay geliyormuş onlara. O kiloları sorma bende de varrr.. 1 yıl içinde veriliyormuş. Ben 58 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kg. Oğlumda yaklaşık 2 aylık. Senin bebeğin ne kadarlık oldu.Slm kizlar!
Evet ya pek sessizmiş
Ama olsun, kaynaşmadıysaniz böylece hep birlikte kaynşiriz ama sizin whatsapiniz yokmuydiki sizi burda terketmişler?
Neyse, Bebişler nasil?
Siz nerede yaşıyor, kaç yaşindasiniz?
Benim ufaklikdan bende ilk zamanlar firsat bulanıyordum ama son zamanlarda cok yanliz hisetmeye başladim kendimi! eskiden o uyurken bende uyurdum ve böylece günler geçiyordu,
derken Facebookdada iş yokdu, saten cok onlinede görünmek beni rahatsız ediyordu
Neyse ben 29 yasindayim
Ic anadolulu, ama turkiyeden pek uzakda yasiyorum mahlesef. Bebeyimden hamile kaldigimda calisiyordum, ama artik dusunmuyorum onu buyutene kadar.
Dogumum hic kolay olmadi malesef
Ama ikimizde suan iyiyiz!
Cok ilgi isteyen, tatlimi Tatli bir oglum oldu iste
Eskiden incecik bedene sayıptım
Gebelikte ne olduysa xs'den xl'le geçtim
Kilo derdide var yani ama simdilik cok takmamaya calisiyorum, malum sezaryan oldumSon olarakda anne sütü veriyorum kuzuma ama fulltime sagiyorum
Sagol canim Alla hepimizin bebislerini bizlere bagişlasin!Merhaba canım.Allah oğlunu size bağışlasın. Ben Ankaradayım. Whatsapp tan daha iyi burası bence. Biz tüp bebek anneleriyiz. Hamilelik sürecini birlikte geçirdiğimiz birçok arkadaş bu yeni topiğimize gelemedi. Bebeklerden fazla vakit kalmadığı için Whatsapp daha kolay geliyormuş onlara. O kiloları sorma bende de varrr.. 1 yıl içinde veriliyormuş. Ben 58 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kg. Oğlumda yaklaşık 2 aylık. Senin bebeğin ne kadarlık oldu.
Slm canım malesef eşim izin vermiyor whatsapp a . Bizler tüp bebekle anne olduk tedavi sürecinden bu yana ilk kan testimiz den bu yana beraberiz. Bende 20 kilo aldım 11 kilo gitti 9 kilo daha var ve heryerim catlak onlarla mücadele ediyorum birde disim ağrıyorSlm kizlar!
Evet ya pek sessizmiş
Ama olsun, kaynaşmadıysaniz böylece hep birlikte kaynşiriz ama sizin whatsapiniz yokmuydiki sizi burda terketmişler?
Neyse, Bebişler nasil?
Siz nerede yaşıyor, kaç yaşindasiniz?
Benim ufaklikdan bende ilk zamanlar firsat bulanıyordum ama son zamanlarda cok yanliz hisetmeye başladim kendimi! eskiden o uyurken bende uyurdum ve böylece günler geçiyordu,
derken Facebookdada iş yokdu, saten cok onlinede görünmek beni rahatsız ediyordu
Neyse ben 29 yasindayim
Ic anadolulu, ama turkiyeden pek uzakda yasiyorum mahlesef. Bebeyimden hamile kaldigimda calisiyordum, ama artik dusunmuyorum onu buyutene kadar.
Dogumum hic kolay olmadi malesef
Ama ikimizde suan iyiyiz!
Cok ilgi isteyen, tatlimi Tatli bir oglum oldu iste
Eskiden incecik bedene sayıptım
Gebelikte ne olduysa xs'den xl'le geçtim
Kilo derdide var yani ama simdilik cok takmamaya calisiyorum, malum sezaryan oldumSon olarakda anne sütü veriyorum kuzuma ama fulltime sagiyorum
Bakalim canım önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorumYok canım kramp gibi değil. Ayak tabanlarım ve özellikle sağ topuğum çok ağrıyor. Bence dişine dolgu yaptırabilirsin. Şimdi ikizlerine hamile bir arkadaşımında dişi kırıldı ve dolgu yaptırıyor. O da ağrısına dayanamadı yapılabiliyormuş.
Ikimizin de erkek canım :)Sagol canim Alla hepimizin bebislerini bizlere bagişlasin!
Aslinda whatsapdan daha kolay ama ozamanda hic bir birine yazmaktan firsat bulamazsin ev işine, yemeye ve hata cocuğu bile az isterse istemez aksatmiş olursun sanirim :)
Tesadüfe bak, benimkide tüp bebek olmazsada, aşilama yolu ile oldu:)
Yaklaşik bir buçuk yildan sonra.
Seninle şuan ayni kilolardayiz,
Annemin tartısında 68, benim tartida ise 70 görünüyorum! Bazilari birden ne güzel veriyor ve bende onulardan olacağımı hep sandim..
Sizlerin bebişlerinizin cinsiyeti nedir?
Bu Arada biz 10 +6 olduk.
Firsat bulursam eski yazilarinizada bir göz atarim:)
Ikimizin de erkek canım :)
Suanda öyle gözüküyor :)Bir tek benimki kız sanırım başka kimse yok çünkü :)
Nerelerden nerelere geldik dert ortağı olduk hep birbirimize Allah'a bin şükür bu günleri bize nasip etti.canım o çatlak sorunu bende de var ya sönmüş balon gibiyim aynıSlm canım malesef eşim izin vermiyor whatsapp a . Bizler tüp bebekle anne olduk tedavi sürecinden bu yana ilk kan testimiz den bu yana beraberiz. Bende 20 kilo aldım 11 kilo gitti 9 kilo daha var ve heryerim catlak onlarla mücadele ediyorum birde disim ağrıyor
Önceden olsaydı kızıma arkadaş çok olurdu ama hepsi whatsappa geçtiSuanda öyle gözüküyor :)
Daha bi faydası olmadı ama,Olmaz pek zannetmiyorum. Doğum doktorum bir çaresi yok dedi. Ben yine de cildiye ye gittimNerelerden nerelere geldik dert ortağı olduk hep birbirimize Allah'a bin şükür bu günleri bize nasip etti.canım o çatlak sorunu bende de var ya sönmüş balon gibiyim aynıBir çözümü de yok galiba,drun yazdığı krem nasıl iyi geliyor mu gerçi yeni başladın kullanmaya ama umut dünyası işte
AynenÖnceden olsaydı kızıma arkadaş çok olurdu ama hepsi whatsappa geçti
Alışıcaz artık napalımDaha bi faydası olmadı ama,Olmaz pek zannetmiyorum. Doğum doktorum bir çaresi yok dedi. Ben yine de cildiye ye gittimçatlak değil yırtık bunlar
Maşallah canım sağlıkla büyüsün prensesinAyyy bu arada biz bugün kırkımızı uçurdukYarındı aslında ama kayınvalidem bir gün çalalım bişey olmaz dedi öyle olunca çocuk uslu olurmuş. Bîr sürü yere gittik. Önce halasına sonra anneannesine dayılarına eşimin teyzesinin kızı var onagittik en son,onunda bir oğlu var üç gün sonra da onun kırkı çıkıyor.baya gezmişiz ilk günden
Benim oğlanda uyuyor iyi geceler canım Allah rahatlık versinBizim kız uyurken bende biraz uyuyayım hem yorgunluk hem uykusuzluk var.C A N O sanırım birtek sen onlınesın iyi geceler canım hem paşaya hem sana
Anliyorum canim rahatsiZ oluyordurSlm canım malesef eşim izin vermiyor whatsapp a . Bizler tüp bebekle anne olduk tedavi sürecinden bu yana ilk kan testimiz den bu yana beraberiz. Bende 20 kilo aldım 11 kilo gitti 9 kilo daha var ve heryerim catlak onlarla mücadele ediyorum birde disim ağrıyor
Evet haklısın. Whatsapp bencede çok zaman alır. Buraya fırsat buldukça giriyoruz zaten. Benim oğlan zaten gündüz 2 saat falan uyuyor. ara uykuları var ama çok kısa süreli. İşlerimi çok zor yapıyorum yada yapamıyorum. O uyurken yaparsamda ağır çekim yapıyorum :))Merhaba canım.Allah oğlunu size bağışlasın. Ben Ankaradayım. Whatsapp tan daha iyi burası bence. Biz tüp bebek anneleriyiz. Hamilelik sürecini birlikte geçirdiğimiz birçok arkadaş bu yeni topiğimize gelemedi. Bebeklerden fazla vakit kalmadığı için Whatsapp daha kolay geliyormuş onlara. O kiloları sorma bende de varrr.. 1 yıl içinde veriliyormuş. Ben 58 kilo ile hamile kaldım şuan 68 kg. Oğlumda yaklaşık 2 aylık. Senin bebeğin ne kadarlık oldu.
Senin oğlan gündüzmu toplam 2 saat uyuyor? Bized ögle vallah 5e dogru kalktik ve dayeni uyudu derken hemen bi kahve yaptım buraya yazdim hemen uyandi şimdi! Güya banyo yapacak, kahvalti yapcaktim daha:)Evet haklısın. Whatsapp bencede çok zaman alır. Buraya fırsat buldukça giriyoruz zaten. Benim oğlan zaten gündüz 2 saat falan uyuyor. ara uykuları var ama çok kısa süreli. İşlerimi çok zor yapıyorum yada yapamıyorum. O uyurken yaparsamda ağır çekim yapıyorum :))