2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Ara telefon et Gönüllerin i al seninde evladın var boşver ne kadar onlar senin buyugun olsada büyüklük sende kalsın. Hiç bu konulara girme Nasılsıniz iyi misiniz de geçmiş Bayramları ni Kutla boşver. Bizim da ailesel sorunlarımız olmuyor değil ama yapacak bişey yok kimse kimsenin huyunu suyunu degistiremiyor.

Devreeeeeemmmm nasılsın canım özledim yaw seni Kucakçı oglun nasıl başladımı güzel annesine gülmeye
Aaa devrem bende özledim yahuuu:)) nerelerdesin sen. Valla sorma tam kucakçı benşm oğlan. Keyfi yerinde olursa kendini biraz oyalıyor. Babasıyla nöbetleşe yemek yiyoruz valkahi :)) sırayla kucağa alıyoruz. Öyle normal kucakta değil,illa omuz olacak etrafı seyredecek paşam. :))) senin kızın nasıl devrem. Emiyormu, büyüyormu? Sen nasıl oldun, hamilelikteki sıkıntılar geçtimi?

Evet okumuştum canım sorunlarını. C A N O dediği gibi son birkez ara evlat olarak, baktın değişen birşey yok kocana ve bebeğine ada hayatını yoluna devam et. Biliyorum çok zordur varlarken yok saymak. Ama böyle düşünerek kendine eziyet etme. Sonuçta sen evlat olarak üzerine düşeni yapıyorsun. Onlar anne baba olarak görevlerini yapmıyorlarsa allaha havale et. Senin önceliğin eşin ve çocuğun. Mutluluk evinde ge senin elinde. Artık kendi hayatına bak ve düşünme. Bebeğin zaten sana düşünme fırsatı vermeyecek birazcık daha büyüsün güzel annesi :))

107 liraya almış eşim canım inşallah eşin is bulur kendine biran önce

inşallah canım şuan ona ayıracak bütçemiz yok daha doğrusu eşime söylesem mutlaka alır hayır demez de isteyemem zaten dardayız hastane masrafı falan derken elimizde ki para bitti Bi de üstüne kredi ödemeleri üst ıste geliyor hayırlısı artık

eşim istemiyor yani arayamam bu seferde eşimle aram,bozulacak bol bol dua ediyorum Allahıma hayırlısı neyse o olsun zamanı gelince olacak olan olur simdi ogluşum tatlı tatlı gülüyor onun Bi gülüşü ömre bedel

arayamam esim istemiyor haklıda ondan gizli de yapmam bizim saklımız yok o yüzden zamana bıraktım bana dua edin iki arada kalmak çok zor

Walla gelip okuyup gidiyordum şimdi birde whatsapp grubu kurduk açıkçası o daha pratik geliyor telden kk girmek zor oluıyor çocuklada pc başına oturamıyorum gazı,nazı,ilgisi bitmiyor :)
2890 dünyaya geldi 103 kilo ancak bunu yapabildim sütümün yetmediğini anlayana kadar 2500 kg düştü sarılık teğet geçti anlıyacagın ay başlarında kontrollerimiz var kilosunu bilmiyorum şuan.3800 gibi olmuştur heralde.şimdi hem emiyor hem mama veriyorum arta kalan zamanda sağıyorum onuda geceleri veriyorum .mamadan uzak duruyım diyorum ama gelen süt kafi değil. yinede ilk zamanlara göre azalttım çok şükür.
şişlikler indi ilk 10 gün sürdü tabi.ortalama 11 kilo verdim de.hemeroid de düzeldi ama benim yüksek oranda dikkat etmem gerek tabi.kızın derdi ,bakımı ,herşeyi geride bıraktırıyor kendi derdini unutuyorsun.
bu arda sen ayın kaçında dogum yaptın,sende ve oglunda gelişmeler nasıl iyi misiniz?

Ben 3 haziranda doğum yaptım. 3075 doğdu oğlum. Sütüm yetiyor çok şükür. Biz de sarılık olmadık. 3 temmuzda 3600 olmuştu kilosu. 3 ağst. Tekrar aşımız ve kontrolümüz var. Bende 10 kiloya yakın verdim ama 8-10 kilo daha var. Nasıl gitcek bu kilolar bilmiyorum. Hiç bir kıyafetim olmuyor. Aynen bütğn zaman oğlumla ilgilenerek geçiyor neredeyse. Yemekleri o uyurken pratik birşeyler yapıyorum mesela. Temizliği 1 hafta 10 günde bir yüzrysel yapıyorum ama bitmesi saatler sürüyor. Kısacası Allaha bin şükür iyiyiz :)))

Olsun canım ben gecirecegini düşünmüyorum zaten durumun olunca alırsın
arayamam esim istemiyor haklıda ondan gizli de yapmam bizim saklımız yok o yüzden zamana bıraktım bana dua edin iki arada kalmak çok zor
Eşinle konuş bu durumu onunda ailesi var kimse böyle olsun istemez sen evlatsin bi kerede olsa ara bence. Esin izin verir belki

Olsun canım ben gecirecegini düşünmüyorum zaten durumun olunca alırsın

Eşinle konuş bu durumu onunda ailesi var kimse böyle olsun istemez sen evlatsin bi kerede olsa ara bence. Esin izin verir belki

imkansız gibi bişey lafını Bi ettirmiyor denedim onun ailesiyle kıyas edemiyorum direk benim ailemde yapsa ben silerim diyor yapar da şu kırk Bi çıksın biraz gönlünü edebilirim diye düşünüyorum eşimin

Merhaba kızlar. Benim ayaklarım çok ağrıyor son zamanlarda. Özellikle geceleri emzirmeye kalktığımda üzerine basamıyorum. Sizlerde de varmı böyle birşey. Doğumdan önce hiç olmazdı.

Sayfanizi hayirli olsun
Henüz yep yeni ve taze olmazsına sevindim
Cünkü kalabalik olunca ne kadar istesende evin diş mandali gibi duruyorsun:)

Kalabalikmisiniz? Yer vami

Sayfanizi hayirli olsun

Hoşgeldin yer var tabi ,herkes bebişleriyle ilgilendikleri için fırsat buldukça giriyor o yüzden sessiz sakin bir topiğimiz var :)

Merhaba kızlar. Benim ayaklarım çok ağrıyor son zamanlarda. Özellikle geceleri emzirmeye kalktığımda üzerine basamıyorum. Sizlerde de varmı böyle birşey. Doğumdan önce hiç olmazdı.
Kramp giriyor benim karıncalanma oluyor öyle mi canim. Benim hamileyken disim kırıldı ve ağrıyor. Dişçi ye gitsem dolgu yapar mı. ? Bebeğe zararı olur mu acaba
Sayfanizi hayirli olsun

Hoş Geldin canım herzaman bekleriz topige herkes ara ara giriyor malum bebişler fırsat vermiyor. Aslında daha kalabalık bir gruptuk. Fakat kızlar yan çekti whatsapp dan gorusuyorlar. Bizleri unuttular

Slm kizlar!

Evet ya pek sessizmiş
Ama olsun, kaynaşmadıysaniz böylece hep birlikte kaynşiriz ama sizin whatsapiniz yokmuydiki sizi burda terketmişler?
Neyse, Bebişler nasil?
Siz nerede yaşıyor, kaç yaşindasiniz?

Benim ufaklikdan bende ilk zamanlar firsat bulanıyordum ama son zamanlarda cok yanliz hisetmeye başladim kendimi! eskiden o uyurken bende uyurdum ve böylece günler geçiyordu,
derken Facebookdada iş yokdu, saten cok onlinede görünmek beni rahatsız ediyordu

Neyse ben 29 yasindayim
Ic anadolulu, ama turkiyeden pek uzakda yasiyorum mahlesef. Bebeyimden hamile kaldigimda calisiyordum, ama artik dusunmuyorum onu buyutene kadar.
Dogumum hic kolay olmadi malesef
Ama ikimizde suan iyiyiz!
Cok ilgi isteyen, tatlimi Tatli bir oglum oldu iste
Eskiden incecik bedene sayıptım
Gebelikte ne olduysa xs'den xl'le geçtim
Kilo derdide var yani ama simdilik cok takmamaya calisiyorum, malum sezaryan oldum Son olarakda anne sütü veriyorum kuzuma ama fulltime sagiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…