- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken tabiki dikislerin patlar ağır is yapma ama bulasik yemek onlardan bişey olmazBenim bugün 8.gunum ev işini kendim yaptım erken mi acaba
ya bünyeye ve yaşa göre değişiyo galiba sezeryan doğurup 2. gün ev temzileyeni gördüm ben ama ben daha ayağa zor kalkıyodum. kız kardeşim normal doğurdu o da ilk haftadan işlerini kendi halletmeye başladı.Benim bugün 8.gunum ev işini kendim yaptım erken mi acaba
Ben 5. Gün hafif temizlik yaptım valla. Tamamen aya kalktığım gün yani normal hayatıma döndüm. 2 hafta ağır kaldırmamaya dikkat ettim.Benim bugün 8.gunum ev işini kendim yaptım erken mi acaba
bizi çocuk doktoru yönlendrmişti cnmKızlar kalça ultrasonu için nereden randevu alıyoruz. Çocuk doktoru mu yönlendiriyor yoksa ayrı bi bölümden mi alıyoruz
Doktora gittim lierac phytolastil jel verdi.1 ay kullan dedi. Ben pek ümitli değilim de sağlık olsun
Catlaklar ne kadar taze ise o kadar etkili olur yani hemen baslaman lazım canımgeçerse catlakların bizde deneriz :)
İnşallah geçer canım. Oğluşun nasıl? Çok şükür benim oğluşumun uykusu düzene girmeye başladı. Ara ara gülüyorda kuzum. Algısı çok iyi maşallahCatlaklar ne kadar taze ise o kadar etkili olur yani hemen baslaman lazım canım
Catlaklar ne kadar taze ise o kadar etkili olur yani hemen baslaman lazım canım
İnşallah geçer canım. Oğluşun nasıl? Çok şükür benim oğluşumun uykusu düzene girmeye başladı. Ara ara gülüyorda kuzum. Algısı çok iyi maşallah
Maşallah canım. Hayırlı olsun göbüşünüzde :)) başlarda bizmkininde düzeni iyiydi. 1 aylık olmaya başlayınca değişti. Sürekli ağlıyor, kucak istiyor, uykuya dalamıyordu. Birde yalnız olduğum için çok bunaldım ve malesef tekrar sigaraya başladım. Hakilelikte bırakmıştım ne güzel. Neyseki artık 40 mız çıktı düzene giriyor oğluşum. Senin bebeğin bak ne güzel düzenliymiş neden ölmek istiyotsunki kendine gel. Meleğine bak izle bol bol. Kolay sahip olmadık hu evlatlara. Kokusunu nefesini hissettikçe huzur doluyor insan. Kendini topla arkadaşım. Artık bebeğin için daha sıkı sarılmalı hayata, kendine daha iyi bakmalısın. Doğumdan sonra gezme amaçlı çıkmadıysan dışarı çık gez. Çok iyi geliyor. Bebeklerde gezmeyi çok seviyor zatenmaşallah oğluna benim oğlum da uyku düzeni güzel 2 saatte bir uyanıp emiyor dünde göbeğimiz düştü babası camiye gömdü :)
Maşallah canım. Hayırlı olsun göbüşünüzde :)) başlarda bizmkininde düzeni iyiydi. 1 aylık olmaya başlayınca değişti. Sürekli ağlıyor, kucak istiyor, uykuya dalamıyordu. Birde yalnız olduğum için çok bunaldım ve malesef tekrar sigaraya başladım. Hakilelikte bırakmıştım ne güzel. Neyseki artık 40 mız çıktı düzene giriyor oğluşum. Senin bebeğin bak ne güzel düzenliymiş neden ölmek istiyotsunki kendine gel. Meleğine bak izle bol bol. Kolay sahip olmadık hu evlatlara. Kokusunu nefesini hissettikçe huzur doluyor insan. Kendini topla arkadaşım. Artık bebeğin için daha sıkı sarılmalı hayata, kendine daha iyi bakmalısın. Doğumdan sonra gezme amaçlı çıkmadıysan dışarı çık gez. Çok iyi geliyor. Bebeklerde gezmeyi çok seviyor zaten
Oğluna maşallah diyelim nazar değmesin :) benim oğlumda gündüzleri fazla uyumuyor geceleri uyuyor şükür. Bizim oglanda bazen gülücük atıyor konuştuğumuz da öpücük attığınımda ama herzaman yapmıyor. Konuşunca dinliyor yanından gidince bağırıyor ilgi istiyor dün dışarı çıktık hem doktora gittim ordan çıkınca yemek yiyelim dedik restaurant da rezil etti bizi ilk babası yedi sonra o baktı ben yedim apar topar eve geldik sürekli ağlıyor olmuyor emzik de emmiyor velet verince kusuyorİnşallah geçer canım. Oğluşun nasıl? Çok şükür benim oğluşumun uykusu düzene girmeye başladı. Ara ara gülüyorda kuzum. Algısı çok iyi maşallah
107 liraya almış eşim canım inşallah eşin is bulur kendine biran öncefiyatı ne kadar ki su aralar biraz sıkışık durumumuz eşimde işten ayrıldı pahalıysa alamam
Aaaa deme öyle şey ölüm falan tamam kabul bebek büyütmek sabır istiyor ama onlar bize Allahın emaneti sen ne kadar iyi olursan bebeğin de bir okadar huzurlu olur.Kızlar sizler doğumdan sonra nasıldınız benim içim çok sıkılıyor ölmek istiyorum kendimi çok gereksiz hissediyorum