2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Ağır değil işte evi süpürüp sildim ağır bişey kaldırmadım ama ozlemişim evimde iş yapmayı ben erken doğum nedeniyle de son iki ayımı sürekli yatarak geçirmiştim

Kızlar kalça ultrasonu için nereden randevu alıyoruz. Çocuk doktoru mu yönlendiriyor yoksa ayrı bi bölümden mi alıyoruz

İnşallah geçer canım. Oğluşun nasıl? Çok şükür benim oğluşumun uykusu düzene girmeye başladı. Ara ara gülüyorda kuzum. Algısı çok iyi maşallah:nazar::nazar:

maşallah oğluna benim oğlum da uyku düzeni güzel 2 saatte bir uyanıp emiyor dünde göbeğimiz düştü babası camiye gömdü :)

Kızlar sizler doğumdan sonra nasıldınız benim içim çok sıkılıyor ölmek istiyorum kendimi çok gereksiz hissediyorum

maşallah oğluna benim oğlum da uyku düzeni güzel 2 saatte bir uyanıp emiyor dünde göbeğimiz düştü babası camiye gömdü :)
Maşallah canım. Hayırlı olsun göbüşünüzde :)) başlarda bizmkininde düzeni iyiydi. 1 aylık olmaya başlayınca değişti. Sürekli ağlıyor, kucak istiyor, uykuya dalamıyordu. Birde yalnız olduğum için çok bunaldım ve malesef tekrar sigaraya başladım. Hakilelikte bırakmıştım ne güzel. Neyseki artık 40 mız çıktı düzene giriyor oğluşum. Senin bebeğin bak ne güzel düzenliymiş neden ölmek istiyotsunki kendine gel. Meleğine bak izle bol bol. Kolay sahip olmadık hu evlatlara. Kokusunu nefesini hissettikçe huzur doluyor insan. Kendini topla arkadaşım. Artık bebeğin için daha sıkı sarılmalı hayata, kendine daha iyi bakmalısın. Doğumdan sonra gezme amaçlı çıkmadıysan dışarı çık gez. Çok iyi geliyor. Bebeklerde gezmeyi çok seviyor zaten:KK73:

Maşallah canım. Hayırlı olsun göbüşünüzde :)) başlarda bizmkininde düzeni iyiydi. 1 aylık olmaya başlayınca değişti. Sürekli ağlıyor, kucak istiyor, uykuya dalamıyordu. Birde yalnız olduğum için çok bunaldım ve malesef tekrar sigaraya başladım. Hakilelikte bırakmıştım ne güzel. Neyseki artık 40 mız çıktı düzene giriyor oğluşum. Senin bebeğin bak ne güzel düzenliymiş neden ölmek istiyotsunki kendine gel. Meleğine bak izle bol bol. Kolay sahip olmadık hu evlatlara. Kokusunu nefesini hissettikçe huzur doluyor insan. Kendini topla arkadaşım. Artık bebeğin için daha sıkı sarılmalı hayata, kendine daha iyi bakmalısın. Doğumdan sonra gezme amaçlı çıkmadıysan dışarı çık gez. Çok iyi geliyor. Bebeklerde gezmeyi çok seviyor zaten:KK73:

içimde tuhaf Bi sıkıntı var nedenini bilmiyorum zaten beni tutan şey bebeğim her şey onun için kendi ailemle sıkıntılarım vardı belki okumuşsundur daha önce paylaşmıştım bursa 3 ay oldu görmeyeli onunda etkisi var heralde ilk defa bu kadar ayrı kaldım onlardan gerçekten çok özledim annemi babamı kardeşimi şuan bunu yazarken bile ağlıyorum ama elden bişey gelmiyor eşim istemiyor ailemi ve haklıda ona da bişey diyemiyorum annem Bi aramadı bile o kadar yalnızım ki doğumumda kendi ailemden Bi ablam vardı oda çok duramadı zaten bu beynimi kemiriyor napmalıyım bilmiyorum paylaşacak kimsem yok esimle konuşamıyorum bu konuyu onlar için gözyaşı döktüğünü gormiyim diyor ablamlar uzatma artık diyor bebek oldu diye babam yumuşamış artık bişey demiyormuş bebek olmadan aklı nerdeymiş esim faceden sildi diye Bi daha gelmeyin kapıma diye haber yollamıştı napayım ben

İnşallah geçer canım. Oğluşun nasıl? Çok şükür benim oğluşumun uykusu düzene girmeye başladı. Ara ara gülüyorda kuzum. Algısı çok iyi maşallah:nazar::nazar:
Oğluna maşallah diyelim nazar değmesin :) benim oğlumda gündüzleri fazla uyumuyor geceleri uyuyor şükür:nazar:. Bizim oglanda bazen gülücük atıyor konuştuğumuz da öpücük attığınımda ama herzaman yapmıyor. Konuşunca dinliyor yanından gidince bağırıyor ilgi istiyor:eek: dün dışarı çıktık hem doktora gittim ordan çıkınca yemek yiyelim dedik restaurant da rezil etti bizi :KK48: ilk babası yedi sonra o baktı ben yedim apar topar eve geldik sürekli ağlıyor olmuyor emzik de emmiyor velet verince kusuyor:KK12:

X